Klesstiler og modeller

Kjole ballong - legg volum til hofter?

Kjole ballong - legg volum til hofter?

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. funksjoner
 2. Hvem passer?
 3. Typer av skjørt
 4. stoffer
 5. strikket
 6. Dress ballong for fullt
 7. Mote trender
 8. Hva skal jeg ha på deg?
 9. sko
 10. tilbehør

funksjoner

Ballongkjole har en så uvanlig og minneverdig form at den ikke kan forveksles med en annen stil. Hva er denne modellen? Ballongkjoleens "triks" er en voluminøs, som om oppblåst skjørt, på grunn av hvilket antrekket fikk navnet. Volumet kan starte fra taljen eller fra brystet, men skjørtet vil nødvendigvis smale seg ned.

En slik stil dukket opp i midten av forrige århundre, da en kvinnelig figur med frodige hofter, bryst og slank midje - den såkalte "timeglasset" - ble ansett som ideell.

Klescylinder tillatt å bringe proporsjoner av figuren til ønsket standard. Pellet av skjørtet ble oppnådd på flere måter. Ofte for dette formålet forkortet de foringen og hemmed kjolen til det. For å lage volum ble det også laget mange dart eller folder på skjørtet.

Hvem passer?

Til tross for at stilen til ballongkjole er ganske spesifikk, kan jenter med forskjellige figurer ha på seg et slikt antrekk. Unge damer med asthenisk kroppsbygning med små bryster, smale hofter og en uutpresset midje-kjole-ballong, vil bidra til å danne volumer på de riktige stedene.

Figuren av typen "eple" er også preget av fraværet av en uttalt talje, fordi den er av samme størrelse som brystet og hofter. Du kan rette opp situasjonen ved hjelp av en ballongkjole, oppfanget på magen med en bred stropp eller belte.

Eiere av en pæreformet figur kan skryte av praktfulle hofter. Denne kategorien av jenter er sannsynligvis den eneste som bør unngås med kjoler med voluminøse skjørt, da de gjør den nederste delen av kroppen for tung.

Typer av skjørt

 • Ballong kjole med flared skjørt I dag ser det ikke helt vanlig ut, men i XX-tallet var en slik kjole veldig populær. Volumet opprettes samtidig på grunn av en forkortet fôr og et stort antall bretter samlet i midjen.
 • Kjoler med tulipskjørt forekommer ganske ofte. Det ser spesielt godt ut på eiere av tynn midje, smale hofter og smale ben. Tulipeskjørtet er som regel ganske kort, og lengden sjelden faller under kneet. På skjørtet er det nødvendigvis et bredt åk og flere langsgående folder.
 • Nederdelskjørt på tannkjøttet, det ser ganske ekstravagant ut, så dette antrekket er vanligvis valgt av dristige, selvsikker personligheter. Kjoleballong med et slikt uvanlig skjørt er ofte uten midje, kjolen begynner å få volum fra brystet og smalker kraftig under knærne.

stoffer

Å lage kjoler-sylindere brukt en rekke materialer - hvis de bare korrelerte med årstid og stil på kjole. Hovedkravet som pålegges stoffet, er evnen til å opprettholde form, slik at materialene vanligvis brukes ganske tett.

Ofte er strikkeklær valgt for å sy en ballongkjole, da den er helt perfekt. For den kalde årstiden kan du velge et ulltoff - så kan du gjenskape bildet av fashionista fra forrige århundre.

Ballkjoler kan være festlige eller til og med bryllupsklær. I dette tilfellet er preferanse gitt til lett, luftig vev, slik som taft eller organza. Det volumetriske skjørtet av gjennomsiktig materiale ser ut som en ekte lyssky.

strikket

En ballongkjole laget av garn er et utmerket alternativ for vinteren, fordi selv på frode dager vil vi forbli feminin. Varmt klær, selvfølgelig, kan være vakkert.Et slående eksempel - en rekke strikkede kjoler og skjørt. De ser veldig hyggelige og koselige ut, og i tillegg er de helt varme.

Prefekt bør gis til modeller laget av garn, som inneholder så mye naturlig ull som mulig og minst polyester eller akryl. Denne kjolen vil glede deg i mer enn en sesong, mens modeller laget av kunstige materialer vil miste utseendet etter bare noen få sokker.

Dress ballong for fullt

Ballongkjole ser bra ut på klumpete jenter, hovedsakelig fordi det med hell skjuler volumer. Det eneste som ikke bør gjøres, er å ha en slik kjole med et forkortet skjørt, hvis du har en liten høyde og fulle ben. I alle andre tilfeller kan du trygt eksperimentere med denne modellen.

Hvis du har problemområder, unngå å rote opp dekorative elementer på disse stedene. For eksempel bør ikke hele armer og skuldre understrekes med korte, voluminøse ermer som "vinger" eller "lommelykter". Hvis du allerede har store hofter, unngå sylinderkjoler med lapplommer på skjørtet.

Mote trender

 • I den kommende fasjonable sesongen vil kjoler av blonder eller blonder bli spesielt populære. Hvis du ikke liker gjennomsiktige skjørt, men du ikke ønsker å ligge bak mote, se på ballong kjoler med blonder.
 • Layered kjoler og skjørt vil flaunt denne sommeren på alle ivrige fashionistas. Sørg for å få deg en ballongkjole med et skjørt laget av flere lag fint stoff. I en slik kjole vil du ligne en eksotisk ømblomst.
 • Kjoler med V-hals har en utrolig nyttig egenskap: de legger vekt på brystet og strekker seg visuelt i nakken. Triangulær hals er en av de viktigste trendene i den nye mote sesongen. En ballongkjole med en attraktiv hals vil få deg til å fange de beundringsfulle blikkene til andre.

Hva skal jeg ha på deg?

En ballong, som enhver annen kjole fra garderoben din, trenger riktig vedlikehold. Hovedoppgaven her er å balansere volumet som er opprettet i den nedre delen av kroppen og ikke å overbelaste alt som er under taljen med massive detaljer.

Du kan bære en kort jakke eller bolero over en ballongkjole. Hvis kjolen ikke er veldig lang, vil den klassiske grøften av en rett eller montert stil gjøre.

Fargerike strømpebukser eller leggings kan brukes med ballkjoler laget av strikkevarer eller andre varme stoffer. Hvis antrekket er solid, prøv å bære mønstrede strømpebukser til det - slik har du et styggt, lekende bilde.

sko

Ballongkjole er det lyseste elementet i utseendet ditt, så alt annet bør ikke tiltrekke mye oppmerksomhet. Sko skal velges så enkelt som mulig, men elegant, da bunnen av kjolen selv er ganske massiv.

Derfor legger du støvler med en bred topp og sko på en tykk plattform. For kjole ballong passe noe mindre fengende: pumper, sandaler med tynne stropper, elegante støvler med høye hæler. Sko med flade såler skal forlates, fordi en kjole med et så uvanlig skjørt krever en hæl - for å opprettholde proporsjoner av figuren.

tilbehør

Tilbehør er ikke mindre viktig del av bildet enn sko eller kjole, så du må velge dem på en slik måte at de er i harmoni med antrekket. Stylister sier at klassiske smykker laget av gull, sølv og edelstener - elegante halskjeder og openwork øredobber - gå dårlig til en ballongkjole (bare hvis det ikke er et bryllupsmulighet).

For denne kjole er bedre å velge noe enklere, men likevel originale. Ta en nærmere titt på kvalitets smykker - en uvanlig form for en ring, øredobber og halskjeder vil se bra ut med en ballongkjole. Du kan velge ganske massive smykker - slik at de balanserer den tunge bunnen av kjolen.

kommentarer
 1. Galya
  20.02.2016

  Denne skjørt virket lurt! Jeg tror at du ikke skal ha en slik kjole for kvinner over 25 år.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner