Kjole

Kjole til prom 2019

Kjole til prom 2019

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Farge og tekstur
 2. lenge
 3. midi
 4. kort
 5. Med ermer
 6. Retro Kjoler
 7. Backless Prom Kjoler

Nyutdannede og deres mødre legger stor vekt på valg av kjole. Tross alt er dette en utrolig viktig begivenhet i livet, en mulighet til å vise seg for siste gang i all sin ære før klassekamerater og klassekamerater. Så hva er inkludert i trendene i prom kjoler? La oss prøve å finne ut det.

Farge og tekstur

Etter å ha studert en rekke moteforestillinger, ble det laget en tydelig mening - alle kveldsklær for oppgradering er utformet for å dekorere den unge damen, for å understreke sin ømte alder, så vel som den unge kroppens skjønnhet.

Samtidig erklærer motedesignere enstemmig at i den nye sesongen er det et tabu på skinnende stoffer, altfor frodige skjørt og rik innredning som distraherer for mye oppmerksomhet. Men ikke tenk, kjole er ikke forpliktet til å være beskjeden og uklart, med den enkleste varianten av kuttet. Selv om dette alternativet har rett til å eksistere, hvis du vil være kompetent til å plukke opp utsøkte smykker.

Ifølge ekspertvurderinger er de mest vellykkede nyanser av dagens sesong for uteksaminer kjoler:

 • Vin nyanser;
 • Pastell nyanser av hele spekteret;
 • blå;
 • hvitt;
 • grå;
 • black;
 • Turkis.

Prøv å lage et bilde av selvbeherskelse, unngå altfor friske kutt, halsen, selv om du har noe å skryte med vennene dine. Gjør fokuset, for eksempel på den åpne ryggen, gjennomsiktige innlegg, legging, original dekorasjon, interessante detaljer.

Stoffer - eksepsjonelt lys, luftig, med flytende tekstur, blonder, kontrasterende utskrifter. Alt dette vil gjøre deg en prude med sin lyse pepperkorn.

Legg også merke til fløyen. Han var alltid på mote, men nå ser det ut til at han har kommet tilbake til sin topp av popularitet.

Fløyel skaper fra en ung jente en voksen, selvsikker og målbevisst person, ikke uten sjarm av barnslig uskyld. Er det ikke slik du vil se på ditt oppgraderingsfest? Når det gjelder tilbehør, er det en rekke fløyelssko. Ungdom, original, slik at du kan leke med forskjellige nyanser.

lenge

Vi setter ut flere ekstremt attraktive stiler som vil vise seg å være svært nyttige for oppgraderingsselskapet:

 1. Silhouette fisk. Det vil ikke være veldig praktisk å danse i det, men det skiller seg ut betydelig mot bakgrunnen av klassiske graderingsklær.
 2. Modell med amerikansk armhull.
 3. Skjorte modeller til gulvet. Dette er absolutt en spektakulær kjole som perfekt understreker skjønnheten til unge jenter. Bildet er forsiktig og samtidig fet. Det er bedre å velge sko med en solidsål, en clutch i stil med en pinne med glidelås, og slå frisyren til kontrollerte, slurvete krøller.
 4. Topp med et flerskiktsskjørt eller rett. Dette antrekket vil ikke være mindre spektakulært.

Pass på å utfylle antrekket ditt med interessante, noen ganger frivoløse smykker, og håret ditt kan legges litt tilfeldig.

Cocktail til gulvet

Cocktail kjoler i flytende stoff gulv skape ønsket romantisk utseende, passende for en oppgradering fest. De beste stilene vil være imperiet og den greske stilen av lys nyanser. Dekorert korsett med broderi, et utsøkt belte og et litt flared skjørt.

En skulderkjoler er også en suksess.

Plissert kjole

Men plissede stoffer er en prerogative, og noen ganger en ekte frelse for svært tynne jenter. Materialet skaper en viss effekt av lyshet, overraskende lyshet og samtidig øker volumet.Dessuten skjuler stoffet tynne bein, fokuserer oppmerksomheten på en tynn midje, selv om naturen ikke har belønnet med uttalt bøyninger. Figuren blir mer feminin og mer attraktiv.

For seremonielle kvelder i anledning av oppgradering fra en skole eller et universitet, anbefales det å velge en plissert kjole lyst eller med spektakulære originale utskrifter. De vil sette det nødvendige humøret og fullføre det vakre, milde bildet.

Etno-stil

Hvis du er en fan av etno-stil, så er du veldig heldig, fordi denne sesongen har lagt stor vekt på etniske motiver. Kombinasjonen av femininitet med retro lar deg lage noe ekstraordinært, original med bilder av kandidater. En utmerket løsning for de som ønsker å skille seg ut mot den generelle bakgrunnen.

Jenter som ønsker noe ekstraordinært, men smaken tillater ikke å ha på seg en mini eller et fritt antrekk, bør du være oppmerksom på modellen med en stripe. Det er bedre hvis det er lite og kontrasterende med kjolenes hovedfarge.

Det er ikke nødvendig for prom kjoler å være monotont. Velprøvde modeller med en lys utskrift.

Samlingen av kveldskjoler fra Rami Kadi med glødende elementer var ganske uventet i Paris-moteugen. På kjolen broderte edderkopper, som i mørket ser ut som søte og harmløse ildfluer. En mer original prom dress er vanskelig å finne.

midi

Denne sesongen brakte en veldig interessant beslutning i form av en midi A-silhouette prom-kjole eller -skjede.

Tenk på, dette er ganske fet bilde som passer til en høy jente. Så lenge midten skjuler veksten.

Den rette stilen midi lengden kan suppleres med den opprinnelige basky. Dette gir bildet av mysterium, fabelaktighet, men det tillater deg ikke å være for alvorlig og streng. I det vil du definitivt føle deg spesiell, og du vil sikkert skille seg ut mot den generelle bakgrunnen.

Et annet alternativ vil være en kort forkortet foran kjole i ryggen.

kort

Når du velger en kort modell, må du være oppmerksom på A-linjens silhuett, en tutu, en modell med skjørt, ballong eller babykjole og selvsagt en klassisk klesveske med gjeldende farge.

En kjole med et kort mykt skjørt skal dekorere enhver jente.

Med ermer

Hvis du har nok frodige figurer og store former, bør du være oppmerksom på kjole med ermer. V-hals eller lukket decollete, kleshengere eller håndtak er mulig.

Transparente ermer er på listen over de mest fasjonable prom kjoler, så vær så snill å bruke dette alternativet. For å skjule fulle skuldre, vis det vakre brystet ditt og også danne et merkbart og elegant bilde, ta på deg en kjole og separate gjennomsiktige ermer og koble dem rundt halsen din med brosje eller fasjonable krager i dag.

Retro Kjoler

For to år siden igjen retro stil et stort merke i verden av prom mote. Men i år har det vist at denne trenden fortsatt er relevant og lever et nytt liv.

Kjoler av dette formatet bør ta hensyn til nyutdannede og deres kjære mødre.

Tenk deg hva hennes beundring vil være når hun ser sin egen datter på bildet hun pleide å "anneal" på tidspunktet for oppgraderingen. Fluffy skjørt, mange mønstre, polka prikker, høyt hår. Hva å si, nostalgi. For å oppnå effekten av retro stil, er det ikke nødvendig å velge et bestemt fargespekter.

Backless Prom Kjoler

Umiddelbart merker vi: lange eller korte antrekk, hovedelementet av dette er en åpen, naken rygg, kan ikke se positivt ut på hver jente.

Som praksis viser, er den største effekten av å utsette ryggen oppnådd når du velger en lang kjole. Du kan vise ryggen og brystet samtidig, bare følg målet.

Ryggområdet er dekorert med snøring, lyse bånd, brede ribbebånd eller i et kjedeformat. Komplement halsen med et ornament av sølv eller gull.

Pass på at ryggen ser vakker ut, hold den rett, ellers ødelegger du bare den viktigste effekten som er opprettet av et slikt antrekk.

Husk at dette er dagen din, noe som betyr at alt skal være slik du vil ha det. Selvfølgelig, ikke glem å forstå forståelsen av tiltaket og ansvaret du bærer, gå til prom.

Når det gjelder valg av kjole, fokuser du på din smak, figur, samt hovedkriterium - komfort. Det er lite sannsynlig at du vil huske oppgradering som en dag da en korsett presset deg for en hel dag eller snurret på ryggen, forstyrret Husk at for smalt skjørt ikke lar deg danse fritt, så du kan velge en annen kjole til dansegulvet.

kommentarer
 1. lena
  20.09.2015

  11. og 12. kjoler fra slutten er mest egnet for meg) Blonder er flott for oppgradering.

 2. alina
  17.09.2015

  Likevel skal kjole-kjole være lang og med åpen bakside)

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner