Kjole

Lilac Evening Dresses

Lilac Evening Dresses

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. funksjoner
 2. Hemmeligheter av valg
 3. moter
 4. Stilfulle kombinasjoner

Lilac farge symboliserer visdom, ro og ro. Derfor er det foretrukket av intellektuelle, kreative mennesker som ikke liker å sterkt uttrykke sine følelser og ha en noe mystisk natur. Og hvis du ønsker å skape et hyggelig og uforglemmelig inntrykk på en bedriftskveld eller en verdslig mottak, eller bli en fremtredende figur ved noens bryllup, så vær sikker på at du har på seg en lilla kjole.

funksjoner

Du må huske at alle kan ha en lilla kjole i sin egen garderobe. Dette er en løsning som trosser diktatene til moderne mote. Det var og vil alltid forbli relevant. Faktisk er dette den viktigste funksjonen i farge.

Som praksis viser, er lilla perfekt for nesten enhver jente. Typen utseende spiller ikke stor rolle. Outfit gir aristokrati og romantikk til bildet ditt. Mange anbefaler deg å velge silke kjoler, fordi stoffet lar lilla fargen skinne i solen, spill i forskjellige nyanser, sett deg bort fra den grå mengden.

Disse kjoler går bra med følgende dekorative elementer:

 • buer;
 • shuttlecocks;
 • brystpels;
 • draperi;
 • sateng bånd;
 • paljetter, rhinestones, perler.

En viktig fordel ved lilla er at den understreker ung skjønnhet. Derfor anbefales unge skjønnheter å velge cocktail kjoler i lilla design. Dette skaper et luksuriøst utseende. Spesielt hvis chiffon eller strikkevarer brukes som materialer.

Men ikke tro at bare unge mennesker kan bruke denne fargen.

Unntaket er den lyse lilla farge, som er mer egnet for unge jenter.

Lavendel, lys lilla og violette toner er vanligvis tilskrevet lilla farge, så i denne artikkelen vil vi se på dem alle.

Hemmeligheter av valg

Selvfølgelig kan du ikke gå til butikken og velge den første kjolen bare fordi den er lilla i fargen.

Å nærme seg spørsmålet om valg bør være kompetent, fokusere på en rekke faktorer og nyanser:

 1. Lilac outfit ser best ut når du bruker lette materialer. Derfor bruker de fleste designere lys silke når du syrer slike kjoler. Som et resultat får man et feminint og forsiktig utseende.
 2. Små og tynne unge damer anbefales å ta hensyn til den høye midjen i modeller av lilla kjoler. Det er ønskelig å velge en kjole med draperier, og la skjørtet være fri. Men de lange flygende skjørtene tvert imot kan skjule figuren.
 3. Denne fargebrønnen vektlegger skjønnhetskunst, selv om det mest luksuriøse bildet er opprettet mot bakgrunnen av solbrun hud. Mørkhårede brunetter og brunehår skal definitivt prøve seg i hvite og lilla kveldskjoler.
 4. Det bør understrekes at lilla er et ideelt valg for rødhårede, og også lyshudede jenter, fordi det er vanskelig for dem å velge mørke toner. I lilla vil de se bra ut.
 5. Når du velger en nyanse med lilla kjole, er det viktig å feste stoffet i ansiktet. Fargenes særegenhet er slik at den vil understreke de mangler som er tilstede på huden. Så hvis noen, sørg for å ta huden i orden.

moter

Til tross for at lilla fargene er ganske komplekse, ser det ut til å være interessant i forskjellige stiler og stiler på kveldskjoler. Lilac outfits kan skape en beskjeden eller omvendt, et luksuriøst bilde. Det avhenger direkte av det valgte tilbehør, smykker, og også plassert aksenter. Når det gjelder lengden, alt avhenger alt av din smak. Men det er nødvendig å ta hensyn til det faktum at de korte versjonene en viss grad av betydningen av den valgte fargen.

frodige

På avgangsfest og andre festlige kveldshendelser vil kjoler i stil med en prinsesse eller A-silhuett være passende. Valget er bedre å stoppe på de mørke farger av lilla, ned til lilla. Så du vil skille seg ut fra mengden.

Mettet farge er rik i seg selv, men ved hjelp av perler kan du fokusere på bodice, understreke skjønnheten i brystet, eller vice versa velg en modell med et mykt flerlags chiffongkjørt enn å distrahere oppmerksomheten fra problemområdet.

Faktisk denne sesongen var gradienten. En jevn overgang av farger er et fascinerende syn, takket være det du definitivt vil være i fokus.

Rette linjer

Lilac er også en farge for business damer, business kvinner. I en kjede kjole vil du se både strenge og elegante, feminine på samme tid. Forsøk med en rekke nyanser, prøv fra den mørkeste til den letteste.

Bare vær oppmerksom på at mørke lilla varianter vil legge deg til noen ekstra år. For å kompensere for denne effekten, bruk edle metaller eller skinnende steiner til dekorasjon.

Elskere av mer romantiske antrekk eller til og med utrolige trenger å være oppmerksom på modellen med en spalt, i gresk stil, med en asymmetrisk topp eller bunn.

Lacy

Delikat lilla farge går bra med blonder. Det kan være i tonen i hovedtoffet eller litt annerledes. Også interessant er openwork applikasjoner eller broderi. Kjole trenger ikke å være helt laced, du kan bruke innlegg, for eksempel på bodice.

havfrue

Hvis noen rette og korte stiler på kveldskjoler passer for hverdagen, så kan du ikke si det om en havfrue. Stilen har en frodig "hale", men i den moderne versjonen er den erstattet av et langt tog.

Den uendelige regelen er en slanky topp, men det er mange alternativer for ytelsen - drapering, alle slags dekorasjoner, illusjonen av en naken kropp. Decollete kan være åpen og lukket med ermer eller med skulderstropper. I et ord i en havfrue kan fargen på lilla virkelig føles spesiell.

Korte modeller

Hvis vi snakker om sommerferier, klubbfester eller temakvelder i stil på 50-60-tallet, er det verdt å holde seg på forkortede modeller. Alle nyanser av lilla er passende i dem. Det er verdt å merke seg at korte kjoler primært er interessante typer skjørt. Dette kan være en tutu, bellskjørt eller bare et mykt flerlag.

Ikke miste relevansen av mini kjole. De kan trygt brukes av jenter med vakre ben og en sandaktig figur. Hvorfor skjule skjønnhet? Valget av modeller er heller ikke skarpt: med draperi, med elementer av gresk stil, buer, ruffles og andre dekorasjoner.

Hvis du vil stupe inn i dagens stil, kan du endre de karakteristiske lyse farger for kjolen til de tidene til mild lilla og bruke perler som lyse elementer.

Modeller forkortet i fronten, lenge i ryggen, fascinerer med en uvanlig kutt, et langt tog og samtidig med åpne ben.

For full og gravid

Hvis du har visse problemer med overvekt eller du forventer et barn, men du ikke vil gi opp lilla farge, så gi preferanse til den greske stilen. Denne stilen lar deg gjemme feilene i figuren, samt fokus på brystet.

Hvis du vil fokusere på decolleteområdet, er den beste løsningen en V-formet halsring. Du bør ikke bruke mye tilbehør, du kan begrense deg til et bredt belte, en rhinestone strip eller utsøkte bånd.

Stilfulle kombinasjoner

Hvis du vil understreke lilla fargen på den beste måten, kan du prøve å kombinere den med:

 • lilla;
 • lavendel;
 • rosa;
 • sitron;
 • fersken;
 • hvitt;
 • mynte;
 • sølv.

Sammen med blå kan du lage en uvanlig gradient.

Noen ganger bruker kjole de såkalte modulasjonene - relaterte farger, nyanser av samme farge. Så, lilla, lilla og lavendel ser spektakulær sammen.

Men fortsatt oftest kan du se en kombinasjon av hvitt og lilla. Det ser spektakulært ut.

Under kjølig vær under lilla antrekk, velg kardangler av noen av de angitte farger. Hvis målet ditt er et strengt og diskret utseende, må jakken være mørkblå.

Spørsmålet om sko er også viktig. Som praksis viser, er sandaler eller sko egnet for lilla kjoler, men helst i en silverskygge. Gyldne sandaler med en pin vil skape et ikke mindre høytidelig utseende.

Hvis du ikke liker skinnende sko, må du slutte å velge grå, hvit, beige eller stålsko.

Som du kan se, kan den opprinnelige lilla kveldskjole være et utmerket valg for firmafester, bursdagsfester eller til og med bryllup. Selvfølgelig, ikke i rollen til bruden, men som kjæresten sin. Selv om ingen forbyr deg å eksperimentere, selv med brudekjoler, kan du spille på nyanser. Den lilla fargen skal utfylle deg, og ikke spille en dominerende rolle.

Etter å ha valgt riktig nyanse, supplere det med sminke eller dype-violette toner. Slike løsninger blir ikke brukt i hverdagen, noe som betyr at du definitivt vil forlate et uforglemmelig inntrykk på andre. Og mer enn positiv.

kommentarer
 1. Tatiana
  29.07.2015

  Lilac kjoler er veldig vakre og vakre på våren. De ligner en ekte lilla, spesielt hvis stoffet med moduleringer.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner