Kjole

Rød kveld kjoler

Rød kveld kjoler

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Fargefunksjoner
 2. Til gulvet
 3. midi
 4. kort
 5. Med blonder
 6. Rød kjole med åpen rygg
 7. Rød og hvit kveldskjole
 8. Rød og svart kveldskjole
 9. For full
 10. Kveldsmakeup under en rød kjole

Det ser ut til at den nye mote sesongen bringer bokstavelig talt alle de etablerte reglene. Designere og motehus bruker alle lyse og rene nyanser. De ga spesiell oppmerksomhet mot rød farge, som var bokstavelig talt overalt - i uformelle klær, kontorstil, kjole på kveldstid. Den røde kveldskjole er en spektakulær løsning som skaper et attraktivt bilde.

Fargefunksjoner

Rød er fargen på flamme, lidenskap og duftende roser. Det er knyttet til energi og ubridert seksualitet.

Det er derfor kvinner som bærer slike klær, retter oppmerksomhet til seg selv, viser kjærligheten i sitt bilde, tiltrekker menns syn. De ser deg som en vakker blomst, men samtidig frykter de torner.

Umiddelbart merker vi at ikke alle jenter har råd til røde. Hun må være selvsikker, ha en vilje. Som regel er disse målrettede damer som vet hva de vil ha fra livet og beveger seg trygt mot deres mål. De oppnår lett mannens plassering, etablerer forretningsforbindelser.

Kvinner i rødt er ledere, sterke, selvsikkerte individer.

Ikke glem at rødt er en aggressiv farge som kan gjenspeile skjønnheten til en vakker kvinne. Ikke engang prøve å argumentere med en kvinne i en rød kjole, da dette er en helt ubrukelig øvelse. De vet alltid at de har rett og vil ikke hvile før de viser det til de som er uenige med dem.

Til gulvet

Tid har vist at en rød kjole på gulvet passer når som helst og hvor du vil bli sentrum av oppmerksomheten. Denne sesongen viser en forkjærlighet for lett ballstil.

En bodice med en korsett, en lang skjørt, den nesten fullstendige mangelen på dekor, understreker det aristokratiske bildet. På den ene siden er det enkelt, men på den annen side - utrolig luksuriøst.

Rød langs er perfekt:

 • fin drap;
 • lagdeling;
 • original cut;
 • dyre materialer. Dette gjelder spesielt for naturlig og matt silke.

Se etter rødt sateng gulvlengde kjoler som viser femininitet og romantikk. Det er også viktig å bruke et slikt element som en krage for en kjole. Tilstedeværelsen av kuttet vil legge vekt på slanke ben.

Ikke glem toget, som perfekt legger vekt på det kongelige majestetiske bildet. Den kan være laget av chiffon, gjennomsiktige stoffer, supplert med et fullskjørt eller en original finish. Når det gjelder ermene, avhenger lengden av innstillingene.

midi

Allerede i seg selv er den røde kjolen selvforsynt, fordi selv de mest enkle modellene ser bra ut.

Derfor bør du ikke bli overrasket over stilene som ble presentert innenfor rammen av moteshow av de beste designerne fra hele verden. Essensen av deres røde antrekk var å bruke en semi-montert eller rett silhuett, under kneet eller midt-ankel lengden, med en tre fjerdedeler ermet. På grunnlag av denne grunnleggende stilen, la hver sin egen rosiner og nyanser. Ser bra ut og ganske praktisk.

kort

Ikke vær redd for at dette er for dristig beslutning. Denne sesongen kan du og skal ha lignende antrekk. Minusens provoserende lengde vil passe til de som har fulgt en konservativ mote hele livet. Og alt fordi kjolen spiller med lyse nyanser, bryter med de etablerte reglene og tradisjonene.

Hvis du vil lokke, forføre andre, er din beste løsning en kort rød kjole.Det passer for nattklubber, fordi det ikke hindrer bevegelse, lar deg danse som du vil. Pluss du vil understreke skjønnheten i beina sine.

Når det gjelder ermene, er det et sted for eksperimenter. En vil passe en imponerende ermet, den andre - åpne skuldre, tilbake og til og med en decollete. Du kan legge dem til rhinestones, glitter, bruk satin eller guipure som grunnlag. Det viktigste er at kjolen understreker dine sterke egenskaper, og viser ikke feilene i figuren eller huden.

Men det som skal kastes er en altfor åpen bryst, provoserende kutt. Dette er ikke motet og altfor frankt.

Med blonder

Blonder skaper utrolig forførende bilder, så i tilfelle av en rød kjole vil det være hjertelig velkommen. Spesielt hvis det ikke er noen fôr i kjole. Lengden kan være under knærne, i gulvet eller mini, silhouetten til et montert eller semi-montert. Uansett, den røde kjole av blonder gir femininitet, gjør jenta til et ekte åk.

Det vil ikke være overflødig å bruke atlaset som en fôr, for å dekorere skjørt eller bodice.

Den virkelige trenden i denne sesongen er en lang rød kjole på gulvet med blonderopp. Også for promen ville et godt valg være en slik kjole, men med en lengde til midten av kalven, sammen med en kontrastforing. Bare sørg for at under den har du stiletthæl, clutchbag og pynte smykker. Ikke legg for mye vekt på tilbehør, for ikke å avlede oppmerksomheten fra antrekkene selv.

Også i trenden forblir en illusjon av nakne kropp og blonder.

Rød kjole med åpen rygg

Hvis du vil gjøre bildet ditt feminint og forførende, velg denne versjonen av den røde kjole. Men husk, han har en viss ulempe - modellen vil understreke manglene på figuren din, derfor, hvis det er overvekt eller overdreven leanness, er det bedre å gi opp kjole.

Sette på en rød kjole med en åpen rygg, ta opp det riktige undertøyet. Ingen tradisjonelle bras, bare stroppeløs eller som en siste utvei på silikonbånd. Når du velger lengden på gulvet, kan utklippet velge noe for din smak. Den mest modige velger halsen til midjen eller enda lavere, og bare skuldrene og skulderbladene bar den sjenerte kvinnen.

Rød og hvit kveldskjole

Rød farge går bra med mange nyanser. Men den beste følgesvennen er en allsidig hvit farge. Den brukes som innsatser eller underlag for rød blonder. Hvite mønstre på rødt stoff ser veldig interessant ut.

Rød og svart kveldskjole

Den siste fasjonable nyheten var svart innredning i form av appliqués og blonder, pyntet med røde antrekk.

For full

Det er viktig å forstå hvor attraktiv den røde fargen er, så mye det er lurt. Dette gjelder spesielt for fulle jenter. Å se i rødt så spektakulært og vellykket som mulig, følg noen enkle regler:

 1. Nyanser vil tiltrekke seg oppmerksomhet, fordi den røde kjole er ønskelig å velge en frostet. Alle slags gnister, lyse dekor, paljetter vil bare gjøre deg visuelt større.
 2. Det røde antrekket må ikke være laget av et enkelt stoff med rød farge. En lyse aksent kan være tilstrekkelig, for eksempel i bodysonen, og gjøre skjørtet mørkt. Hvis du fokuserer på en vakker stor bryst, vil den avlede oppmerksomheten fra ufullkommen midje eller ben.
 3. Vertikale tegninger i kombinasjon med en monokromatisk rød bakgrunn - dette er den perfekte løsningen for full skjønnhet.
 4. Stilen skal holdes fast, konsis. For eksempel en sak. En slik rød kjole, supplert med en utsøkt jakke, vil skape et unikt, elegant utseende.
 5. Ikke ta en liten lengde. Det beste alternativet - til midten av kneet. I dette tilfellet skal sko være høye hæler.

Kveldsmakeup under en rød kjole

Hvis du bestemmer deg for å ha en høytidelig hendelse, et viktig møte eller en annen hendelse, et rødt antrekk, i ingen tilfelle ikke kombinere det med lyse, rike sminke.

Mørke farger av kosmetikk anbefales ikke for blondiner, da de gjør bildet tungt. Foretrekker eyeliner på flytende basis eller til og med tynne piler laget med en svart blyant. Skyggene er ekstremt lette, fortrinnsvis med glitrende effekt. For øyenvipper bør velge bulk mascara.

Brunetter passer til smoky sminke, skinnende skygger, men fargen kan være svart eller mørkegrå. Noen veldig naturlige toneform. På øvre øyelokk gjør du en pen pute som gir bildet av kakettishet. False eller utvidede øyenvipper er tillatt, da de gjør utseendet mer uttrykksfulle.

Rød leppestift kan perfekt utfylle bildet ditt. Uten hvilke jenter som gjør sminke under en fantastisk rød kjole, kan det ikke uten rødme. Nyanser bare naturlige, understreker utstående hjørner av cheekbones. Og fra de rosa og røde nyanser av blush refuse: i kombinasjon med en rød kjole, vil de være helt upassende.

kommentarer
 1. Katia
  21.09.2015

  Det er ikke noe vakrere enn røde kjoler! Mitt hjerte stopper, men hva skjer med menn ... vi kan bare gjette.

 2. Lyuba
  07.09.2015

  Rød kjole er ikke alt. Du må kunne presentere deg i en slik kjole, bildet må være trygt. Ellers kan jenta i en slik kjole se latterlig ut.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner