Kjole

Grønne kjole på kvelden

Grønne kjole på kvelden

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Fargefunksjoner
 2. Hvordan velge farge og nyanser?
 3. Sminke opp
 4. moter
 5. dekorasjon

Fargen på kjolen kan være så uvanlig at selv tilbehør vil være overflødig og unødvendig. En av disse fargene er grønn, selv i kveldskjole finner han en vellykket ytelse.

Fargefunksjoner

Det er farger som faller under definisjonen av den mystiske, sjarmerende og spesielle. Faktisk er de få, en av dem er grønn. Det er ikke nok å si at det er attraktivt og elegant. Grønn er fargen som symboliserer renheten, fornyelsen, ungdommen og friskheten i mai-gresset etter regn. Selv for det menneskelige øye er den grønne fargen den mest behagelige, og dens egenskaper er den mest positive. Dette er den mest rolige og svært balansert farge, som passer best for nervesystemet.

Grønn farge i klær er å foretrekke for åpne, selvsikker jenter, som er preget av sterk temperament og balansert oppførsel. Alt dette kan bare forstås ved å se på jenta i den grønne kvelden kjole. Å oppleve komfort i en grønn kjole er mulig for en person med en svært kraftig intern energi og villighet til å godta personlige endringer.

Hvordan velge farge og nyanser?

Det vil være vanskelig å finne ut hvilken type jenter med hvem en grønn kjole ville være kontraindisert. Vi arbeider med allsidigheten av farge som kan kombineres med alle andre nyanser. Samtidig er det preget av tilstedeværelsen av mange nyanser, hvor valget påvirkes av håret. Ja, ja, det er fra hårfargen som du trenger for å starte, velge selv et antrekk i grønt.

 1. Brunhår og brunetter hvis hår har en dyp og rik farge, vil se bra ut i en lysegrønn kjole. Det vil skygge håret og vil ikke fusjonere med dem.
 2. For blondiner vil lyse eller mørkegrønne være et godt valg.
 3. Den mørke og mørke hudfargen vil gunstig fremheve hele den grønne nyansen, inkludert sjøbølgen.
 4. Men for lyse kvinner kan en lys kjole i fargen på unge vårgrønne bare understreke lysheten og bleken av huden.

Sminke opp

Når du danner et bilde der hovedelementet er en grønn kjole, bør sminke ikke overses og behandle det avvisende. Grønn farge vil understreke mangel på utseende.

Hvis en kveld ute er planlagt, så kan det bare være en veldig klar og moderat lys sminke. Ellers vil ansiktet skaffe en jordaktig fargetone, og du kan til og med tro at du er uvel. Varme toner, sjømotiver og kjølige nyanser er et godt alternativ. I nærvær av den minste frykt for kjedelige farger, må du umiddelbart og betingelsesløst avvise.

moter

Riktig valgt antrekk i grønn farge vil tjene som et godt alternativ for enhver anledning: oppgradering, besøke en restaurant, første date, noen sosiale arrangement. Mørkegrønne toner er velkomne i forretnings- og arbeidsklær.

Kjole til gulvet

I enhver grønn kveldskjole er det korte og lange alternativer. For sommeren - en kort kjole, for en formell mottak, fest eller feiring - en lang grønn kjole.

I lange skjørt er det ofte en fantastisk chiffong, en glatt sateng, en magisk organza. Hvert alternativ vil være vakkert og uvanlig:

 • silhouetten av "prinsesse" vil gjøre deg til en fantastisk heltinne;
 • Mermaid kjole vil overvinne alle de rundt med glatthet som er bevart i hver linje;
 • gulvlengde høy midje og store kutt - det kongelige valget;
 • en lang, flytende kjole med en åpen rygg vil skape et bilde som er utrolig i sin skjønnhet.

For ikke å ødelegge en perfekt tilpasset kjole til gulvet, følg noen regler og da vil du definitivt være uimotståelig.

Hold deg til regelen av tre farger. I praksis kan denne regelen brukes i følgende versjon: En grønn rett kjole, et svart smalt belte, diskrete sko og gult eller sølvsmykke.

Kvelden grønn kjole med et snitt på ryggen og svart snøre trim ser ikke mindre imponerende ut.

Du kan gjøre med en farge, ved hjelp av forskjellige nyanser, men du må velge enten kalde eller varme nyanser. Blanding anbefales ikke sterkt. Kombinasjonen av en grønn kjole med en bolero er bare tillatt hvis disse detaljene kombineres i farger.

Lace antrekk

Lace og openwork applikasjoner er uvurderlig materiale for designere. Det er spesielt fordi det ser bra ut som et helt lerret, og som separate innlegg. Samtidig er ulike typer åpningsmønstre også godt montert. Og rhinestones gir bare adelen mildt materiale.

Siden blonder i seg selv er et pryd, har en slik kjole, og selv i grønt, ingen ornamenter i det hele tatt. Ta en svart clutch og velg ryddige pinner.

Noen designere går på dristige trinn, kombinerer inkompatibel, og lager originale antrekk, for eksempel kjole, bestående av halvdeler av forskjellige kjoler. Delikat blonder og tykt stoff utgjør beskjedenhet og frankhet.

Enhver kjole i gulvet, laget i dyp grønn farge, vil være ubestridelig elegant, feminint og elegant alternativ for kveldskjole. Ja, og om nødvendig skjule mangel på bena, hvis det er noe. Her er ikke tilstedeværelsen av hæler nødvendig - silhuetten og så vil bli utvidet.

Modeller mini og midi

Korte versjoner av en grønn kjole gjør det mulig å demonstrere ben, og understreke solbrenthet, slimhet og perfekt hudtilstand. Forskjellen mellom modellene kan skjules i pompen eller det raske kuttet av det korte skjørtet, formen på bodice og variasjoner i stroppens ytelse.

Grønn satin og kutt vil være relevant for en brudepike eller gå til et cocktailparty.

Bestill lei med en klesveske i svarte, grå eller hvite nyanser. I grønn farge vil en slik kjole se ny, uvanlig og lys.

Alle nyanser av mynte, som kan gå selv i smaragd-turkis, er perfekte for et klesveske, og kan legges til baskisk.

Åpen skuldre i kombinasjon med lys og flytende vev har en fascinerende effekt på andre. Slike modeller understreker en varm hudtone, noe som skaper en kontrast med det kule friskheten på lerretet på kjolen selv.

Sortimentet av grønne cocktail kjoler er ikke overraskende og forvirret, siden de passer godt til uformelle møter. I valg av stoffer er det få begrensninger: silke, lys chiffon, rikt dekorert med blonderelementer. For dekorative elementer, kan begrensningen bare være fantasien til designerne, så vel som for skjemaet, hakk på nakke, ermer og lengde.

Grønn farge er ikke så enkel, det kan se spektakulær og fordelaktig bare med en gjennomtenkt silhuett.

Sommermodeller

Til tross for den grønne fargens universalitet, anser mange det uformelt og refererer kun til flyinformasjon. Blomstermønster, komplekse abstrakte utskrifter, nasjonale temaer, fargespill og interessante variasjoner av å kombinere grønt med andre farger er relevante her.

I valget av sommerklær er grønne elskere ikke begrenset til: en klesstrek, en velutstyrt mini kjole og en gratis kjole-tunika.

Det er ikke nødvendig å velge en ren grønn farge for sommerversjonen. Smaragd, noen skygge av mynte, grønt eple og til og med celadon er relevante i alle årstider.Alle er i harmoni med smykker.

Bildens sløvhet og den grønne fargen er ikke på noen måte knyttet til hverandre. Designerne her gjorde sitt beste, og lagde flotte kutt, originale finish og uvanlige kutt til modellene sine.

Som du vet, er kalde nyanser slanke, men fordi klesskapet til en full jente helt enkelt ikke kan eksistere uten grønt.

dekorasjon

Hvis kjolen er laget i grønn farge, så er den allerede elegant, begrenset og elegant. I det minste er dette akkurat hva kvelden kjoler av Elie Saab, en designer som klarte å gi grønn farge et nytt liv, se ut. Og hennes samling har mange vellykkede alternativer, men svært få mennesker er i stand til å rive av sitt fortryllede utseende fra et grønt antrekk med en strålende innredning spredt gjennom materialet.

Den århundredgamle milepælen til broderiets popularitet i å dekorere klær, hvor en kontrast er opprettet ved hjelp av blå og røde tråder, har allerede gått. Hvis hovedfargen er grønn, vil det beste alternativet for å lage broderi være skinnende tråder.

I tillegg ser rhinestones, perler, paljetter, blonder og blomstapplikasjoner godt ut på en grønn bakgrunn. Denne sesongen, flounces, farget steiner og en skulderrem, kastet over en skulder, har fått ukjent popularitet. Vel, hvor uten originalitet? I vårt tilfelle kan du spille med en annen lengde, som er kombinert i en modell: en kort kjole med et langt tog.

Du kan lykkes med å spille på en kombinasjon av farger: svart-grønn, hvittgrønn og andre like dristige kombinasjoner.

Siden den grønne kvelden kjolen allerede er en ornament av en kvinne, trenger den ikke mye i tillegg i form av tilbehør. Ellers, når du velger smykker, er det nødvendig å sammenligne med naturen: hvis en slik kombinasjon av farger er tilstede i det naturlige miljøet, så kan det være i bildet ditt.

kommentarer
 1. lena
  17.08.2015

  Smaragdgrønn er den vakreste. Jeg har så mange ting i denne fargen, men han kan fortsatt ikke kjede meg!

 2. Sofia
  31.07.2015

  Den første kjole og kjole med gradientfarger er den mest spektakulære. Jeg ville ikke nekte slike.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner