Kjole

Maroon kveld kjoler

Maroon kveld kjoler

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Fargefunksjoner
 2. moter
 3. Hva å bære
 4. Valg av tilbehør

Du kan understreke modet ditt med klær med fargen "Bordeaux". Dette originale navnet er like vanlig som burgunder eller kirsebær. Faktisk er alle disse fargene forskjellige nyanser av rødt, selv om de har svært subtile og nesten umerkelige forskjeller som kanskje ikke er synlige for alle. En mer fasjonabel farge, som brukes til å lage kvinners klær enn Bordeaux, vil være vanskelig å finne. Han er også i stand til å berike bildet, legge til farge og uttrykksevne.

Det er ingen enkle burgunderaften kjoler, akkurat som det ikke er noen uhensiktsmessige grunner til å sette på en så lys kjole.

Fargefunksjoner

Soliditet, selvtillit og konservatisme, stabilitet og stabilitet - alt dette gjenspeiles i burgunderfarge. Derfor, elskere av burgunder ting trygt gå gjennom livet, ikke vise unødvendige følelser og har en sterk karakter.

I burgunderfarge er det raffinement, det bringer lysstyrke til liv, og gjør en person mer munter. Aldri en jente i en burgunderkjole vil føle seg som en grå mus og slå sammen med den generelle massen av gjestene.

moter

Det vil ikke være mulig å begrense deg selv ved å velge stilen på Bordeaux-kveldskjole, da butikkene prøver å tilfredsstille enhver smak og presentere sine gjester med de enkleste og mest uvanlige og dristige variasjonene av kutt. Fra det kan det opprettes hele bildet eller bare enkelte elementer. Valget bør være basert på hvor du skal gå i denne kjole. Det mest effektive bildet vil dukke opp i en kveldskjole med Claret-farge i et gulv.

For en ungdomsfest ville være et godt valg kjole av fargen på rødvin. Silkekjole med dyp burgunderfarge vil gjøre deg uimotståelig. Gode ​​muligheter er kjoler laget av brokade eller chiffon.

Vi har allerede nevnt allsidigheten av burgunderfarge, men det er fortsatt visse stilarter som vil være mer fordelaktige og se bra ut i denne fargen:

 1. Den første typen kjole har lignende elementer med den greske stilen, for eksempel høy midje.
 2. Det andre utmerkede alternativet for utførelsen av Bordeaux vil være en kjole med V-hals, men ikke dyp og for avslørende. La det bare skape litt intriger, og forførelsen av bildet vil ligge på fargen.
 3. Den tredje - modellen med draperi.

Hvis antrekk er valgt for arbeid, så vil det utvilsomt være overveiende klassisk passform. Alle andre elementer i bildet kan gjøres i oliven eller grå. Hvis denne fargen ikke passer deg mye, men ønsket om å ha en burgunderkjole overstyrer deg, så vær oppmerksom på andre nyanser.

Hva å bære

Det er ikke så enkelt, faktisk blir en burgunder kjole når du begynner å plukke opp tilbehør og andre klær. Og ikke bare stilen her spiller den største rollen, nemlig farge.

Alltid et godt og vinnende alternativ er en kombinasjon av svarte elementer med burgunderfarge. Det vil gi tilbakeholdenhet og strenghet.

Vel, hvis dette alternativet ikke passer deg, så blander forskjellige burgunder nyanser i ett bilde er veldig moteriktig nå. Mørkblå og lilla, beige og rosa, lilla og mørkegrå - alt dette kan velges for å utfylle den burgunderkjole.

For kveldsutgangen kan du bruke en lys kappe og kobling i sølvfargen.

Valg av tilbehør

Siden den burgunderfargen selv er rik og lys, bør dekorasjonene ikke være massive, skrikende og utfordrende.

Det viktigste ved valg av tilbehør er selvbeherskelse og konsistens. Armbånd eller kjede av gull eller sølv, en liten brosje med naturstein. Det er fornuftig å eksperimentere med et gyldent belte eller et skjerf.

Svarte og hvite farger bør være til stede i sminke. For lepper, velg burgunderfarge, som kan erstattes med nøytrale nyanser.

kommentarer
 1. Margaret
  16.09.2015

  Maroon kjole er ikke så prangende som rødt, men samtidig tiltrekker seg oppmerksomhet. Kjole på 3m bildet ser ut til å være bare nydelig med rosenblad.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner