Kjole

Lange kjole på kvelden

Lange kjole på kvelden

bli med i diskusjonen

 
innhold
 1. år
 2. kosete
 3. gresk
 4. direkte
 5. åpen
 6. Med et kutt
 7. Med et asymmetrisk skjørt
 8. Tilbake åpen
 9. Langermet
 10. Med blonder
 11. Med tog
 12. gjennomskinnelig
 13. For fulle jenter
 14. farge
 15. frisyrer

Hver mote sesong gleder seg over den vakre halvdelen av menneskeheten med feminine og sexy modeller av kveldsklær på gulvet. En lang kjole er universell, den kan sammenlignes med en dristig ridders skurk, fordi det hjelper jentene å være fullt bevæpnet med skjønnhet og forførelse.

år

I verden av kveldsmote, er det spesielle kjoler som passer for eksepsjonelle anledninger. De ser så nydelige ut som et blikk er nok å forstå - disse er kjolene som er laget for viktige hendelser. Deres raffinement og luksus harmonisk sammenflettet i en enkelt tandem, som kalles "dressåret".

Området for designer fantasi er den øvre delen av slike kjoler, som kan ha asymmetriske linjer, tynne stropper, eller ingen i det hele tatt.

Forskjellene mellom modellene er hovedsakelig i form, dekorasjon og dybde av kuttene på brystet eller baksiden. For modige jenter lager designere årsklær med utskjæringer i midjen på den ene siden eller umiddelbart fra to.

kosete

Stilen som kom til oss siden 50-årene, vil ikke være forældet fortid, og blir stadig gjengitt i nye modetrender. I slike kjoler er det definitivt romantikk og femininitet, volumetrisk silhuett og lyse linjer.

Nylig har designere besluttet å bevege seg bort fra monotoni av frodige kjoler. Innsatsen er laget på kombinasjon av farger og stoffer, kompleks kutt og utskrifter. Boring modeller har blitt original. De er passende sminke i retrostil og tilbehør fra moderne tider.

Hvis dristige og desperate eksperimenter ikke er til deres smak, er det alltid et luftig antrekk, hvis øvre skjørt er laget av lett stoff med en gjennomsiktig effekt.

gresk

Løs passform, flygende stoffer, helvedesild, drapering eller plissede skjørt er alle tegn på en gresk stilskjole. Mote designere kan lage denne stilen: de avbryter ermene og gjør dem relevante igjen, eksperimenterer med halsen på alle mulige måter, endrer form og dybde.

For å gjøre denne kjole bedre passform, kan du legge til snøring eller velge en modell med stropper.

direkte

Hvis du er en moderne og stilig jente, så har du definitivt en rett kjole med maksimal lengde.

Det er flere grunner til dette:

 • det unike bildet, som du lett kan velge andre elementer i garderoben og tilbehør;
 • et feminint bilde som ikke kan tvilsomt;
 • maksimal lengde vil skjule feil i beina.

I disse kjolene ser det godt ut dypt kutt (foran eller bak), innsatser av blonder og glitrende innredning. Den virkelige kjolen blant de tilstedeværende er laget av de rette kjolene der himmelen ligger rett og slett på gulvet.

Det er sant at du ikke har mye moro i dem, så et antrekk til gulvet vil være et utmerket alternativ for sosiale arrangementer, offisielle hendelser som ikke krever konstant og aktiv bevegelse fra deg.

åpen

Når en lang kjole vises, der det ikke er noen ermer eller stropper, og halslinjen er så uttrykksfulle at det er umulig å se bort, så alle andre modeller falmer og går til siden.

På skjørtet kan være til stede er ikke veldig stort, men pent trene, og kan gå på lengden av skjørtet. Slike elementer ser bare nydelig sammen med nakne skuldre og ryddig bodice. For den røde løperen - det mest ideelle alternativet.Topp kan dekoreres med glitrende smykker dekorasjon, bestående av krystaller eller draperier.

Med et kutt

Det er mulig å presentere en slank silhuett av en jente i et gunstig lys ved hjelp av en lang kjole med høy slit. Han vil ikke bare være overflødig på skjørtet, men tvert imot - han vil legge til et bilde av forførlighet og seksualitet. I tillegg vil en slik kjole være behagelig å flytte.

En sidekutt, kun synlig for et nysgjerrig øye under bevegelse, vil se nærmere ut. Modige kvinner med perfekt slanke ben, tilbyr designere å velge lange kjoler med en slit foran.

Med et asymmetrisk skjørt

Vi vet alle veldig godt at valg av stil på kveldskjole må du fokusere på arten av arrangementet. Fraværet av en offisiell stil for den kommende kvelden tjener som en tung grunn til å velge en kjole med asymmetri langs nederste linje av skjørtet. Kjoler med tog og en forkortet frontdel av skjørtet er veldig populære. Her vil coquettishness og ekstravaganse være i like store mengder.

Tilbake åpen

Hvis din gamle drøm er en kjole med en naken rygg, så la den være lang, med lukkede bryster. Tro meg, kuttet på ryggen vil være nok for bildet å ha seksualitet, godhet, lekhet og fengslende mysterium.

Dette antrekket vil være like bra ikke for enhver anledning. Det er verdt å spare for et spektakulært publikum. Dette kan være en avgangsfest, et middagsfest, en verdenspremiere (eller i det minste nasjonale), seremonielle mottakelser. Decollete ser kjent ut, og ganske sliten. Det er en annen ting - et kutt på ryggen. Den har intriger, insolvens og sjarm.

Langermet

Langermede kjoler passer for hver sesong. For en vinter feiring, er et slikt antrekk mye mer hensiktsmessig, vil bringe trøst til eieren og vil ikke la henne bli kaldt. Bruk en slik kjole om sommeren, du kan gå på bekostning av den uvanlige kjole og kontrast som vil bli opprettet av åpne kjoler til andre gjester.

En lang kjole med lange ermer vil vitne om den raffinerte smaken og gjøre bildet mystisk. På grunn av denne kjolen kan reinkarneres i den kaste middelalderske dame. Sommermuligheter er laget av lette stoffer som gjør at kroppen kan puste og bevege seg fritt. Slike kjoler ser bra ut med ikke så store blomstermotiver.

Med blonder

Ønsket om å være elegant, majestetisk og lyst kvinne er legemliggjort gjennom valg av blonder lange kjoler. For det første er blant disse antrekkene svarte kniplinger.

Alle vil være oppmerksomme på deg: Menn vil klage deg mentalt, og kvinner vil slite med en følelse av beundring og misunnelse.

Pass på at en slik nydelig kjole ikke overskrider deg. Det bør bare være en kant for en verdifull stein.

Med tog

Er det en veldig viktig begivenhet planlagt, kanskje den viktigste og viktigste i livet ditt? Vel, så kjolen bør være passende, ekstremt luksuriøs, majestetisk og nydelig. Uten tvil - alt dette refererer til den eneste kjole der det er et tog.

Denne elegante antikken vil ikke tolerere dårlig valgte sko og ikke egnede frisyrer. Feiringen som du skal til, bør involvere målte turer, unhurriedly sipping champagne fra briller og snakker om høy, men ikke aktiv dans og støyende selskaper.

Et tog bestående av et vektløst stoff viser seg godt, selv om andre alternativer ikke bør kastes.

gjennomskinnelig

Holdere av dristig karakter og frigjøring i mote bør ikke skjule seg bak tette stoffer og lukkede elementer. En lang kjole laget av gjennomsiktig stoff vil perfekt reflektere humøret ditt og vise all skjønnhet i en godt bygget kropp.

Elementer av blonder, chiffon, store floral striper og dekorasjoner i form av sequin-komposisjoner kan slå seg på gjennomsiktig stoff.

For fulle jenter

Fullstendighet er ikke en grunn til å bære baggy ting og være en grå mus blant vakkert kledd skjønnheter. Mange designere lager korrigerende kveldskjoler som passer til frodige damer mye mer enn de mest fasjonable antrekkene.

Med full hofter, må du definitivt se etter en kjole med V-formet halsring. Fordelen er at det er mange slike antrekk og vanskeligheten med å søke, vil ikke påvirke deg. Ikke nok uttrykksevne for livetlinjen? Et bredt belte vil bidra til å markere det og gjøre kroppskurverne klare. Benene er slanke, men den øvre delen av kroppen er massiv? Deretter må du velge en lang kjole med høy spalt.

farge

Svart farge i hvilken som helst sesong er fortsatt relevant, men i fremtidige motetrender blir den en favoritt. Blå og blå, lilla og sennep, murstein og vin nyanser vil også konkurrere om det første stedet.

For flere årstider på rad, gir silke med et blomstersmykke ikke verden av kveldsmote. Stil og aristokrati i en slik kjole er til stede i de fleste. Ikke overdrive det med frankness stil.

frisyrer

Kvelden så lenge som mulig kle seg ikke med hver frisyre blir kombinert. Når det gjelder å velge frisyrer, prøv å holde balanse og skape harmoni. Det bør ikke være bulk og tyngde, ellers vil all femininitet som ble opprettet med en slik utholdenhet, briste som en såpeboble.

Det første inntrykket av en kvinne er basert på kveldenes utseende, som krever en riktig valgt frisyre. Reglene vil hjelpe deg med å forhindre de vanligste feilene:

 • fluffy kjole krever opprettelse av en beskjeden frisyre i form av vakkert innsamlet hår og uforsiktig kastet tråder;
 • kompakt kjole, inkludert gresk, passer perfekt til løs hår og komplekse fletter;
 • unge damer trenger ingenting for å skape volum på hodet, det er mye bedre å vise skjønnheten i naturlig hår;
 • For damer med solid alder, bør du ikke huske ungdommen, der det var lyse høydepunkter, super asymmetriske hårklipp og revet bangs.

Eleganse skjer ikke for mye, så vær så snill å hente tilbehør (bare overdriv det ikke), en veske og dekorasjon i håret ditt.

Pass på å hente utsøkte sko med høye hæler og la dem være bedre kvalitet enn fengende. Selv om moderne kveldsmote tyder på valg av lave sko. Må være en manikyr og kveldsmakeup.

kommentarer
 1. Pauline
  17.12.2015

  Det er en lang kveldskjole som er spesielt høytidelig og festlig, selv om det er mindre praktisk.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner