shorts

Lace Shorts

Lace Shorts

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. Mote trender
  2. Hva skal jeg ha på deg?
  3. sko
  4. tilbehør

Mote trender

modell

Ved sommersesongen kommer mange klær dekorert med blonder i butikkene. Ingen unntak og shorts. Valget av kunder en rekke modeller.

For romantiske personer forbereder designere hver sesong modellene helt av blonder. Disse shorts vil se veldig feminin ut. Et foringsduk er vanligvis sydd under et blonder eller en rekke blonderfløser. Det kan være den samme fargen som lassens farge, eller det kan være en kontrast.

I tillegg til helt laced modeller, er det shorts, bare delvis dekorert med blonder. En av de mest populære er denim shorts. Hvit eller lett blonder ser veldig vakker ut mot en denimbakgrunn.

Slike innsatser er vanligvis til stede på lommer, på sidene eller på undersiden. Forresten, på Internett kan du finne mange verksteder om uavhengig opprettelse av slike shorts.

farge

De mest populære og relevante farger er klassiske - svart, beige og hvit. Og dette er til tross for at hver sesong designere er ute etter og tilbyr nye interessante fargeløsninger.

Derfor er valget av farge på shorts fra blonder kun basert på personlige preferanser og stilen til kjolen som helhet.

For eksempel er svarte shorts egnet for å skape et kveldsutseende, og hvitt, rosa, gult eller perle - hver dag.

For de som elsker denim shorts, ikke velg modeller med svart blonder. Disse shortsene ser uhøflig, vulgær og smakløst ut.

Hva skal jeg ha på deg?

Blonder shorts er klær som ikke passer for alle. Vakker og passende, de vil se på miniatyr eller slanke jenter. Men kvinner pluss størrelsen må forlate dette elementet i garderoben.

For å gjøre bildet med blonder shorts ser harmonisk ut, følg noen regler:

  1. Som for andre åpne klær, for shorts er det en hovedregel: Hvis du åpner bena, lukker du brystet og omvendt. Derfor velger du lukkede ting som toppen. Skjorter, bluser, t-skjorter eller polo vil være et godt valg.
  2. Hvis du har jeanshorts i arsenalet, kan toppen være ganske variert når det gjelder stil. Denim shorts er egnet for både sport og uformell feminin.
  3. For kvelden anbefaler stylister svart blonder shorts som utfyller chiffonbluse og cardigan.

sko

Riktig valgte sko vil være nøkkelen til suksessen til hele bildet. Absolutt noen sko passer, naturlig sommer sko. Disse kan være sandaler, kile eller hælte sandaler, ballettflater. Velg hva som passer deg.

Ryddige sandaler på stilettos passer for kveldsslitasje, moccasiner, tøfler eller ankel støvler for slitasje på dagen.

Alle lavprofilerte sko i stil vil bidra til å skape et romantisk utseende, og slanke ben legger vekt på hæler eller kiler for å gjøre bildet mer sexy.

tilbehør

Hvis vi snakker om tilbehør, er det viktig å huske at blonder shorts er en uavhengig del av bildet og kan godt gjøre uten tillegg. Men godt valgt tilbehør kan gjøre bildet enda lysere.

For blonder shorts, velg små poser uten en lys design, det er bedre om det er en clutchpose eller en liten pose på en kjede. Store og klumpete poser må utsettes.

Når det gjelder smykker, er det ganske passende å se store armbånd, vedvarende i de nyeste trender eller øredobber, samt massive perler.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner