Farger av kjoler

Melkekjole - for å skape et forsiktig utseende

Melkekjole - for å skape et forsiktig utseende

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hvem passer?
 2. Lacy
 3. lengde
 4. Spektakulære kombinasjoner
 5. Hva skal jeg ha på deg?
 6. sko
 7. tilbehør

Hvit farge har mange derivater. En av sine nyanser er melaktig. Selv om denne fargen har flere variasjoner: fargen på bakt melk, fargen på hvit sjokolade, rosa melk, etc.

Milky kjole er uunnværlig i den varme sesongen. Reflekterer fargenes symbolikk, karakteriserer den sin eier med den beste hånden, fordi legger til et bilde av renhet og uskyld. Kjolen kan være ganske enkel, eller omvendt, intrikat, med mange dekorative elementer.

Frittstående modeller laget av naturlige materialer som bleket lin eller bomull er ideelle for sommeren.

Melkekjole kan være både festlig og hverdags. Det finnes også universelle modeller. En enkel montert kjole av "timeglass" -stilen ser like harmonisk ut på kontoret og på festen. Bare legg til en stud, en lys blazer, ta en miniatyrkobling med deg - og du er klar til å gå ut. Derfor er kjoler med melaktig farge så populære, og før eller senere finner de seg i hver dames garderobe.

Milky farger er lett å kombinere med tilbehør i andre farger. Derfor er det ganske enkelt å lage et interessant og originalt sett som kjennetegner deg. Mange jenter velger for seg selv en brudekjole med en melaktig skygge. Det ser mye dyrere ut og er mer fordelaktig enn den vanlige hvite.

Hvem passer?

Melkekjole kan velge seg enhver kvinne. Det viktigste er å observere fargebalansen og omhyggelig forholde seg til en av de fire fargetyper. Melkfarget kjole er velegnet for kvinner med kalde fargetyper, som "vinter" og "sommer". Slike modeller har en grå-blå tone. Men for jenter av farge typer "vår", "høst", ville en kjole av fargen på bakt melk med en kremet varm tone være et ideelt alternativ.

Det er en dyp misforståelse at den hvite fargen og nyanser gjør figuren visuelt noe mer voluminøs. Dette tvinger noen kvinner til å forlate det til fordel for andre mørkere farger. Hvis det er en lignende følelse, har du sannsynligvis valgt en upassende modell for deg selv, og fargen har ingenting å gjøre med det.

I dag tilbyr designere alle muligheter for kjoler i melkefarger. Dette gjør det mye lettere for kvinner å velge riktig kjole for den valgte skyggen. Det riktige valget vil alltid legge vekt på den kvinnelige figurens verdighet, og vil gjerne skjule små feil, hvis det er noen. Hvis refleksjonen i speilet forvirrer deg litt, har kjole en uegnet stil.

Lacy

Den mest delikate versjonen av en kjole av en melaktig skygge anses å være en modell laget av delikat blonder. Spesielt luksuriøst, det ser ut på en solbrun kropp. Dette kan være en blonderkjole i gulvet med spalt eller uten. Ideell for romantiske møter om sommeren går et sted på kysten.

lengde

lenge

En blonderkjole med kort fôr til gulvet ser utrolig attraktivt ut. Gunstig avslørende kvinnelige ben, det gjør bildet sexy og forførende.

En lang kjole i den greske stilen i denne nyansen ser ikke mindre attraktiv ut og oppfrisker alltid bildet. Plukk opp en matchende frisyre i samme stil, du kan lett utfylle bildet.

midi

Midi kjoler i en melkeskygge kan være av flere alternativer: en ballerina-kjole, en skjorte-kjole, en cocktailkjole av en montert silhuett med en kontrast tynn stropp, som understreker midjen.

En melkeaktig skjortekjole er perfekt for et friskt, uformelt utseende. Milky midi kjole laget av tykt stoff, som har en lang erme, kan brukes på den kalde årstiden. Ofte er slike modeller dekorert i detalj med blonder eller bue. Det legger alltid til bildet av femininitet.

kort

En av favorittmodellene til moderne jenter - bandasje ultrashort kjole, tettsittende form. Stylister anbefaler at du bruker denne modellen til unge jenter under 30 år. Mange stjerner foretrekker denne klesmodellen i en melaktig farge. En slik "bue" ser forførende ut bare hvis figuren er feilfri.

Spektakulære kombinasjoner

De mest spektakulære utseende kombinasjonene av en melkekjole med lyse tilbehør som farger som rød, turkis, kirsebær, crimson. Noen ganger ser en kjole som er kjedelig ved første øyekast annerledes ut hvis du legger til en tynn, lys rød stropp til den.

Blå farge er ikke dårligere i popularitet, og brukes ofte til å skape et kontrast og ikke-kjedelig bilde.

Turkis- og myntehjelpelementer kommer lett sammen med en melkekjole, noe som gjør "buen" veldig sommer og frisk. Disse aksentene kan være i form av armbånd, perler, fasjonable håndvesker eller sko. Sommerkjøle kveld er å ha på seg en mintjakke. Ofte kan disse fargene ses i utskrift av kjolen selv.

For å diversifisere et uformelt utseende, er det noen ganger nok å pinne en brosje eller sette på et lyst skjerf av en hvilken som helst foreslått nyanse.

Hva skal jeg ha på deg?

Du kan bære en melkekjole i en bolero, blazer eller cardigan. Den mest passende til kjolen av denne fargen, vil være nakenstøtter, som gjentar hudfargen. En kjole med enkle kutt i den kalde årstiden vil alltid bli dekorert med tette lette slanger av liknende skygge.

sko

Kombinasjoner av en melkekjole med sko med naturlige beige nyanser ser harmonisk og alltid elegant ut. Et mørkt brunt belte i kombinasjon med skinnsandaler eller sko gjør utseendet elegant og edelt. Disse samme fargene kan hente støvler eller ankel støvler for en kjøligere høst-vinter periode.

Klassiske svarte sko pumper - magic wand for alle anledninger.

tilbehør

Lette tilbehør i gull eller sølv, dekorert med mange steiner eller rhinestones, vil gjøre selv den enkleste melkkjolen festlig. Disse fengende tilleggene gjør det mulig å skinne til enhver fest.

Fuchsia plast armbånd og sandaler av samme nyanse ser spektakulære ut og får umiddelbart øye. Etter å ha lagt til kjole med tilbehør av glatte neonfarger, vil ingen jente gå ubemerket til enhver tid.

kommentarer
 1. tro
  17.02.2016

  Melkekjole er mer delikat enn hvitt. Samtidig skaper effekten av et lyst bilde. Mykhet, ømhet og letthet ... Jeg elsker melk!

 2. håper
  11.02.2016

  Milky, som elfenben, er veldig forsiktig og attraktiv. Kjole av denne fargen skal være i garderoben til hver jente!

 3. lina
  02.02.2016

  Jeg elsker bare kjole i "Passer" -delen. Så vakker! Kombinasjonen med et gullbelte er generelt magisk.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner