Kled stoff

Ull kjoler - stil og komfort selv på de kaldeste dagene

Ull kjoler - stil og komfort selv på de kaldeste dagene

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. fordeler
 2. lengde
 3. Stiler og modeller
 4. Varm kjole
 5. For full
 6. strikket
 7. Stoff og tekstur
 8. Farger og utskrift
 9. Hvor å bære
 10. tilbehør
 11. Pleiefunksjoner
Woolen ting har alltid vært og vil være populært i lang tid. Dette gjelder spesielt for kjoler som har et vakkert utseende, er fylt med eleganse og er i stand til å varme selv på den kaldeste dagen.

fordeler

For en ullkjole er det flere fordeler samtidig:

 • evnen til å varme
 • ikke smuldre;
 • de er ikke utsatt for forurensning;
 • riktig figur understreke;
 • stort utvalg av stiler.

lengde

Ull kjole er en universell ting. Du kan eksperimentere med det, velge interessante stiler og endre lengden på egen hånd.

lenge

Nylig har det vært en tendens til å velge ullkjoler til gulvet, spesielt når det gjelder vintersesongen. Ja, og hvilken kvinne vil savne muligheten til å se attraktiv og feminin om vinteren, men det blir ikke kaldt.

Legg merke til at den strikkede kjole har et ekstra volum som vil markere alle feilene i figuren. Det er en ganske annen sak ullmaterialer, hvis bruk ikke er kontraindisert for jenter med noen form for figur.

kort

Kombiner en kort kjole laget av ull med leggings, jeans, et skjørt eller stramme strømpebukser - du vil kunne lage et godt bilde som kan brukes til ulike anledninger.

Modeller med korte ermer eller uten dem ser bra ut med turtlenecks eller bluser.

Ikke gå rundt på kanten med et etnisk mønster. De er nå på toppen av populariteten, de ser stilig ut, en liten hjemmestil, de tillater at folk rundt dem blir tiltrukket av dem.

midi

Hvis korte klær utmerker feilene og gjør bildet absurd, og den lange er ikke egnet for et bestemt utløp, så kommer MIDI ull kjoler til nytte.

Hvis du har et frodig bryst, bør du definitivt velge disse kjolene med en V-formet halsring.

Ikke gå rundt på siden av beltet, som kan skisse midjen og skjule et par centimeter på magen.

Stiler og modeller

Nå er det bare en lat designer som ikke fungerer med ull. Alle de vakre skapningene for hånden, fordi du kan velge mellom et bredt spekter av stiler og modeller.

direkte

I mote blir enkelhet i økende grad verdsatt, så valget av rett, konsis kjole vil være riktig.

Vi må flytte bort fra tanken om at skjønnhet krever ofre. Moderne stil er dannet av strenge silhuetter, rette linjer, minimalisme med hensyn til dekorasjon og fravær av overflødige detaljer.

En Line

Hvis direkte modeller er knyttet til selvbeherskelse, bidrar A-line kjoler - med romantikk og ullstoff bare til dette.

Lange og korte ermer

Hvis det er en erme i en ullkjole, så har den nødvendigvis en rett kutt. Dette er en uventet regel som alle designere holder seg til. Men med lengden kan du eksperimentere til fulle.

Hvis ermet er veldig kort, kan kjolen kombineres med den lange ermet.

Velkjent for oss og all favorittversjonen av tre fjerdedeler, som finnes i kontor, smart og fritidsklær.

Blant damer i alle aldre, er det en tendens til å velge kjoler med svært lange ermer som ikke bare dekker hele hånden, men også en del av hånden, noen ganger når fingrene.Visuelt lignende antrekk kan ses i samlingene av Chanel.

Kjole tunika

Spesiell sjarm har en modell med pels trim, ull applikasjoner eller blonder dekor.

En kjole-tunika eller gensekjole kan omformes fra en vanlig kjole til en festlig versjon bare ved bruk av riktig innredning - glitrende, strålende og iriserende.

Kjoler med en vanlig stil der ulltrådene er forgylt med gull eller sølv, ser ganske annerledes ut.

I et bur

I hverdagens utseende ser cellen ut bra. Og hvis det også er en ullkjole, så vil et stilig utseende garanteres.

Valget av lengden av en slik kjole bestemmes utelukkende av dine preferanser, årsaken til hvilken ullkjole er kledd i et bur og egenskaper i figuren.

Unge mennesker velger ofte forkortede modeller med flared skjørt. Resultatet er litt strenge og litt sexy bilde.

Med krage

Kragen på en varm kjole kan gjøres i flere versjoner, men elementene i form av klemme og stativ er de mest populære. Den første versjonen av kragen er laget av garn på en skrivemaskin eller ved håndstrikking.

Stand-up kragen er preget av en tekstil prosess, der en rutete utskrift er ofte brukt.

Varm kjole

Moderne varm kjole kan ikke være kjedelig, fordi designerne tilbyr oss et stort utvalg av stiler og retninger:

 1. Convenience er legemliggjort i uformell stil, som er preget av løse stiler. Slike kjoler anbefales å bli kombinert med skjerf, jeans, varme og til og med flerfarget strømpebukse, leggings.
 2. Kjoler i stil med romantisk vil sikkert understreke femininiteten til figuren og markere alle kurver. Hovedmaterialet er løs strikkeplagg, noe som skaper letthet i ethvert bilde. Designere er mest tilbøyelige til pastell nyanser, selv om andre farger også formidle karakteren til denne stilen ganske bra.
 3. Folkestilen formidler ånden av nasjonale elementer og mønstre som må være til stede i dekorasjonen. Klær er ofte kombinert med vester, og danner en enkelt sammensetning. Designere prøver å dekorere sine kreasjoner med håndlagde elementer som alltid ser positivt ut mot andre modeller.
 4. Glamorøs stil sameksisterer med ull kjoler. Designere har lært å kombinere bekvemmelighet med skjønnhet og glamour med komfort. Man må bare se på lange kjoler med en lav topp og glitrende innredning, slik at det ikke er tvil igjen.
 5. Selv du kan spille sport i en kjole laget av ull, som er preget av en montert og litt langstrakt stil med en liten flare i bunnen. På sportskjoler ser dekorasjon i form av dekorative og funksjonelle glidelåser, glidelåser og nagler til rette og uvanlige. Selv om du ikke er en sportsvifte, kan du bære en ullsportkjole i dårlig vær.

For full

Noe begrenset er valget av varme kjoler til kvinner i kroppen. Frelse er ull kjoler med midi lengde.

Viktig er valget av farge:

 1. Black outfits bør velge i utgangspunktet, som ikke kan sies om de lyse nyanser, som videre tildeler ekstra volum.
 2. Kjoler til vinter kan være svarte, brune og grå nyanser.
 3. Et godt alternativ er burgunderfarge, som er i stand til å lage et uvanlig antrekk fra en vanlig kjole.

strikket

Strikkepinner

Velge en kjole for hver dag, vurder muligheten til å kjøpe en strikket genser kjole. Disse modellene har vanligvis myke silhuetter som passer godt til figuren.

Det er tillatt for smale skapninger å velge lyse kjoler, lune alternativer, som angora har blitt lagt til.

Selv for festlige anledninger vil en strikket kjole med uvanlige farger og et interessant kutt passe. Strikking gir deg mulighet til å skape interessant interweaving av tråder, fletninger og geometri.

hekle

Den strikkede kjole må velges riktig slik at hver verdighet er uthevet, og feilene er skjult. Veldig populære pastell nyanser og glitrende innredning.

Stoff og tekstur

Slik at kjolen er slitt lenge og ble bortskjemt etter den første vasken, vær nøye med materialets sammensetning.

akryl

Ikke vær forvirret av den kunstige opprinnelsen til akryl.

Dens fordeler er så flotte at selv naturlig ull falmer inn i bakgrunnen:

 • akryl er mye rimeligere enn naturlige ullmaterialer;
 • ikke stikkende;
 • den er helt slettet og beholder sin form.

viskose

Viskose legges til ullen for å forbedre det naturlige materialet, tilsettes metning og beskytte ullen mot å endre form.

På grunn av viskos ull oppnås mykere, og en kjole laget av slikt materiale vil lenge glede deg med sitt fantastiske utseende.

Cash

En av varianter av naturlig ull. Dette er underlaget som er manuelt kammet fra geiter som bor i fjellene.

Materialet er veldig mykt, lett, ikke stikkende og varmt, så en kashmirkjole skal velges for å gå på en veldig kald sesong.

Kjoler laget av en dobbel tråd (kashmir med bomull, silke) er ikke så varme.

tweed

Native vinter kjoler er tweedy modeller. For kaldt er dette et veldig godt alternativ.

Tweed er et ullet stoff som ble brukt til å fremstille en rett, tykk tråd uten å vri. På grunn av veving, kan tråden foldes inn i fancy ornamenter.

Coco Chanel med særlig begeistring knyttet til Tweed, hvorfra hun opprettet vakre, praktiske kvinners klær. En tweed kjole er en slags klassisk.

Merinoull

Elite materiale anses merinoull. Den er hentet fra elite får. Dette materialet har en fin fleece struktur med en lang lur. I samlingene av noen designere er dette materialet som er populært blant verdens kjendiser.

Laget av ull og silke

Når ull er kombinert med silke, oppnås et lett stoff som er behagelig å ha på og lett å ta vare på. I disse kjolene blir det ikke kaldt om vintersesongen og varmt om sommeren.

Laget av filtull

Designmestere har mestret den unike teknologien for å skape lettfiltrerte ullkjoler, som kan legges på selv om sommeren, for eksempel for en kveldsstreng.

For høstperioden vil et lignende antrekk se bra ut med en lett jakke eller regnfrakk. For enhver anledning kan du finne en kjole laget av filtull og være uimotståelig i originaliteten.

Farger og utskrift

For en ferie er det godt å velge ull kjoler i hvit farge.

For hver dag og for cocktailpartier er det godt å ha en svart eller blå kjole. Ikke glem at det er akkurat svart farge som vil slanke figuren, vil gi sjarm og sjarm.

Grå nyanser vil markere ansiktet og understreke alle fordelene som er karakteristiske for figuren din.

Kjole i lyse farger, du kan velge en jente med en god figur.

Designere viste seg oppmerksomhet på utskrifter som pryder noen ullkjole. Under merket Peter Pilotto produseres modeller med fargeprinter. Kjole blir til et lerret hvor en voldelig handling finner sted med deltagelse av abstrakte og grafiske mosaikkutskrifter.

Populær ble afrikanske tekstiler i en myk design uten prangende elementer.

Hvor å bære

På kontoret kan du velge en ikke veldig tykk ullkjole og plukke opp en turtleneck eller skjorte under den, tykke strømpebukse i matt farge. Nyanser bør være nøytrale. Flere lyse alternativer vil være passende for ferien.

For hver dag bør du velge en enkel kjole, der det kan være flared linjer. Ytterligere elementer vil bidra til å gjøre et slikt bilde interessant: et skjerf eller perler.

For et kveldssyn kan du trygt velge en ullekjole som vil sette tonen for utseendet ditt. Det er mange verdige alternativer for lange ull kjoler.Velg et lyst bredt belte og flere dekorasjoner for en monofonisk kjole.

tilbehør

Ullkjole betraktes som en selvstendig antrekk, men du bør likevel ikke nekte tilbehør. Halssmykker fortjener spesiell oppmerksomhet.:

 • skjerf;
 • skjerf;
 • gullkjeder;
 • halskjede.

Hvis kjolen din har en stor strikk og gjennomsiktig tekstur, vil det være påkrevd tette strømpebukser i samme farge som kjole og kropp.

Pels med ullkjole ser rik og til og med litt patetisk - ideell for en festlig begivenhet.

Et forretningsmessig utseende kan dannes av en svart kjole, høyhælte støvler, en lærrem og en fasjonabel pose.

Pleiefunksjoner

Ull kjole skal være komfortabel med hensyn til omsorg. For å gjøre dette må materialet inneholde syntetiske tilsetningsstoffer. Det optimale forholdet mellom ull og syntetikk 60 til 40%.

Hvis det er flere syntetiske tilsetningsstoffer, vil en slik kjole kun kalt ull og vil snart bli dekket med pellets som vil ødelegge produktets utseende permanent.

Hvordan du ser etter kjole avhenger av utseende og levetid. En svært viktig innflytelse på ullproduktet er å vaske. Her er det viktig å observere flere krav:

 1. Håndvask er en forutsetning som må oppfylles selv av eiere av moderne vaskemaskiner med en avansert delikat modus.
 2. Du må kjøpe spesielle kjemiske vaskemidler som er laget for ullprodukter.
 3. Det er nødvendig å håndtere den vasket kjole veldig forsiktig, ikke å klemme, ikke vri den eller heng den på tauet, som vi gjør med vanlige klær. Det er bedre å klemme ut litt vann og spre seg ut på et håndkle.
 4. Nivkoem-tilfelle, tørk ikke kappen på batteriet. Denne feilen kan bli uopprettelig og din favoritt kjole må kastes.

Ikke vær redd for å fylle garderoben din med ullkjoler, som bør velges i henhold til vårt råd og anbefalinger. Med hjelp av slike kjoler, selv i alvorlige frost, vil alle beundre din skjønnhet og femininitet.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner