Kjole

Kjoler med lange ermer - for et diskret utseende

Kjoler med lange ermer - for et diskret utseende

bli med i diskusjonen

 
innhold
 1. funksjoner
 2. moter
 3. Tilbake åpen
 4. stengt
 5. utstyrt
 6. Lacy
 7. strikket
 8. ull
 9. chiffon
 10. Med en rutete utskrift
 11. lengde
 12. Hva skal jeg ha på deg?

Lange ermer i lang tid betraktet som et tegn på aristokrati. I dag kan hver kvinne finne en kjole som vil understreke sin individualitet. Hvordan presentere du deg selv i dette bildet?

funksjoner

Langermet er universelt: for enhver alder og figur. Med riktig presentasjon ser det hensiktsmessig ut i hverdagen og på sosiale arrangementer, relevante hele året.

I tillegg til estetisk skjønnhet og nåde, legger en lang ermet tillit, visuelt balanserer figuren og retter stillingen.

Lange ermer vil bidra til å gjøre grasiøse slanke håndtak og myke vinkelen, samt skjule ekstra centimeter med fulle hender. Å velge originale farger, fasjonable stiler og lyse aksenter, kan du skape en unik stil.

moter

Stor betydning for å velge en kjole tilhører sesongen og anledningen. Fra dette avhenger av stilen på klær, noe som betyr - ermene. Lang kan betraktes som en hvilken som helst erm lengre enn ¾.

Det er kjole modeller som en lang ermet er påkrevd (bat). For andre er dette en ytterligere detalj som bidrar til å bedre avdekke fordelene ved figuren (low-cut og blonder varianter). Men selv her er det mange muligheter for utforming av lange ermer: praktisk raglan, fancy lommelykt, bohemske løse ermer, romantiske lange gjennomskinnelige ermer med antikke eller orientalske sideslitser ...

Spesiell forsiktighet bør gis til modeller med asymmetrisk ermet lengde (en skulder) eller haute couture for teppet (for eksempel Julia Roberts 'svart kjole med åpne armhuler). For slike ting trenger spesielle saker og offentligheten.

Tilbake åpen

Slike alternativer er gode i maksimal lengde. Lange ermer hjelper deg med å se elegant ut i en slik kjole, spesielt i kombinasjonen av "åpen rygg og dyp slit." Jo dypere halsen, den slankere og høyere må du være en dame. Dette er tydelig sett i "mermaid" kjoler. Den smale skjørtet og den lavblåste kanten av en slik modell balanserer silhouetten, gjør bildet mystisk og sjarmerende.

Det er tilrådelig å korrelere dybden av kuttet med lengden på kjolen. En kort kjole med en åpen rygg er sjelden, det blir ofte spilt opp med en korsrem på ryggen. Det vil også forskjøre den slanke jenta og markere bena. For ikke å bli vulgært, vær oppmerksom på modeller med en halsring ikke lavere enn skulderbladene med en mini lengde.

Generelt er åpen tilbake det prerogative av kvelden eller sekulære kjoler.

stengt

Her komprimerer den lange ermet det strenge bildet. Når du bruker lyse overflater og tilbehør, kan du gjøre kjolen festlig og interessant. Det er flere alternativer for ermestilen. Hvis kleskoden tillater det, kan kjolen velges fra et trykt stoff (inkludert med klassiske mønstre, juletre eller gåsfot), du kan slå halsen med nedslagskraver i en fargeversjon.

Laconic stiler er slått opp med farger - geometriske illusjoner bidrar til å strekke figuren, gjør den slankere. For de modige er det psykedeliske tegninger som vil skjule problemområder.

utstyrt

Kjoler med uttalt midje og lange ermer er vanligvis forbundet med retro stil.

Stoffet er valgt i henhold til sesongen, lengden kan være noe. Mini minne gøy 60s, lengre versjoner refererer til 20. og 30. år. Jo lengre kjole, jo bredere kan kanten være.Et lås på hyppige knapper på forsiden bidrar til å skape et beskjedent og elegant utseende. I dette tilfellet spiller en viktig rolle av materialet: tett og monokromatisk, med et strengt mønster som passer for arbeid og den kalde årstiden. Lys, drapede og flygende modeller med fargerik eller naivtrykk (orientalsk agurk, erter, blomster) er prerogative for den varme årstiden.

Lacy

I den varme årstiden kan laced modeller med lange ermer være valg for hver dag, hvis du velger riktig kombinasjon. Bruken av en blondermuffe (de prøver å gjøre det mindre ledig) passer hele året rundt, men en helt blonderkjole med fôr er allerede en kveldsmulighet.

"Naken kjoler" har nylig blitt populær, slik et dristig alternativ ser vakkert ut på slank, høy og ung. Fargegipur på en beige (solid) fôr ser mer myk og praktisk, den visuelt "legger til" kilo. Et konservativt alternativ betraktes som det nederste stoffet for å matche blonder, denne modellen er mer egnet frodige damer. Ofte er åpent arbeid brukt til å skygge dyp hals i øvre del av kjolen. I denne utførelsen er lang ermet nødvendig: det vil gjøre bildet feminint og romantisk. Husk, jo kortere blonder kjole, desto strengere silhuetten og færre detaljer.

Bryllup kjoler kan skille seg ut som blonder trim og kombinasjon av stoffer er å foretrekke. Klær til feiringer og ballroom dancing på denne måten understreker sin sofistikasjon og festlige karakter.

strikket

Disse kjoler er gode om vinteren og i lavsesongen. Slike modeller blir vanligvis gjort monofoniske. Flerfarget og mønster kan legge til fullstendighet i bulkbinding. Jo slankere figuren, jo større mønsteret kan være og jo grovere strikket. De prøver å gjøre ermene stil mindre løs for ikke å overdrive det med volum. Strikkede modeller med jevn og tynn veving, som minner om strikketøy, kan velges av damer med noen figur. For fullstendighet, velg strikkede kjoler med sideskjerm fra andre materialer som fokuserer på skuldrene, i den øvre delen eller i midten av kjolen. Det er bedre å nekte ethvert mønster og mønster.

ull

Naturlige og varme stoffer ser edle ut. Den bør kombineres med enkle silhuetter og stiler. Dette antrekket for den kalde årstiden. Enkle tegninger, vekt på tilbehør bidrar til å oppdatere kjole, for å gjøre det mindre offisielt.

chiffon

Lette og flygende stoffer er uovertruffen for å lage ferie- og sommerutstyr. De kan kombineres med hverandre, ikke å være redd for layering, lyse farger og uvanlige mønstre.

Hovedregelen er å ta hensyn til fargetypen slik at ansiktets hud vises frisk og strålende. Ermer kan flared, med kutt.

Med en rutete utskrift

Buret er en av de klassiske og farlige utskrifter, det er viktig å lære å bruke det riktig. Bruken av vertikale orientering av glatte celler er en tradisjonell variant av utformingen av hverdags- og skjortemodeller, noe som gir bildet et godt bilde takket være mangfoldet og det lille mønsteret.

Med forsiktighet må du bruke en bevisst stor og liten celle. En kjole med en diagonal celle vil se universell og uventet, spesielt hvis mønsteret er av tynne linjer. Dette vil se vakkert ut på en full figur og gjøre det visuelt slankere.

lengde

Den riktige lengden vil bidra til å demonstrere verdigheten av figuren, understreke eleganse, smalere, legge til høyde eller gjøre den yngre.

lenge

Kjole til gulvet - et godt alternativ for spesielle anledninger. Dette skaper et veldig interessant og romantisk bilde. Bruken av blonder, trimmer eller dekorere vil legge til krydder.

Designere tilbyr lange kjoler til sommeren og vintersesongen. Men på vår og høst er hjortene kortere av praktiske årsaker.

midi

Et flott alternativ for kontor eller uformell kjole, som kan være animert tilbehør.Vanlige kjoler med en slik lengde vil være et godt utgangspunkt for å lage et bestemt bilde og en rekke ensembler. Kombinasjonen av stoffer til ermene og korketten av en kjole med lettere og lettere materialer brukes ofte til å simulere en kjole eller skjørt-forretningssett. Den er dekorert med svingbare krage, ruffles, knapper, valgt lerret av kontrastfarge.

Et elegant alternativ vil vinne for alle aldre. Stylister anbefaler det mer for kvinner eldre enn 30, fordi i en rett silhuett distraherer oppmerksomheten fra bena, med fokus på kroppens overkant. Fitted kjoler med et bredt skjørt eller svært smalt motsatt, vil tiltrekke økt interesse nøyaktig til beina.

kort

Dette er et alternativ for unge kvinner med en god figur. Lange ermer gjør antrekket mer feminint og elegant.

Blonderversjonen ser defiant, tykke stoffer myke lysstyrken på bildet. Fargerike og skinnende trimalternativer er slitt på fester, og vanlige kjoler er universelle.

Hva skal jeg ha på deg?

Tilbehør bidrar til å skape det riktige bildet. Naturtyper trenger en edel naturlig ramme. For eksempel er tykke varme kjoler perfekt supplert med en perle av perler eller gullsmykker, skinnsko eller sko. Husk at selvforsynte kjoler ikke krever ekstra dekorasjoner, ellers kan du forenkle bildet.

Lette stoffer er kombinert med smykker, krystaller, lyse halvedelstener. Kjole kan kombineres med jakker eller cardigans, belter og poser. Fargetallet til settet er valgt allsidig eller kontrasterende farger, det er mulig en annen nyanse av samme farge.

Matte rolige farger kan forandres fra sesong til sesong, lyse er vanskeligere å kombinere med motetrender.

Det er viktig at tilbehør til kjole tar hensyn til sesongen og anledningen. Selv i en kjole, la oss si en lys aksent, hvis resten av ting tilhører det universelle.

Jo lengre og mer elegant kjole, jo finere og slankere skal detaljene være. Jo flere farger i paletten hans, desto roligere tilbehør skal være. Det viktigste er målet, og noen ganger kan tilbehør være overflødig.

Du er velkommen til å eksperimentere med bilder, prøve på stjernen og bare likte buene. Dette er den eneste måten å skape din egen stil på!

kommentarer
 1. Sofia
  19.02.2016

  Kjoler i et gulv med lang ermet er spesielt vakre og elegante. Modesty dekorerer dem.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner