Klesstiler og modeller

Hvordan velge en brudekjole?

Hvordan velge en brudekjole?

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Utvalgsregler
 2. lengde
 3. moter
 4. For gravide kvinner
 5. For full
 6. farge
 7. tilbehør
 8. frisyre
 9. Sminke opp

I hver jente er det den samme mannen med hvem hun er klar til å knytte knuten. Det skjer ofte at nygifte bestemmer seg for å ta en ed for de høyere kreftene og gå til kirken for å bli gift. Hva skal være en brudekjole og hvordan du velger den riktig?

Utvalgsregler

Hvis du bestemmer deg for et bryllup, bør du være oppmerksom på visse regler for å velge en brudekjole:

 • For bryllupsseremonien vil ikke passe antrekk, altfor nakne armer, skuldre, rygg, ben og bryst. Kjole må være stengt eller suppleres med en bolero.
 • Det samme gjelder lengden - det skal være under knærne. Du kan ikke bære et bryllup kort og tett kjole.
 • Det er ikke nødvendig å velge en kjole med fancy dekorasjon. Delikat broderi, perle perler eller draperi vil være akkurat.
 • En sateng, chiffon, guipure eller noe annet stoff er egnet for stoff, men du bør være oppmerksom på antrekket for å se naturlig og enkelt ut.
 • En ergonomisk modell for bryllupet vil være en kjole med en rett eller litt flared kutt.
 • Toget er et element i bryllupet på katolikker, så det er ikke helt passende for ortodokse kirker.
 • Hodet nødvendigvis dekket med en lue.
 • Moderering i klær fortsetter i en upåklagelig sminke og beskjeden, men komfortable sko.

lengde

Mange er vant til å anta at det beste alternativet for et bryllup er lengden på maxi. Vakker, høytidelig, beskjeden. Lengden på gulvet er selvsagt alltid relevant, men kirken forbyder ikke kjoler av middels lengde, så lenge knærne er stengt.

En lang kjole av blonder eller sateng vil se grasiøs, elegant og bare fantastisk. Du kan legge til det et forsiktig slør eller et blonder på hodet og skuldrene.

Spesielt populære er å transformere kjoler, hvor skjørtet kan forandre form eller løsne seg. Blant dem kan du finne en modell av en passende stil for bryllupet, og for det høytidelige arrangementet. En avtagbar skjørt vil løse problemet med lengden, hvis du er en elsker av korte kjoler.

moter

Kjoler i prinsessens stil og året er svært sjelden valgt for bryllupet. Det antas at det ikke er mykt skjørt som lar deg demonstrere brudenes beskjedenhet. Men motetrender har påvirket brudekjole mønstre. Det er tillatt å velge en kjole med ermer og hals i gjennomsiktig stoff.

Med ermer

En brudekjole kan gjøres med ulike former for ermer: lommelykt, rett, slank, lang eller kort.

Tenderness og femininitet blåser fra kjoler med lange ermer. Det beste alternativet vil være en kjole med blonder og armbånd, samt modeller fra sateng.

Hvis du velger en modell med kort ermet, så til siden bør du legge til hansker som passer til farge og materiale.

stengt

Ifølge kirkens kanoner vil en kjole som dekker armene, skuldrene, brystet og bena være ideelt for et bryllup. Kjoler av lukket stil vil være egnet for beskjedne og seriøse jenter som ønsker å se perfekt ut. Og ermene og bodipen av guipure fortynner alvorlighetsgraden.

Lacy

Bryllup kjoler laget av blonder og guipure understreke skjønnhet og ømhet av jenta. En slik brudekjole vil bli raffinert og rik.

En annen fordel er at på grunn av materialets luksus, har antrekket ingen spesielle dekorasjoner og tillegg. Kjole kan sys med åpent stoff eller dekorert av dem.

enkel

Enkelhet og skjønnhet kjoler uten unødvendig frills legger vekt på uskylden til bruden, gir henne ømhet og femininitet. Denne antrekk vil være den mest optimale for bryllupsseremonien. En enkel satin kjole med blonder slør vil være det mest vinnende alternativet.

For gravide kvinner

Hvis bryllupet skal oppstå under graviditet, bør du nøye plukke silhuetten. I de første månedene av graviditeten, ville det beste alternativet være en A-line antrekk eller en gresk kjole med høy midje, som vil gjemme magen.

Siden den hvite kjolen, ifølge religiøs dogma, kun kan bæres av en jomfru, bør jenter i stillingen velge en kjole med andre lyse farger.

For full

Det er nødvendig å nærme seg valg av modell med forsiktighet, med tanke på funksjonene i en grunnlov. En universell gresk silhouette vil gjemme nesten alle feilene i magen, og A-silhouetteutstyret vil visuelt rette feil i hofter.

Hvis du har en klart definert midje, prøv en havfrue silhuett kjole.

Dress-trapeze gjemmer store hofter og visuelt gjør skuldrene større.

farge

I tillegg til den tradisjonelle hvite fargen, er antrekkene til noen lyse og delikate toner også perfekte for bryllupet: rosa, krembeige, melkeaktig, grønn, blå.

Ugyldig for brudekjoler med mørke farger.

Den hvite kjole er den tradisjonelle løsningen for bryllupet, så dette antrekket vil aldri miste. I tillegg til symbolikken i hvitt, går det også bra med brudens solbrenthet. Så hvis du klarte å gå til sjøen eller i et solarium før bryllupet, ville en hvit antrekk se veldig bra ut på en bronsehud.

tilbehør

sko

Husk å ta hensyn til skoene der du vil stå hele bryllupsseremonien. Hun burde være beskjeden og behagelig på lave hæler, fordi over hodene dine vil holde en krone.

Det er ikke nødvendig å ty til å velge sko med lyse og iøynefallende detaljer, da de kanskje ikke passer inn i et enkelt bilde.

hodeplagg

Du kan bruke et slør, et gjennomsiktig sjal eller en kappe på hodet ditt, samt en lue som hoveddrakt på bryllupet. Også moderne løsning vil være en slørethet av blonder eller stjålet.

Du kan utfylle bildet ved hjelp av annet tilbehør, for eksempel ved hjelp av hansker av lengden, armbånd med naturlige blomster eller en kappe på skuldrene.

Alvorlighetsgraden og enkelheten til brudekjole innebærer dekket skuldre og armer, men dette betyr ikke at kjole skal være døvt lukket. Velg en blonder bolero, et sjal eller et langstrakt slør til din kjole, og du vil ikke måtte forlate åpne modeller.

frisyre

Frisuren bør også være enkel, slik at den ikke ødelegger mye under hodeplagget som du vil dekke hodet på. Hvis frisyren er supplert med et slør, trenger du ikke å dekke hodet i tillegg - det viktigste er at sløret dekker toppen av hodet.

Veldig fint, se friske blomster i håret og som dekorasjoner.

Sminke opp

I den moderne verden kan du ikke uten sminke, derfor må du gå i kirke med en moderat og enkel sminke. Lett naturlig sminke er best, men du bør ikke male dine lepper, siden du må kysse ikonet og korsfestet.

Og det beste alternativet ville være å avklare dette problemet med presten.

Bryllup er en svært ansvarlig begivenhet og den viktigste avgjørelsen i ungdommens liv. Derfor er det verdt å ta det med all alvor og i alle sammenhenger - sminke, kleslengde, tilbehør, hatter, etc. - konsulter den hellige far som skal gjennomføre denne seremonien.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner