Kjole

Gul kveld kjoler

Gul kveld kjoler

bli med i diskusjonen

 
innhold
 1. verdighet
 2. moter
 3. Gul kjole for full og gravid
 4. Kombinasjon med andre farger
 5. Kveldsbilde

Det er ingen hemmelighet at enkelte farger passer til hver jente. Valget av en bestemt farge avhenger av mange faktorer. Oftest damer styres av hårfarge, hudfarge, øyenfarge. Å plukke opp riktig antrekk, de ser mest attraktive og interessante ut. Gulkjoleer er veldig populære fordi de gir deg mulighet til å skape et lyst solfylt bilde. Med riktig valg av fargen på denne fargen, kan du avlede oppmerksomheten fra de områdene at jenta ikke anser styrken hennes.

verdighet

Valget til fordel for en gul kveldskjole kan ofte forklares med de viktigste fordelene med denne fargen:

 1. Gul legger vakkert vekt på de blå blondene, egnet gråøyet brunhåret, og fokuserer også perfekt på brune øyne med en varm brunette.
 2. Gul er en rekke nyanser, fra blek og mykt til lys og mettet. Du kan finne et alternativ for enhver hendelse, stemning og tid på året.
 3. Dette antrekket koster med energi, skaper et lyst, positivt bilde. Selv om det er skyer og regn på gaten, vil du bli som solen.
 4. Gul - en av de beste farger med hensyn til kompatibilitet med andre nyanser. Det ser flott ut med en kald palett, varme farger.
 5. Den gule kjole passer for spesielle anledninger og for hverdagen. Selvfølgelig må du være oppmerksom på tilbehør, innredning og en rekke andre poeng som gir festen en følelse av fest.
 6. Ser bra ut i det hele tatt, uansett alder. Så den gule kjole er egnet for oppgradering på skolen, men i samme farge kan en dame i Balzac-alderen kle seg til bryllupsdagen, bryllupet til barn og så videre. Aldersbegrensninger eksisterer ikke, og det er hyggelig fornøyd.

moter

Å velge en gul antrekk, derved stole på attraktiviteten og originaliteten til denne fargen. Kjoler skaper bildet av en pen og samtidig mystisk kvinne. Det avhenger direkte av den valgte tonen.

Lengden, faktisk, kan du velge noen. Denne faktoren har ingen grunnleggende betydning. Utsøkt jenter ser både på korte modeller og i kjoler i gulvet.

frodige

Smale unge damer er veldig mye å møte gule kjoler i stil med en prinsesse. Deres særegenhet består i et mykt skjørt, åpne skuldre og en gjengeskjold. Klippet skal være lett, elegant.

Denne sesongen presenterte designerne modeller av et komplekst kutt med abstrakte skjørt som passer til kreative jenter og de som ønsker å skille seg ut fra mengden.

Ny utseende stil fant seg også i gule nyanser. Siden det er universelt, passer det til alle jenter uten unntak.

Bare hvis det er et slikt problem som overvekt, bør du velge den gule fargen nøye. Faktum er at for det meste alle nyanser av gule er lyse, mettede og lyse. I denne forbindelse legger fargen volum til figuren. Men tynne mennesker kan til og med anbefale det, siden du visuelt legger til de manglende kurvformene i figuren.

Gresk og imperium

Kveldsfester er en utmerket grunn til å føle deg selv, om ikke lenge, men en gresk gudinne. Et solfargede antrekk med draperier, en asymmetrisk formet bodice og kutt - et slikt antikt bilde vil fylle publikum i lang tid.

Empire-stilen har også antikke røtter, men det er mer beskjeden.Karakterisert av ermer lanterner og høy midje.

Rette linjer

Rett kjole gir silhuetten av raffinement og raffinement. Det kan suppleres med basker, gardiner, kutt og perforeringer. Begrensninger er bare i figuren.

Vær oppmerksom på at i en gul kveldskjole i intet tilfelle ikke kan gå dyster. Radiere en positiv, det vil videre avdekke potensialet til ditt solfylte ensemble. I tillegg ble det bevist at å være rundt folk kledd i gul gir andre et godt humør.

havfrue

Kanskje er havfrue-stilen ikke forbundet med gul, men mer med blå bølger og hvitt havskum, men designerne var i stand til å avvike fra standardene her og skapt fantastiske modeller i forskjellige nyanser av gule.

kostymer

Gulkjole modeller er allsidige. Noen av dem vil se like bra ut til en feiring, og for å gå til kontoret. Bare bruk passende smykker, sko, sminke, og ikke glem frisyren.

Når du velger en gul kveldskjole, må du ta stoffet i ansiktet ditt. Ikke glem, gul noe forandrer hudens skygge, noe som gjør det jordet. Derfor, hvis det er problemer på ansiktets hud, vil kjolen bare understreke dem. Riktig situasjonen vil hjelpe kompetent sminke. Men dette er bare et midlertidig tiltak. Det er bedre å umiddelbart håndtere rehabilitering. Pluss en lysbrun ville ikke skade.

kort

Gul kjoler med lengde over kneet - dette er et godt alternativ for nesten alle hendelser og anledninger. Men hvis du må delta på en feiring, en fest, så velg en sofistikert kutt, broderi, rhinestones eller draperi som et supplement til bildet.

Gule mini antrekk og kjede kjoler er fortjent populære. Dekorative elementer, men de burde ikke være mye. Men du vil kunne velge tilbehør forskjellig, avhengig av smak og fantasi.

Kappe kjoler har blitt en ekte oppdagelse for jenter som ikke vil se ut som gråmus på deres kontor, men samtidig overholde de strenge kravene til kleskode på jobben.

For temafester i stilstil trenger du bare en "marionett" antrekk.

En gul kort kjole med en full skjørt i stil med nytt utseende med blonder og en flerskiktet tulleskjørt som ser ut som et kasketett ville være det beste for deg.

For retro-stil vil en fancy kjole med en frynse være et godt alternativ.

Hvis vi snakker om høstfesten, bør du ikke skrive av de korte gule kjoler. Velger strikket stoff eller blonder, fortynner du det lyse antrekket ditt, kjedelig og mørkt høstdager.

Ikke glem, med ankomsten av høsten, mange kle seg i mørke klær, noe som betyr at ditt lyse, klare bilde perfekt kan skille seg ut mot bakgrunnen av gråmasse.

Sommergul kjole

Sommeren versjonen av den gule kjole skal være laget av lyse, luftige naturlige stoffer slik at kroppen kan puste. I sommer ser du på de korte gule flared modellene, alternativene med lav eller høy midje.

Gulkjoleer er veldig populære blant verdens stjerner.

Denne fargen er veldig effektiv, i denne kjole vil du definitivt være sentrum for oppmerksomheten.

Pluss, ikke i noen tilfeller passe på kjolen. De jager nå jakt på fashionistas.

Korte kjolealternativene er perfekte for sommeren.

Gul kjole for full og gravid

Hvis proporsjonene dine er langt fra perfekte, har du fått ekstra kilo, eller du har på deg noen i magen din, så bør du være oppmerksom på gule kjoler. De passer deg perfekt.

Utsøkt ser dype V-hals og rette silhuetter. En favoritt er selvfølgelig den greske stilen. Kappe kjolen passer også til pyshechkam. Så du skjuler noen feil, men fokuserer oppmerksomheten til andre på deres åpenbare fordeler. Ermer er bedre å velge langstrakte.

Når det gjelder tekstiler, her for øvrig vil det være lette, luftige materialer.Ikke pass på modeller med utskrifter. Bruk en lignende antrekk, du vil bli kvitt overdreven glede. Men unngå bilder av dyr.

Det anbefales ikke å plump og gravide, så disse er gule antrekk med tverrsnitt. Alas, de vil visuelt øke figuren din. Klippet skal være solid, og innsatsene må være vertikale. Også et godt tillegg er en lang lås og et geometrisk mønster.

Kombinasjon med andre farger

Gul i seg selv er en utmerket tydelig farge. Og av en eller annen grunn tror mange mennesker at hvis kjole er gul, så er det nødvendigvis monokromatisk. Det er det ikke. Du kan fortynne den med mønstre, utskrifter, lyse innlegg av kontrasterende nyanser og farger.

Et levende eksempel på en raffinert kjole er polka prikker, striper, brede sirkler, som fordelaktig utfyller den gule fargen på basen. På grunn av allsidigheten av variasjoner, vil en kvinne i alle aldre finne sitt ideelle valg.

Med blomstermønstre bør du være forsiktig, fordi det bare ser monokrome tegninger som er gunstige. Ellers vil du bli en likhet med den viktigste påskeattributtet.

Grunnlaget for kveldskjole trenger ikke nødvendigvis å være gul. Du kan for eksempel velge en beige base og interessante mønstre av gul fargetone på den. Denne effekten vil skape en illusjon av den nakne kroppen.

Gul og hvit kjole

Hvit har lignende egenskaper og egenskaper med gul. Fordi en slik kombinasjon vil være svært lønnsom for sommersesongen. Men husk, hvitt og gult er ikke kontrasterende. I dette henseende må antrekket plukke opp mørkt tilbehør. Så du vil se mest interessant.

Ikke bekymre deg for soling. Gult og hvitt antrekk er like godt egnet for blonde med god hud og ung dame med mørk hud. Hvis du er en mørkhåret brunett, gjør du lyse og gjør blondin bedre med retro-stil sminke med et must-have-lys rødt leppestift.

Gul svart

Faktisk er dette en klassisk kombinasjon som ikke sannsynligvis vil gå ut av stil. Vi får en veldig lys kontrast, og du vil definitivt aldri gå ubemerket.

Sort farge kan være til stede både på kjolen selv og i tilbehør som utfyller bildet. En utmerket løsning ville være en vanlig gul antrekk med en svart clutch, svarte sko og en svart barrette. Ikke glem det sorte beltet og knappene, som er i stand til å komplimentere den solfylte kjoleen med stor suksess.

Gul blå kjole

Fargen på solen og fargen på himmelen. Hva kan bli bedre? Spesielt, hvis du kombinerer disse to fargene i et enkelt ensemble. Effekten er opprettet enda bedre enn med en kombinasjon av svart og gult.

For den guleblåen passer perfekt til en rekke tilbehør. Men det mest interessante er oransje, grønt og rødt.

Å finne en kjole som skal syes samtidig med å bruke gule og blå stoffer er ikke så lett. Fordi du kan gå den andre veien, stopper du ved passende tilbehør. For eksempel kan du prøve en blå clutch, suede sko, et hårbånd eller et belte.

Kveldsbilde

Livsstilen til noen jenter innebærer behovet for å hele tiden delta på ulike arrangementer. Ikke alle har råd til å kjøpe hver gang en ny antrekk, så vi anbefaler at du stopper ved det gule ensemblet med dekorative lyse elementer.

For eksempel, etter å ha fylt opp din egen garderobe med en myk kjole, trenger du ikke å kjøpe veldig lyse sko eller se etter noen slags fargerike smykker.

Lacy gul kjole til gulvet trenger heller ikke lyse tilbehør, fordi blonder mønsteret selv er spektakulært.

Under kjole med solfylt anbefales det å velge en bolero, men ikke en jakke. Passende kobling og stilettoer eller sandaler vil gi den nødvendige femininiteten, forfining til bildet ditt.

Gult metall er valgt som smykker, men gull er enda bedre.

Husk en veldig viktig regel - i den gule kjole blir hovedrollen gitt til kjole, dens farge.Alt annet kompletterer, dekorerer og beriker det.

Å være forsiktig vil du skape et unikt, lyst og muntert bilde. Under alle typer figurer, vekt og høyde vil du definitivt finne din egen solfylte kjole. Ikke vær redd for å eksperimentere, skille seg ut fra den grå massen, legg vekt på deres viktigste fordeler. Pluss gule nyanser ved at de korrekt maskerer problemområdene.

Selvfølgelig må du få noe mot å ha en slik kjole for en høytidelig begivenhet. Alltid skinne tillit, smil, vær positiv og ikke vær trist. Oppfattelsen av bildet av en jente i solfargede antrekk er i stor grad avhengig av humøret hennes.

kommentarer
 1. Alla
  25.07.2015

  Hvordan jeg elsker gult! Solrik, positiv og veldig sterk farge. Under garvet hud gul kjole - fly!

 2. Natalia
  20.07.2015

  Under den lyse gule kjole må du bruke lyse nok sminke, spesielt for blondiner, for ikke å gå seg vill i bakgrunnen av slik lysstyrke. Men fargen er min favoritt, definitivt.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner