Kled stoff

Kjoler fra velour - et spektakulært bilde med notater av adel

Kjoler fra velour - et spektakulært bilde med notater av adel

bli med i diskusjonen

 
innhold
 1. fordeler
 2. moter
 3. lengde
 4. For full
 5. farge
 6. omsorg

Velour kjoler i dag i trend. Takket være designers innsats er denne stilige og spektakulære tingen til kvinners garderobe egnet for både festlig og dagligdagse utseende. I tillegg er velour en myk, behagelig å berøre stoffet som gjør at du kommer tilbake til favorittkjole igjen og igjen.

fordeler

Velour kjole er stilig og vakker, men dette er ikke den eneste fordelen:

 1. Først er det et mykt og behagelig stoff der du vil være komfortabel. Bomull er grunnlaget, slik at huden i det puster og materialet ikke forårsaker allergi.
 2. For det andre kan velour kjolen være et utmerket alternativ til strikketøy, fordi det er varmt i vintersesongen.
 3. For det tredje skaper velour kjolen volum. Hvis du er en skjøre jente som drømmer om forførende kurver, vil dette antrekket passe deg perfekt. Dette betyr imidlertid ikke at jenter med uniformer er forbudt å bære velour kjoler. Det viktigste - den riktige stilen, som vil gjøre deg til en ekte dronning.
 4. For det fjerde er kjolen fra velour perfekt kombinert med ulike klær og tilbehør. Dette stoffet er "vennlig" med sateng, blonder, chiffon. Og for hver dag velour kjole kan kombineres med denim, ser en så uvanlig tandem bare bra ut i praksis!

moter

Kappe kjole

Det passer deg hvis du er en forretningskvinne som er lei av kjedelige kontorklær. Velg en mid-knee-modell med en erm ¾ eller til og med uten det, spesielt hvis du planlegger å bære en jakke eller kort jakke ovenfra. En slik stil gjemmer fullstendig fullstendig, derfor passer det jenter med former.

Velourskjede kjole kan også brukes til festlig utseende. Det vil være interessant å se med en modell med en åpen rygg eller med en skulder, med utskjæring og innsatser.

En Line

Fordelen med denne stilen er at den passer nesten alle, fordi det flared skjørtet bidrar til å skjule både overdreven tynnhet og fett hofter.

Hvis du velger en kjole for hver dag, gi preferanse til et mer løs kutt, kanskje til og med litt baggy. Kjole til spesielle anledninger bør være tettsittende, høylodde modeller som understreker midjen og brystet ser bra ut.

Kjole A-linje

Velour er et vakkert selvforsynt materiale, det trenger ikke uvanlige draperier eller overdreven etterbehandling. Derfor er et enkelt kutt og en fri silhuett av velour kjole det som er perfekt for en festlig anledning. Sjarmen av halsen vil legge til en spesiell sjarm til kjole.

Asymmetrisk og dyp kutt

Hvis du fortsatt vil eksperimentere litt, ta hensyn til asymmetriske kjoler eller modeller med en dyp spalte. Dette er et ideelt alternativ for jenter med slanke ben.

Velge en døv kjole til gulvet, alltid med lange ermer, og en forførende kutte som åpner låret når du går, vil du være den mest sexy på enhver anledning.

Med ermer

I tillegg til rette ermer i forskjellige lengder har velour kjoler brede etmer og ermer.

lengde

Lengden på en velour kjole kan variere avhengig av hvilken begivenhet du skal gå til.

For hver dag, den perfekte minilengden. Dette er et flott alternativ for å skape et uformelt utseende. Bare erstatt din favoritt casual kjole med en velour kjole, komplementere den med grove støvler og en jeansjakke.

Midi kjoler er tidløse klassikere. Den er egnet for forretningskvinne, de kan bæres for å gå ut på fest, til fest, for å møte venner eller å bli kjent med kjæresteens foreldre. Velour gir høytidelighet til bildet, og lakonisk lengde tillater ikke å gå utover grensene til anstendighet, uansett hvilken situasjon du er i.

Kjole masker fra velour - ideell for en høytidelig anledning. Dette elegante antrekket gjør deg til dronningen av ferien, det er ikke rart at stjernene velger slike kjoler til teppet. En åpen rygg eller en sexy kutt vil være høydepunktet av utseendet ditt.

For full

Velour kjoler med høy midje ser bra ut på fete jenter. I andre saker er dette et universelt alternativ som passer til eiere av enhver form.

Hvis du har en massiv topp og ikke veldig voluminøs bunn, kan du balansere figuren ved å ha på deg en klassisk skjede kjole eller en A-line kjole. Hvis det er behov for å skjule magen, velg en kjole med en basky.

Hvis du er eier av figuren "pære", ikke skjul skuldrene og brystet under tett velour. Foretrekker en kjole-bustier, som kan være helt uten stropper eller med forskjellige variasjoner på dette temaet. Montert silhuett og draperier - dette er dine viktigste trumfkort som vil hjelpe deg til å se fantastisk ut!

Kjoler er perfekte for fulle jenter, takket være lukten de hjelper til med å skjule sin fylde, gjør beltet det mulig å understreke midjen og den forførende halsen - et fantastisk bryst.

farge

Valget av farge velour kjole avhenger først og fremst av dine smakpreferanser. Fargepaletten er ikke for variert, vanligvis er det rike, rike farger.

De mest populære nyanser av velour kjoler er mørk blå, burgunder, smaragd, sjokolade og selvfølgelig kongen av blomster - svart. De passer både forretningsdame og socialite. Det er spesielt praktisk å ha en slik kjole på jobb hvis du skal til en fest om kvelden. Det vil være nok bare å bytte sko og erstatte en forretningsjakke med en klubbjakke.

Hvis du forbereder på forhånd for den høytidelige hendelsen, kan du umiddelbart velge flere dristige farger: alo-rød, lilla, stål, gylden beige. I denne kjole med en rik overflate vil du føle deg som en ekte dronning!

Foretrekker monokrom kjole. Hvis det ser ut til deg at det vil se for enkelt, tenk på innredningen - etterbehandling med blonder, sparkles, rhinestones, eller bruk vakre smykker som vil utfylle antrekket.

omsorg

En høykvalitets kjole fra velour vil opprettholde sin skjønnhet i svært lang tid, selv med hyppig vask, bare under forholdene til riktig omsorg:

 1. Det er nødvendig å vaske kjole manuelt eller i "manuell" eller "delikat vaske" -modus. Vanntemperaturen skal ikke overstige 30 ° С.
 2. Hvis du vasker for hånd, må du ikke vri på kjolen. Det vil være nok til lett å snurre, så kjolen vil bare ikke nøle. Tross alt, du trenger ikke å stryke velour kjoler, de pleier ikke å krumme og beholde sitt opprinnelige utseende selv etter vask.

I en velour kjole vil enhver kvinne føle seg bare luksuriøs. Velvalgt stil av kjole vil bidra til å vektlegge alle fordelene og skjule feilene bak de dyktige lagene i flytende draperi. Tillat deg selv å være en luksuriøs skjønnhet - kjøp en velour kjole som vil være høydepunktet i garderoben din!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner