Kjole

Blå Kjole

Blå Kjole

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. lenge
 2. kort
 3. midi
 4. Lacy
 5. Kombinert med kontrast
 6. sko
 7. Sminke opp
 8. manikyr

Blå er fargen på himmelen, havet, dyphavet. Fordi det ikke er overraskende at mange jenter elsket ham så mye, og designere bruker så aktivt når de lager flere og flere nye mesterverk av kveldsmote. Blå kveldskjole ser spektakulær ut og med riktig valg gjør jenta uimotståelig.

lenge

Blå farge viste seg perfekt i alle slags fasjonable kveldsstilalternativer. Du kan med sikkerhet erstatte dem med en svart kjole som skaper et ekstra drama, og samtidig vil det ikke gi det med hensyn til showiness.

For å se veldig nydelig og edel, foreslår designere å bruke halsbånd, kutt og taft, sateng eller silke som hovedmateriale. De mest fasjonable nyanser kalles azurblå, himmelsblå og kornblomst blå.

Fasjonable kveldskjoler i blått gulv, variert i ytelse:

 • klassisk og streng ballroom;
 • havfrue;
 • kjede kjoler;
 • Gresk og empire stil;
 • En silhuett;
 • med ermer;
 • frankmodeller.

I dem ser du passende til enhver tid uavhengig av status og høytidelighet.

Ikke sett ned fra catwalken og semi-monterte modellene med en svakt skjørt og en V-hals. De er den beste måten å understreke fargetypen på og ramme figuren, med fokus på fordelene sine.

Stylister anbefaler ikke å overbelaste bildet av en blå kjole med en ekstra innredning, men å konsentrere all oppmerksomhet på fargen. Fordi en flott løsning ville være perlebroderi, bruk av glassperler, men pass på at de passer, eller rhinestones som dekorerer halsen.

Blå kveldskjoler ser nydelig ut i gulvet med helt eller delvis åpen rygg.

kort

Kort blå antrekk er også presentert i forskjellige stiler. For fester og bryllup er det bedre å gi preferanse til en tettsittende passform, som perfekt beskriver figuren din og gunstig spiller med dyre, høykvalitets tekstiler. Legg til et mønster på klærens tone, og bildet vil bli en vinn-vinn.

midi

Hvis du vil ha noe kortere, men du er redd for mini, vil den forkortede A-formekjole som er stylet for 50-årene, gjøre for deg. Her er hovedelementene den monterte bodice og frodige hule. Denne sesongen av sesongen, bokstavelig talt opprettet for galaaften.

Lacy

Vær oppmerksom på blonder. Tekstilens struktur på den beste måten legger vekt på fordelene med blå nyanser.

Videre er kuttet ønskelig å velge enkle, understrekte utsøkte tegninger. Så azurblå skygge eller aqua vil demonstrere deres evne til å utfylle og pryder en kvinne.

Kombinert med kontrast

Svart og blå blander godt sammen. Verdensberømte designere, som presenterte sine samlinger av kveldskjoler, viser at antrekkene ikke ser dystert ut.

En viktig fordel ved en blå-svart kjole er dens evne til å understreke hårets skjønnhet i brunetter og blondiner. For å gjøre utseendet mer høytidelig, legg bare litt sølv eller gull. Og for fester vil lyse tilbehør komme til nytte. For eksempel, violet kobling eller rød slank stropp i midjen.

Gul ser veldig vakkert ut mot en blå bakgrunn. Men i kveldsklær er en slik kombinasjon ganske vanskelig å finne.

Hvit brukes ofte som kontrast. Antrekket blir mer friskt, luftig, lett.

sko

En ideell partner for en blå kjole vil være sølv nyanser i sko og tilbehør.Spissede nesebåter, pene sandaler, en liten veske eller clutch fremhever dybden av blått, og viser også ekte skjønnhet. Interessant kan dette bildet ikke kalles en ren kveld, fordi det er fast i hverdagsmote for de som alltid og overalt vil se spektakulære ut.

Også, du vil ikke miste hvis du velger nakenfarget sko, eller foretrekker perle nyanser. Designere erklærer enstemmig at det er bare mulig å ha på seg en blå kjole med det faktum at den vil utfylle og ikke distrahere oppmerksomheten.

Fra smykker er det bedre å velge sølv eller fine smykker. For en høytidelig kveld anbefales det å velge naturstein, men bare i en enkelt fargepalett. Kjole skal dominere, og dekorasjonene skal bare utfylle den. Og ingenting annet.

Sminke opp

Her er valget helt ditt, fordi funksjonene i den blå kjole tillater deg å bruke både lyst og diskret sminke. Fokus på stemningen, ønsker.

Det eneste som eksperter anbefaler er å fokusere på øynene. Et slående eksempel er den utsøkte røykfylte effekten som skaper et uttrykksfulle, forlokkende utseende, fylt med mystikk og naken seksualitet. Skygger tar grå eller blå, og leppestift og rødme - en nøytral nyanse. Generelt er det bedre å forlate det vanlige leppestiftet, og erstatte det med glans, fordi det ikke vil distrahere oppmerksomheten fra øynene, og svampen vil gjøre den enda mer attraktiv.

manikyr

Når det gjelder manikyr, er det mange tips og anbefalinger fra ledende stylister. Imidlertid ligger deres essens i én ting - ta hensyn til skyggen og stilen på kjolen, og vurder også temaet for arrangementet du planlegger å delta på.

Hvis du ikke er en fan av eksperimenter, så er valget ditt en fransk jakke. En klassiker som alltid er relevant og etterspurt. Viktigst av alt, her har ikke skyggen av kjolen en rolle, siden den franske manikyren fordelaktig kombineres med hele den omfattende paletten av blått. For å oppnå et bestemt "høydepunkt", på fingertrådene, påfør lakk i fargen på kjolen.

Hvit perlemor er også en flott kombinasjon med mørke nyanser av blå kjole, akkurat som sølv eller gyldent neglelakk. De lager ekstra luksus, gjør bildet mer høytidelig.

Lakk i fargen på kjolen - en kompetent og interessant beslutning. Bare plukke opp tonen er ikke verdt det. Velg noe 2-3 toner lysere eller mørkere, avhengig av hvordan du foretrekker å søke.

En elsker av eksperimenter velger dristig gul, rød eller rosa lakk. Bare husk, en lignende nyanse må være tilstede i bildet i tillegg til negler. Her kommer du til hjelpetilbehør, sko, veske og så videre.

I nærvær av lange negler er det ganske mulig å eksperimentere med gnister, mønstre og rhinestones. Bare overmatte dem ikke med skinnende elementer, fordi dette bildet kan lide.

Som du kan se, er den blå kjole en ekte finne for millioner av jenter og kvinner. Denne fargen passer for nesten alle, uansett alder. Fokuser på nyanser av figuren din for å finne din perfekte stil og skygge.

Etter de ganske enkle reglene, vil du opprette et herlig bilde, hovedlinken der vil være nøyaktig blå kveldskjole.

kommentarer
 1. Ira
  16.09.2015

  Jeg elsker blå farge veldig mye. Han er ikke kjedelig, og ganske forretningsmessig. Allsidighet er en stor avtale. Jeg liker å ha hvite smykker til en blå kjole. Eller gull)

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner