Kjole

Kjole for kvinner 40 år

Kjole for kvinner 40 år

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Originale stiler
 2. Stoffer, farger og utskrifter

I en ung alder avhenger naturens skjønnhet i stor grad av naturen, men på 40 år bestemmer kvinnene seg parametrene for deres utseende. Ofte har de allerede sin egen stil, de følger mote, men de følger ikke den blindt, de er tydeligvis klar over feilene i figuren og lett forkledd dem. Men for kvelden kjoler kan det være vanskelig å velge, fordi de må understreke statusen og svare til alderen. På dette problemet, og bør stoppe i detalj.

Originale stiler

Enhver alder for en kvinne er vakker, for eksempel krysser den 40 år gamle milepælen, du vil eksperimentere, lage og endre garderoben din. Aften toaletter faller også under den eksperimentelle bølgen, og blir for det meste sofistikert, men ekstravaganse er ikke utelukket.

En slik interessant alder faller ikke under restriksjonene i valg av stiler, og selv lengden på en mini kan se bra ut. Som alltid er det viktigste målet, hvis overholdelse vil tillate deg å dukke opp foran gjestene i fantastiske klær.

Lacy

Det er trygt å si at en kveldskjole med dyre blonder vil være et vinn-vinn-alternativ. Det handler om universligheten av selve materialet, dets adel. Men hvis ordet "høy pris" er skremmende, så kan du velge en modell med blonder, ermer, innsatser og åpent motiv. De beste stilene vil være a-silhuett og utstyrt med vanlig lengde.

Tilbake åpen

Hvis du vil legge til litt seksualitet, men vurder halsen med en dyp nakke vulgær, velg en kveldskjole, så vær nøye med å vurdere modellen med en delvis blød rygg.

Her er eleganse, diskrethet, lett seksualitet og mysterium bevaret. Kuttet bør ikke være for dypt og gå utover midjen. Unikke kjole cutouts med ikke helt vanlig form. Innredningen rundt halsen trekker oppmerksomheten mot ryggen enda mer.

For å se bra ut i en slik kjole må du ha en praktisk modellfigur med sin egen tynnhet og skjøthet.

Asymmetriske modeller

Men for mer frodige kvinner har utviklet en ny stil, som denne sesongen er på toppen av populariteten. Den særegne er flare på toppen av bodice. Bare lett vev er relevant her, og en plume er foretrukket.

Forskjellen i asymmetrien av for- og bakdelene av skjørtet skal bestemmes utelukkende av høyden din. Høye kvinner kan velge et skjørt med en kort front og godt langstrakt rumpa. Hvis høyden din ikke er så stor som du vil, så er et langt tog ikke ditt valg. På grunn av det uvanlige kuttet, som allerede er et interessant element i bildet, vil det være overflødig å legge inn dekor og fargevariasjoner.

I klassiske kjoler med asymmetri, må du også følge egenskapene i figuren din. En skuldermodell vil trekke oppmerksomheten mot brystet, og et a-formet fluffy skjørt vil skjule ekstra centimeter. Tett montering understreker skjønnheten i figuren. Langskjørt med lommer og en asymmetrisk bunn, som gir en spesiell sjarm til kjolen, har blitt fasjonable.

havfrue

Silhouetten til en havfrue i kveldskjole er relevant for enhver alder, og enda mer vil en kvinne på 40 gjøre dronningen i kveld. Sofistikasjon og eleganse - alt som kan sies om kvelden kjole i gulvet med en havfrue silhuett. Pass på å vurdere en versjon med et flerskiktsskjørt.

Baskiske antrekk

Komplisert for designere og stylister, vil figuren som ligner et eple, se flott ut i en slik kjole, komplementert av en baskisk. Mange merker fokuserte deres oppmerksomhet på disse varianter av kveldsklær for voksne kvinner.

Hvis kvelden ikke lover å være sløv, men bare motsatt - munter og aktiv, så skal kjole være fri. I slike tilfeller er Empire-stilen eller den greske stilen med en flared skjørt velegnet. Dens tradisjon og enkelhet kan fortynnes med en rik farge. For innredningen vil tjene draperi eller noe tredimensjonalt element.

Stoffer, farger og utskrifter

40 - dette er ikke alderen der du må gi opp noen farger i klær eller være for forsiktig når du velger farger. Du må kun veiledes av dine ønsker.

 1. For femininitet og romantikk er pulverformede nyanser.
 2. Du kan tiltrekke oppmerksomhet med lyse farger, men for gul og oransje trenger du forsiktig tilnærming og forsiktighet.
 3. Litt mørknet rødt, brunt, lilla, grønt og blått er alltid relevant og vellykket.
 4. Ikke glem klassikerne, som som alltid vises i svart-hvite versjoner. Hvis de er kjedelige for deg, bruk så dristige kombinasjoner og en kombinasjon av et fengende mønster. Alt dette kan ses i Carolina Herrera om kveldens samlinger.

Ikke begrenset deg selv i valg av stoffer. Det er bare med gjennomsiktige antrekk bør ikke håndteres. En guide i valg av stoffer bør være din figur. Hvis den er nær perfekt, så vil en lang kjole med en flytende effekt på grunn av silkeytelsen se bra ut. Med mindre du overbelaster den med dekorative elementer. Ikke vær redd for glatte stoffer som ser bra ut med jakker.

Solid kvinner i en interessant alder for 40 til ansikt mønstrede kjoler eller kjoler, dekorert med broderi. Her vil luksusen flyte, hvilke fans av estetikk med en dramatisk retningskjærlighet.

Utskrifter faller ikke inn i listen over forbudte varer. Tvert imot anbefales det å bli hentet inn av mange stylister. Ikke nekte deg draperier, rike lagdelte skjørt, håndbroderi og tog.

I et ord, prøv nye løsninger, oppdag selv kantene av det som er tillatt. Lag en gåte i antrekket, slik at du vil se på det i lang tid, og du kan løses og spises med øynene dine.

kommentarer
 1. Svetlana
  20.09.2015

  Hver kvinne 40 år gammel er annerledes. Det er så ungdommelige damer med en chiseled figur som kan ha på seg en hvilken som helst kjole. Et utvalg av kjoler er flott.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner