Farger av kjoler

Kirsebær kjole - saftig og "velsmakende" bilde

Kirsebær kjole - saftig og deilig bilde

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Farge særegne
 2. Hvem passer?
 3. For full
 4. Spektakulære kombinasjoner
 5. Hva skal jeg ha på deg?
 6. ornamentikk
 7. sko
 8. Sminke opp
 9. manikyr

Når du oppretter en personlig garderobe, anbefaler stylister deg å kjøpe ting i svart-hvitt-farger, for eksempel svart, hvitt og grått. Bruk bare de grunnleggende fargene du sannsynligvis vil unngå feil når du oppretter den daglige "buen". Samtidig er det en sjanse til å bli eier av den mest kjedelige og primitive garderoben.

For de som ikke er redd for å ta risiko, elsker å eksperimentere med klær og skille seg ut blant annet, vil en moden kirsebærfarget kjole være et ideelt alternativ. Denne edle skyggen ble alltid verdsatt av aristokrater og var blant kongelige personer i en spesiell konto.

Farge særegne

Egenheten ved denne fargen er at den er en av derivatene av rød, hvorfra kirsebær arvet sin iboende energi, aktivitet og temperament. Men i motsetning til sin forfader ser kirsebær ikke så vulgært og trangt ut. Tvert imot kan en kjole av denne fargen understreke adelen og den høye sosiale statusen til eieren.

Hvem passer?

Kirsebær kjole er egnet for selvsikker kvinner, mens du har en sensuell og delikat åndelig organisasjon. En kjole av denne kongelige fargen er usannsynlig å appellere til en enkel vanlig person. Tross alt er det ikke så lett å plukke opp tilbehør til det og også å bruke den.

Etter råd fra stylister, kan enhver kvinne selvstendig hente sin egen kirsebærskygge, og skape et perfekt ferdigbilde.

Velg alltid en kjole som passer deg. Ikke glem at den rette modellen av kjolen er i stand til å understreke fordelene ved figuren gunstig. Og omvendt vil feil valg gjøre mindre feil (hvis noen) enda mer synlige for andre.

For full

Svært ofte foretrekker kvinner med storslåtte former kjoler, overalls, vurderer dem som deres trollstav for alle anledninger. Denne stereotypen gjør ofte kvinnenes størrelse pluss mer voluminøs og helt uforholdsmessig.

Bred hofter, for eksempel, er i stand til å gjemme en kirsebær tulipan kjole eller A-linje. Det vil positivt understreke både midjen og décolleté-området, og vil ikke fokusere på problemområdet.

Spektakulære kombinasjoner

Når du genererer fargekombinasjoner, bør du følge enkle regler.

En vinn-vinn for enhver kvinne er en kombinasjon av hovedfargen med tilbehør i nærliggende nyanser. I tilfelle av en kirsebær kjole kan sko, smykker og andre hjelpeelementer av rosa, burgunder og crimson toner bli relaterte klær.

Hvis kirsebær kjole har en rik saftig fargetone, bør rosa tilbehør være like lyse og uttrykksfulle. Ditt valg - en kjole av dempet kirsebær tone, og hjelpefargene bør være passende.

Topp designere bruker i sin samling sikker kombinasjon av kirsebær med svarte, hvite, grå og beige farger.

Kirsebærfargede kjoler er forvandlet når de broderes med gull og kontrasterende steiner.

De mest populære modellene er en kirsebær kjole med høy midje, dekorert med et svart belte og en søt bue, som nesten alltid ligger rett under brystet.

En annen like populær modell av en kirsebær kjole av en montert silhuett er laget av kirsebær satin stoff i kombinasjon med et svart rutenett, som oftest brukes på ermene. Denne modellen ser sexy og fet ut.Det er den edle kirsebærtone i kjolen som ikke hjelper å starte den ikke alltid åpenbare linjen mellom den seksuelle og vulgære veien.

Hva skal jeg ha på deg?

Kombinasjoner av hovedfargen med motsatte kontrastfarger betraktes som mer ambisiøse. For en kirsebær kjole, tilbehør, sko og andre ekstra garderobeskap elementer av ulike grønne nyanser, samt elementer i aqua farge kan være et godt tillegg.

For eksempel er en kirsebærfarget kjole, som er nærmere brun, perfekt tilpasset en jakke med en rik gresskledd nyanse. Denne kombinasjonen antyder naturen selv.

Husk hvor velsmakende en moden kirsebær ser på bakgrunnen av sine egne grønne blader. Kompliment dette utseendet med en mørk brun satchelpose. En slik fasjonabel "bue" kan ikke kalles kjedelig eller vanlig. Selv om det er perfekt for arbeid, hvis kjole, selvfølgelig, har riktig lengde.

En ekstrem kort kirsebærfarget kjole, laget av viskose eller elastan, i kombinasjon med guipure eller blonder, ville være passende på en fest.

På sommeren vil en hvit jakke av et montert kutt gjøre en lønnsom serie kirsebær kjole, og i høst en hvit jakke. Kontorversjonen er en kirsebærfarget kjole med en liten, avrundet hals i tykkere stoff som passer perfekt sammen med en strikket cardigan eller en jakke. Kontorskjole kan ha et montert eller enkelt A-formet kutt. Innebygde og asymmetriske kjoler er mer egnet for å møte med venner eller for ethvert utseende.

Kirsebær kjole-bandasje vil gi deg stjernen til en sosial begivenhet. En forutsetning ved valg av trendy kjoleforband - kvinnens figur må være feilfri. Fullfør bildet med en miniatyrkobling og lakkede pinner i svart, hvitt eller grått. Og bildet kan betraktes som fullført.

ornamentikk

Det er gunstig å understreke nyanser av modne kirsebær vil hjelpe de riktige dekorasjonene og tilbehørene. Du er velkommen til å kombinere kirsebær kjole med gull eller sølv smykker. For kalde fargetyper "vinter", "sommer", er smykker laget av slike edle metaller som sølv, hvitt gull, platina bedre egnet.

For kvinner som anser seg for fargetyper - "vår", vil "høst" gullsmykker komme til nytte.

Ikke vær for ivrig og legg på alt på en gang. Doseringsutstyr - et løfte om konsistent og harmonisk bilde.

sko

For høst-vinterperioden vil svart eller grå ankel støvler, støvler og andre isolerte modeller av grafittfargede sko, samt farger på "våt asfalt" passe til kirsebær kjole. Mørkgrå lakklær støvler er vellykket kombinert med en lakonisk kirsebær kjole.

Om sommeren kan en lett kirsebær kjole bare kombineres med brune kuper sandaler eller flate sko. Jo enklere kjole vil bli kuttet, jo mer sofistikerte de passende skoene kan være. Tross alt, sandaler med flere elementer av innredning er i stand til å trekke all oppmerksomhet til seg selv.

Hvis kjole du velger har en asymmetrisk kutt eller er tett innredet, vil klassiske svarte eller kroppslige båter alltid komme til din hjelp.

Sminke opp

Lyse saftige lepper i tynn kjole vil bli utvilsomt tillegg og ferdig aksent. Hvis du våger på kirsebærleppestift, bør du være oppmerksom på leppene dine på forhånd. De bør ikke være forvitret.

Lippestift for stabilitet er ønskelig å sjekke på forhånd. Tross alt ser de spreende lyse leppene vulgære og ikke attraktive ut.

På jobb bør du unngå så lyse aksenter i sminke. Her nøytrale farger egnet for enhver kvinne vil være mer hensiktsmessig.

manikyr

Kirsebær kjole ser nesten alltid edel og dyr ut, derfor manikyret bør være passende. Den mest elite til denne dagen regnes som en klassisk fransk. Hvis "klassikerne i sjangeren" ikke lenger gir noen beundring for deg, kan du lage en fargejakke. Bare dekk endene på neglene dine med lakk, tone i tone med din valgte skygge kjole

Ikke vær redd for å eksperimentere med klær, fordi bare på denne måten kan du lage et unikt bilde som passer deg.

kommentarer
 1. lina
  28.01.2016

  Min mann kaller meg en kirsebær i en kjole av denne fargen. Nice) Fargen er veldig vakker og trekker øyeblikkelig oppmerksomhet mot seg selv.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner