Kjole

Kjole for kvinner 50 år

Kjole for kvinner 50 år

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hva å si nei
 2. Velge en stil
 3. lengde
 4. klut
 5. farge
 6. tilbehør

For kvinnelig skjønnhet er det ingen grense og aldersgrense. Så på 50 år vil hver kvinne se ut slik at menn vil vende seg om henne og bli forelsket i hennes silhuett alene. Slik oppnås dette i denne artikkelen.

Hva å si nei

Femti er ikke en kritisk alder der du allerede kan glemme din stormfulle ungdom og sitte i en gyngestol for å strikke varme sokker til barnebarnene dine. Du kan og selv trenger å se fantastisk på alle aldre. Bare noen få bør vurderes, men:

 1. På 50 år er en prangende, lys og kort kjole ikke lenger å bli slitt, selv om designere ikke tror det. Hvis du ikke er så modig, så legg dem til 20 år gamle damer.
 2. Ruffles, flounces, draperier og ulike buer er også veldig farlige. Alt dette gjelder billig og vulgær innredning.
 3. Under forbudet er glitter og rhinestones, noe som til og med ødelegger et godt bilde. Hvis du vil skinne, så la den bli gjengitt i en kobling eller edelstener.

Men den opprinnelige draperingen på nakken, et grunt enkelt kutt på brystet, en liten pute i midjen eller rundt halsen - alt dette har rett til å eksistere i garderoben til en stilig kvinne i solid alder. Classic tiltrekker seg mote designere som lager kvelden slitasje for 50 år gamle damer.

Velge en stil

Når du velger en stil som kan passe deg, spør deg selv: For en dame, kan denne kjolen være egnet. I tilfelle av et negativt svar, la det hengende på samme sted. Alle kjoler til et kveldsutseende, som tilhører denne alderskategorien, har en kort stil - dette forener dem hverandre.

Oftest er det rette stiler og halvmonterte silhuetter. Her finner du ikke seksuelle og frankelementer (bare tilbake, dype kutt og kutt), og du trenger ikke det i en så alvorlig alder, men i noen tilfeller kan det være unntak.

Det viktigste landemerket du må ta på typen av figur.

 1. Med en figur som ligner på en timeglass (uttalt talje, smale skuldre og hofter), må du velge litt passende stiler med en snittbåt.
 2. Den vanligste figuren hos kvinner i denne alderen er "pære" når hoftene er bredere enn skuldrene. Her vil du hjelpe den ekspanderende hemmen, deilige ermene og grunne halsen.
 3. Smale hofter og brede skuldre tvinger trapezeformede kjoler. De brede skuldrene er glatt, og aksentet er dannet på hofter og ben. Bred stropper vil være relevante i nærvær av perfekt hud på hendene og halsen. Den lave midjen på kjolen legger også ønsket volum til hofter.
 4. En rektangulær figur (når midjen ikke er uttrykt) er en grunn til å velge et antrekk med et belte.
 5. Typen av figur "eple" ser bra ut i rette kjoler.

Flared, lange ermer og god dekorasjon er alle effektive måter å maskere fylde på.

Når det gjelder toppen, begynte så mange kvinner å velge en bodice-gjeng som er kjempet i kjolen med maksimal lengde. Men smale stropper er et merkelig bilde for en kvinne.

lengde

Når det gjelder lengden, vurderes tre alternativer:

 • til gulvet;
 • midi;
 • midtkalven.

klut

Når det gjelder stoffet, er det bedre å ha en veldefinert tekstur:

 • rik brokade,
 • stor blonder;
 • mystisk fløyel;
 • silke, satin, hvis antrekk er valgt for sommeren.

Med kurvformer er atlasen irrelevant, da det bare vil legge til pounds.

farge

Begrensninger på valg av farge selvfølgelig er det, men de er ikke så alvorlige og signifikante, så du bør ikke være redd.Alle rolige, med dype ekspressive nyanser kan være til stede i kjoler.

Du kan til og med velge mellom mørkere, men litt lette nyanser: fargen på sjokolade, smaragd, safir, beige og sand. Selv en mørk rød farge kan i et utvalg av tillatte farger.

Rosa er en farlig og lunefull farge som kan oppføre seg uforutsigbart på en kvinnes kropp. Fargen på te rose, støvete rosa og beige-rosa nyanse vil se veldig bra ut og godt. Hva kan man ikke si om det rent rosa og til og med et barns farge. For en aristokratisk og solid antrekk er dette ikke et alternativ i det hele tatt.

Grønn og lilla kan alder deg i flere år, så med all ansvar velger du riktig nyanse.

Utskrifter er en luksus som er tillatt og til og med anbefalt når du forbereder et uformelt utseende. En svakt uttrykt celle, et bredt bånd, store, men ikke lyse, men heller dimmede blomster - en kvinne som har fylt 50 år, har råd til alt.

tilbehør

Det er ikke nødvendig å bli for fascinert av tilbehør ved 50 år. Det vil være nok å ta en liten håndveske og lakonisk båt.

Smykker bør være ekstremt dyre og høy kvalitet. Det ideelle alternativet er smykker laget av edle metaller og steiner. Kan de være beskjedne, som for eksempel en streng perler eller puzeta. Enhver kvinne har fristelsen til å ha den vakreste på en gang, men ikke verdt det.

Ingen dyrebare smykker? Det er mange andre tilbehør som passer for en kveldskjole - miniatyrhatter, belter, hansker. Ridende ekstravaganse vil tjene som en pels.

Frisyre - det er det som sikkert vil redde situasjonen og sette en slutt på bildetes formasjon. Det er ikke nødvendig å bygge flere tiered, tung og omfangsrik strukturer på hodet. Ryddig halvkrummet lås, litt samlet og litt fallende - det er vanskelig å forestille seg en mer ideell variant. Kort hår? Øv styling og se på typen "cold wave" som har kommet tilbake til oss siden 20-årene.

kommentarer
 1. 26. november 2017-VASIL.
  26.11.2017

  Hva kle deg, og bruk dette! Jeg gjør det jeg vil! Vi blir alle gamle! Bare å leve i alderdom er vakker!

 2. Veranika
  30.11.2016

  Tenk bare om 50, jeg så en granny i Moskva 80 år gammel, alt i trykk, rosa askhår, en kjole på gulvet og det går så tydelig.

 3. Nick
  27.08.2015

  Takket være sport vil mange 50-åringer gi odds til 30-åringer. For eksempel tillater jeg meg selv å ha jevne kjoler med en åpen rygg.

 4. Tatiana
  11.08.2015

  Ja, alder er ikke en hindring når sjelen er ung og karakter krever at du går videre uansett hva.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner