Kjole

Beige Kjole

Beige Kjole

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Fargefunksjoner
 2. Hvem passer?
 3. moter
 4. Kombinasjon med andre farger
 5. Kjole i nakkenes stil
 6. tilbehør

Når du velger en kjole, tar de fleste jenter oppmerksomhet først og fremst på fargen. Stilen kan hentes senere. Den primære oppgaven er å bestemme seg for et trykk. Det er ingen hemmelighet at forskjellige farger kan se annerledes på de eller andre unge damer. Det avhenger av hudfarge, øyenfarge, hårfarge og til og med kroppstype. Beige kjole i mange årtier går ikke ut av mote. Dette er en rolig pastellton med fargen på huden, i stand til å understreke fordelene ved damen, og samtidig skjule visse tegnfeil.

Fargefunksjoner

Mange tror på grunn av at beige er for enkelt. Faktisk er det ikke. I klær kan beige farger manifestere seg på en rekke måter.

Du liker eksperimenter, men det synes for deg at en slik farge er kjedelig, diskret og helt ansiktsløs? Forgjeves. Faktisk er beige ofte kronen av berømte designere.

Det bør forstås at under de uvanlige navnene på komplekset, som rosa vanilje, blek sjøkreft eller ismokka, skjuler det faktisk en beige farge.

Dette er ikke en blek nyanse. Han er ganske i stand til å være feminin, utrolig myk. Hvis du velger sommerferien beige, lager du et lett, vektløst bilde. Hvis du foretrekker mer tette stoffer, kan du legge til eleganse og eleganse til utseendet ditt.

Mange går vellykket fra den allerede irriterende svart til beige. Dette er et flott alternativ som kan spille med nye farger og gi nye inntrykk. Ikke rart at nylig på den røde løperen er stjernene på scenen og fjernsynen i økende grad vist i beige antrekk.

Hvem passer?

I dag tilbyr moteverdenen et svært bredt utvalg av stilarter av kjole, laget i beige nyanser. Det sier bare at hver jente og kvinne vil kunne velge det perfekte alternativet for seg selv.

Hvis du har brunt hår, så anbefaler vi å foretrekke en beige kjole. Honningblonde kan gå på samme måte, fordi beige gir en fasjonabel spa-effekt, det vil si at det gjør ansiktet frisk, understreker den naturlige tiltrengningen av kropp og ansikt.

Det er viktig å huske at fargen på kjolen og hudens skygge på ingen måte skulle falle sammen. For å unngå denne situasjonen, bruk mulighetene for teksturerte stoffer, sateng, utskrifter og blonder. Et slående eksempel er kombinasjonen av svart og beige kveldskjole, som er ideell for rettferdige skjønnheter.

moter

Du kan velge korte modeller, ikke bare for turer til kveldsmøter. Dette er et veldig elegant alternativ som kan markere skjønnheten din på en feiring eller et cocktailparty.

Langt valg for kjoler presenteres nå i alle slags former. Blant denne sorten vil jeg spesielt fremheve antrekket med en dyp V-hals i nakkeområdet, samt med hakk på ryggen. Legg til dette lyse og gjennomsiktige stoffet, som vil skape et unikt, luftig bilde. Du vil flyte i luften.

Ikke glem at vi har å gjøre med en nøytral farge. Dette indikerer et svært viktig punkt - du må bruke et uvanlig kutt med draperier, perler. Slike antrekk bør suppleres med broderi, fjær, steiner og paljetter eller andre tillegg til kjolen selv, eller det bør legges vekt på lyse og velvalgte smykker. Du kan bare velge en ting.Alt dette legger til den høye prisen på kjolen, legger vekt på bildetes sofistikasjon og femininitet.

Hvis du planlegger å gå på en romantisk dato, blir en beige kjole best gjort på blonder, guipure, eller stopper valget på en cocktailkjole. Monteringsmodellen er perfekt kombinert med svarte jakker, skinnjakker, samt batilioner med høy hæl av en lignende nyanse.

Kombinasjon med andre farger

Det er ingen hemmelighet at rene kjoler kan se nydelig ut, men da er det et spesielt krav til smykker og tilbehør. Når det gjelder antrekkene, der det ikke brukes en, men to eller flere farger, er det også visse spesifikke nyanser.

Beige er en utrolig fleksibel farge som kan kombineres med nesten alle pastell nyanser.

I tillegg liker han å lage en tandem med klassiske blomster:

 • black;
 • grå;
 • rød;
 • hvitt;
 • lilla;
 • smaragd;
 • vin;
 • mørk blå, etc.

Du kan bruke de viktige fordelene ved beige - en god kombinasjon i kontrast.

Imidlertid kan enkelte situasjoner eller arten av arrangementet kreve at antrekket ditt blir mer begrenset. For slike tilfeller er det bedre å kombinere beige nyanser med pastell og hvite løsninger.

Som praksis viser, er beige kjole ideell for hendelser som varer mer enn et par eller noen få timer. Her snakker vi om bryllup, proms. Et godt tillegg i dette tilfellet vil være et sjal eller en jakke. Du kan bære dem hvis ferien begynte på ettermiddagen, og endte bare om kvelden da det ble noe kjøligere.

Kjole i nakkenes stil

De siste to sesongene tyder tydelig på at den store populariteten til undertøy og nakenstil har kommet. Vårsommeren i år viste mange samlinger fra populære designere, der gjennomsiktige stoffer, garn, blonder, fantastiske kutt, åpne bakområder ble et viktig element.

Grunnlaget for å lage en kjole med naken effekt kan enten være et gjennomsiktig eller gjennomsiktig stoff, eller enkel silke, satin med en tett struktur, flytende stoffer. Som regel er korsvirkningen relevant spesielt for kjole på kvelden. De krever visse dekorasjoner som ser best ut fra perler, steiner eller broderier.

Selvfølgelig kompletterer de bikini- eller bustesonen. Det viser seg et veldig interessant spill. Det ser ut til å være på den ene siden alle sjarmen dekket, men på den annen side - det er disse "skamfulle" stedene som de fleste andre oppmerksomhet trekkes til. Bildet er ikke vulgært, men samtidig utrolig attraktivt.

Alt takket være en beige skygge. Tross alt er det den beste måten å skape effekten av den nakne kroppen på. Misunnelige kvinner vil definitivt prøve å se om du har vist noe ekstra, om du klarte å lukke alt med perler og broderi. Men faktisk vil du være perfekt kledd, uten ekstra seksualitet, frankhet.

Likevel bør du ikke krysse linjen med ekte femininitet og gå til vulgaritetselementene. Denne damen vil ikke tillate dette, selv når du velger en kjole for å gå til en restaurant med sin elskede.

Det er bemerkelsesverdig at naken effekten ofte blir en reell trend i Oscars-rammen. Mange stjerner har allerede brukt antrekk, understreker gleder av hud og kropp.

Det bør forstås at farge naken bare er et forsøk på å kopiere fargen på din egen hud med en kjole. Det er på grunn av dette at inntrykket er skapt at du er helt naken, og bare en liten perle eller blonder skjuler "skam".

Ingen snakker om outcrop, bruk av helt gjennomsiktige stoffer. Det er for vulgært og trangt. Riktig bruk av effekten av eksponering gjør at du kan gi damen raffinement, elitisme, opprettholde verdighet og vise den sanne smaken når det gjelder valg av klær.Men husk at bruken av nakenfarger, som karamell, sand, krem ​​eller solid, til en viss grad stemmer overens med det.

Så vil effekten av eksponering ikke tolerere, hvis bildet er lax og revolusjonerende. I dette tilfellet skal vi i ingen tilfelle gjøre rare, dristige frisyrer, bruk progressive sko, som er ukjent for hvilken stilistisk retning som tilhører.

På den annen side er en diskret styling av klassiske former, eller et fasjonabelt, men pent og velpleidet hårklipp, perfekt for naken effekt. Det er umulig at håret stakk ut i alle retninger og enda mer ble samlet inn i noe formløst bunt.

Det samme kan sies om valg av sko. Den ideelle løsningen vil fungere som en klassisk båt. Hvorvidt plattformen vil være på dem eller ikke, er en rent individuell beslutning. Alternativt, bruk sandaler, tøfler, supplert med skinnende stropper. Hvis skoene er dekorert med steiner, vil dette skape det mest lønnsomme bildet, kombinert med effekten av den nakne kroppen.

tilbehør

Ganske få, sofistikerte utseende er opprettet med beige antrekk. Det gjør kompetent tilnærming til valg av tilbehør. For eksempel, velg sko eller utsøkte sandaler i en tradisjonell, klassisk stil. Men ikke bruk høye hæler. Ønsker å gi lysstyrke sammen, sko og tilbehør er bedre å ta milde nyanser - blå, koral, rosa, etc.

Å velge gull eller sandtøy, er bedre å bruke lysere smykker og tilbehør.

Mange glemmer betydningen av strømper og strømpebukser. Men faktisk bør det også være forsiktig. Husk på strømpebukse for å velge riktig hudtone. Men noen stylister sier det motsatte - de svarte strømpene er det perfekte valget for dem. Her kan du velge, prøve og eksperimentere.

Som du kan se, er den beige fargen ikke så kjedelig og ensformig, som mange kanskje tror. Selvfølgelig er det nødvendig å velge en kjole kompetent for å oppnå ønsket resultat. Faktisk kan lignende ord tilskrives hvilken som helst farge.

En viktig fordel ved beige er at det ikke er nødvendig å ha en ideell figur eller proporsjoner for bruk i kveldsutseendet. Bare sett stilen, lengden, velg riktig tilbehør, legg aksenter på de åpenbare fordelene, og bruk også effektive metoder for å skjule feil.

Valget av en kjole er en vanskelig, men i mange henseender interessant prosess. Her kan og burde du eksperimentere, tydelig føle linjen mellom femininitet og vulgaritet, og også gjøre best mulig utnyttelse av hva naturen har gitt deg. Glem aldri hvor vakker du er, og du fortjener bare det beste. Den vakreste dekorasjonen for en kjole er smilet ditt og tillit til din egen attraktivitet. Husk dette alltid.

kommentarer
 1. Alice
  11.08.2015

  Når en beige er i hudfarge, oppnås en veldig provoserende kjole ...

 2. Katia
  24.07.2015

  Beige kjoler er veldig vakre, men ikke alle er egnede. Men i garderoben min er denne fargen ofte.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske.For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner