Kjole

Lilla Aftenkjoler

Lilla Aftenkjoler

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Utvalgsfunksjoner
 2. Fargekombinasjoner
 3. Mørk skygge
 4. Lett skygge
 5. tilbehør
 6. Sko, valg for valg av tilbehør og sko
 7. Sminke opp
 8. manikyr

Ikke så lenge siden ble det antatt at lilla er kun for kreative mennesker eller for de som har psykiske problemer. Men nå har klær i fiolette toner kommet inn i garderober av kvinner i forskjellige aldre. Slike klær er foretrukket av romantiske mennesker som har en velutviklet intuisjon. I motsetning til klassiske sorte kjoler ser lilla ut mystisk, fet og lekfull. I slike kjoler ser en kvinne elegant og forførende ut.

I en lilla kveldskjole blir du uimotståelig. Denne edle fargen ser bra ut på kvinner i alle aldre, og i nærvær av en dyp mørk nyanse visuelt gjør figuren mer slank.

Bekymringer om å kjøpe en kjole i lilla er vanligvis knyttet til mangel på forståelse om hva du skal bruke den på. Å velge riktig antrekk og tilbehør til det kan være en blindgyde, hvis du ikke vet hva lilla kjoler er, hvilke andre farger du kan fortynne lilla, og også hvordan du vellykket utfyller bildet.

Utvalgsfunksjoner

Velge en lilla kjole, husk disse nyansene:

 • Ikke kle deg helt i lilla.
 • Jo lysere din hud og hår, desto mørkere og rikere skal den lilla tonen være.
 • Jo mørkere tonen i huden og håret, jo lysere kan du velge en nyanse av lilla.
 • Lilla har en slankingseiendom.

Ved å velge din "egen" lilla nyanse, bør du vurdere hårets farge. Hvis det er kobber, kastanje eller rødaktig, og øynene dine er grågrønne eller grønnbrune, vil det beste valget blant lilla toner være plomme og nyanser nærmer seg rødt (lilla rødt eller lilla rødt).

Brennende brune øyne brunetter best gå mørk lilla farge, for eksempel med et snev av indigo eller blåbær tone. Også, slike jenter er perfekt mettet og lyst lilla tone.

For rettferdige jenter med god hud og grå øyne (så vel som grå-blå og grå-grønn), anbefaler vi en lys grå-lilla fargetone, så vel som fiolett og lavendel kveld kjole.

Fargekombinasjoner

Vellykkede kombinasjoner av lilla toner kan kalles en kombinasjon med:

 1. Brown. En slik duett er veldig varm og attraktiv. Brun kan representeres av mørke toner (for eksempel sjokolade) og lettere nyanser (for eksempel sand). Lilla kan legges til brun i hvilken som helst variasjon og andel.
 2. Hvit. Denne kombinasjonen ser frisk ut, uvanlig og vårlignende. Blant andre nøytrale farger, vellykket kombinert med lilla toner, også kalt grå, beige og svart.
 3. Green. Denne kombinasjonen er stilig, romantisk og varm. Lilla, velg lys, og la den grønne være rik (lysegrønn, turkis, smaragd) eller dempet (flaske, khaki, pistasj).
 4. Gul. En veldig lys og ekstraordinær kombinasjon som appellerer til folk som søker individualitet. I dette tilfellet merk at gul er foretrukket i små mengder, for eksempel bruk en lyserød lilla kjole med et gul skjerf eller en gul brosje.

Kombinasjonen av violet med nøytrale farger - svart, grå, hvit og beige vil være en vinn-vinn. Men andre "dype" farger vil gjøre. Prøv og eksperimentere.

Mørk skygge

Den mørke skyggen av lilla blikk ser fast og stern. I tillegg legger de mørke tonene av lilla vekt på åndelighet.

Slike rike nyanser som aubergine eller plomme, kan kalles kongelige.De kombinerer perfekt med svart, hvitt, grått og klassisk blått.

Du kan også legge til gylden, lyse grønn, lys rosa, smaragd, korall, mørk sitron, krystall og oransje toner til rik lilla.

Du bør ikke tillate en kombinasjon av mørk lilla antrekk med en utskrift av en annen farge (unntatt svart og hvitt). Vel, hvis du bare legger til en nøytral eller lyse tone til en så fiolett versjon.

Lett skygge

Lette delikate violet nyanser er designet for å understreke sensualitet. De er representert av lyse gjennomsiktige nyanser av lilla og fiolette, derfor er de forbundet med varme og vår. Et godt tillegg til disse tonene vil være sølv, fersken, hvit, krem, beige, rosa, sitron, melkeaktig, lys grå og lime nyanse.

Hvis du er interessert i lyse lilla kjoler, se bilder av lavendel kveld kjoler.

tilbehør

Siden lilla er en meget merkbar og lys farge, må tilbehørene være nøytrale. Hvis du legger til lyse farger på den, så tar du hensyn til deres likhet, og blant de mest vellykkede nyanser av tilbehør for lilla antrekk kan du ringe alle nyanser av lilla.

Hvis du vil ha kontrast, velger du rødt, lyse oransje eller gult tilbehør. Det er viktig å ikke overbelaste bildet ved å legge til noen ikke-violette fargetoner.

Bemerkelsesverdig å passe til hvilken som helst versjon av det mørke og neutrale tonetilbehøret i lilla kveldskjole.

Hvis din lilla kjole er representert av en lys skygge, utfyller den med en liten mengde smykker. Et bilde i lilla kan inneholde sølv og gull smykker. Du kan bære en perle av perler til en lang lilla kjole.

Sko, valg for valg av tilbehør og sko

Lilla kjoler er gode for båter. Hvis du henter sko i lilla, dekorert med metallbeslag, får du et veldig elegant utseende.

For varmt vær kan båt være beige, og for kjølige seg - svart. Et interessant og ekstravagant utvalg av båter til lilla langs - sko, der det er leopard, serpentin eller tigerutskrift. Slike lyse varianter av båter som smaragd-, sitron- eller crimson lakksko ser også veldig fordelaktig ut. En rekke modeller som representeres av plattformen, stroppene, forskjellige former og hæler, åpen tå og så videre.

For et glamorøst fest anbefales lilla kjole å legge til en gylden jakke. En kort cocktail-lilla kjole vil se vakker ut med en svart skinnjakke. For et delikat og sensuelt bilde, kombiner kjole med lilla skygge og gule sko. Du kan også diversifisere bildet med små flekker av rosa og oransje, for eksempel ta en oransje veske til en lilla kjole.

Chiffon lilla kjole med kort kjørt er et godt alternativ for elegante utsalgssteder, og til daglig bruk. Til ham kan du bruke sølv sandaler med stropper eller pumper med nagler. En strålende clutch og et elegant kjede vil bidra til å utfylle det levende bildet.

Det ideelle valget for en date eller et arrangement i en restaurant ville være en blonderkjole i en lilla tone. Vi anbefaler at du bærer beige pumper og ta en svart clutch. Den lilla kjole er veldig effektivt dekorert med et svart belte. Det er verdt å legge til svarte sko og en svart veske.

En elegant lang kjole i en lilla tone kan også brukes med et tynt belte og sandaler dekorert med metallbeslag. En kobling til et slikt antrekk kan bli trimmet med perler. Også, lilla maxi-kjoler er vellykket supplert med beige sandaler på en plattform og en sjokolade-farget veske.

For å skape et dristig og minneverdig bilde, velg en sandal med en fuchsia nyanse og en gul rektangulær clutch for en kvelden lilla kjole.

Sminke opp

Sminke til en slik kjole, som en lilla kjole, skal være naturlig og veldig vakker.

Et godt valg av skygger vil være en lilla palett. Men vær forsiktig: med feil håndtering vil øynene se sliten ut.

Blond skjønnhetsleppestift kan velge en lys rød og mørkhudete jenter med lyse øyne - gylden-oransje.

Nedenfor er et bilde av Selena Gomez med sminke som passer til lilla kjoler.

Og et par eksempler)

manikyr

Et utmerket valg ville være å lage en manikyr i samme område som din kjole. Du kan også bruke lignende nyanser av spekteret - grønt, blått og blått. For en manikyr, komplementere bildet i lilla, er tillatt og tegninger på neglene. For eksempel kan du dekke neglene dine med lyst lilla lakk og tegne hvite snøre linjer.

kommentarer
 1. Maria
  05.08.2015

  Lilla - edle og rike. Det ble sagt at de som velger lilla ikke er fornøyd med en manns kvinner. Nylig forskning har nektet dette. Så vær så snill å bære en kjole av denne fargen!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner