Klesstiler og modeller

Høst kjoler - de mest spektakulære bildene for de kontroversielle årstidene

Høst kjoler - de mest spektakulære bildene for de kontroversielle årstidene

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. lengde
 2. Stiler og modeller
 3. For full
 4. For gravide kvinner
 5. hverdag
 6. For kontor
 7. natt
 8. bryllup
 9. Skriv ut
 10. farge
 11. Hva å bære

Høsten er streng og trist, lekfull og lunken, som en kvinne i en kjole. Og hva slags kjole, og vi må finne ut.

lengde

lenge

For fans av lange kjoler, skapte moderne designere en ekte gave - de skapte interessante modeller i en unik design.

Det ser bra kombinasjon av lengde maxi med nakke, variert materiale, lys og blonder.

De nyeste versjonene av lange kjoler kan kombineres med varme øvre elementer som ikke lar seg rive på en høstdag.

kort

Korte kjoler ser bra ut i alle snitt. Silhuetten av eieren i en rett kutt vil se opp lysere, beina får økt harmoni, og kroppens proporsjoner blir presentert i riktig form.

For høsten bør du velge korte kjoler fra gabardin, hovedsakelig i lyse farger, tykt silke materiale og ull.

I kort versjon ser modellene med en nakke i form av en båt og en erme i stil med kimono godt ut.

Stiler og modeller

case

I høst blir kappe kjoler ofte kombinert med turtlenecks eller til og med med lyse chiffonbluser, en bue på som vil legge pikant til et strengt utseende.

Se etter høye støvler med en høstkjole.

frodige

Selv om høsten kan du føle deg som en prinsesse. Dette vil hjelpe deg med frodige kjoler som opprettholder bildet og silhuettens lekenhet. La et slikt antrekk være for spesielle anledninger.

Gratis kutt

Gratis silhuetter bruker ikke bare lat designere i sine samlinger.

Høsten kjoler tiltrekker seg med deres praktiske og allsidighet, og er overraskende i stand til å passe inn i enhver stil.

Kjole tunika

Fri, hvor du trenger montert, ideelt kombinert med leggings eller tette strømpebukser - alt dette refererer til kjoler som sys i stil med tunika.

sundresses

Med høstens begynnelse vil du ikke si farvel til sommertyper av kjoler. Og hvorfor ikke kombinere en kjole med tynne stropper med en beatlovka, skjorte eller tykk bluse. Varm, vakker og original.

Ønsker originalitet? Deretter hente opp hansker for en kjole, som vil se bra ut med sko eller til og med høye støvler.

Med ermet

Det er ikke nødvendig å kle med en erme skal være varm og streng. Moderne designere har lært å leke med slike antrekk, og gir dem en helt annen holdning.

lunger

På høsten er det ofte varme dager som lar deg bære en streng kjole laget av lett stoff. Det kan være poplin, sateng, bomull eller sateng.

Selv ermeløs modeller kan vurderes. Hvis du er redd for å fryse, kast deretter en en-tone jakke med en kjole over skuldrene.

Ikke begrenset deg til nøytrale farger fra det kalde området, høstlyskjoler i pastellfarger vil se viktige utover høsten.

varm

Bytt høst forplikter seg til å legge varme ull og kashmir kjoler til garderoben din. Moderne designere er et stort antall originale antrekk der det blir vanskelig å fryse og gå ubemerket i mengden.

Slank kan ta hensyn til shaggy modeller.Det er ikke nødvendig å slå av tettsittende strikkemodeller, tykkviskøse maxi kjoler og langstrakte gensere fra garderoben.

Med pels trim

Alle, uten unntak, er glade med kjoler med pelselementer. Enten lommer, krage eller mansjetter - i alle fall ser slike antrekk ut kongelig.

Med halsen

For spesielt kaldt vær, når du ønsker å omgjøre deg med varme, er kjoler med en interessant nakkedesign egnet.

Spesiell brukervennlighet skiller seg ut lange kjoler laget av typen turtleneck med strikket krage. Men de korte alternativene bør heller ikke bli fratatt oppmerksomhet.

strikk

For spesielt kalde høstdager, lagre strikkede kjoler med nåler. Hvis du velger riktig silhuett, vil ikke en tett binding med tykke tråder legge til unødvendig og ekstremt uønsket volum til figuren.

strikket

Hva kan være bedre i et kjølig fall enn å kle på kroppen din i en strikket kjole. Tett jersey vil se bra ut med en gjennomsnittlig lengde i mørke og lyse farger.

For full

Hettegensere som ikke har noen form, skal hele damer kaste ut av garderoben og erstatte dem med et klesveske med lukt, modeller med skjørt i form av en tulipan og kjoler med A-silhuett. Disse fire typer kjoler bør adopteres av seg selv og med hjelpen deres bringer variasjon til høsten garderoben.

Du bør ikke omgå lyse kjoler og til og med skinnende modeller.

For gravide kvinner

For kvinner i en interessant stilling er høstkjoler en frelse, de gir trøst, hindrer ikke bevegelser og øker naturlig attraktivitet. Det første trinnet er å velge kjoler med en A-linje. Under en kul kjole i høst kan du bære leggings.

Og selvfølgelig er høy midje hovedelementet i en gravid kvinne garderobe. Du kan selv velge en strikket kjole med strikket struktur, som er perfekt strukket og på grunn av dette kan det følge med eieren selv i de svært sent stadier av graviditeten.

hverdag

Når du velger kjoler som skal brukes til hverdagsbruk, må du fokusere på enkelhet og bekvemmelighet.

Lyse farger her vil være upassende, aksenter vil bidra til å dekorere dekorasjonene som skal brukes nøye og ikke glemme følelsesfølelsen.

Med hjelp av enkle tilbehør kan du opprette forskjellige bilder fra en kjole hver gang.

For kontor

Høst kjoler, hvorfra bildet av en bedriftskvinne vil bli dannet, har ofte de vanlige kortere ermene, rett eller lett montert kuttet.

Tynn stropp, klassiske farger og ekstremt enkle utskrifter - dette bør være begrenset.

Akseptable kuttalternativer for et kontorutseende er en skjortekjolen, en trapezoform, en klassisk A-linje og wrap-alternativer. Av materialene, ull, bomull og strikkevarer fortjener mer oppmerksomhet.

natt

På høsten er det ofte høytidelige hendelser der det er viktig å se fantastisk ut. Ikke vær redd for å velge lyse farger og dristige kombinasjoner i høst.

Lengden av slike kjoler kan bestemmes uavhengig av hverandre og fokuserer bare på deres preferanser. Du bør ikke tvil om relevansen av antrekket ditt - det viktigste er at det passer deg og gir trøst.

En høstkjole med en dyp og skarp hals og et bredt belte i livet vil se bra ut på frodige former. Asymmetriske linjer på hemmet ser uventet vakkert ut på en vanlig figur.

bryllup

Bryllup på høsten ser enda vakrere ut enn på noe annet tidspunkt på året. Brudens kjole ser spesielt fordelaktig ut mot bakgrunnen av forgylt natur.

Det viktigste for bruden er ikke å fryse. For å gjøre dette, velg en kjole for været: langermet, maxi eller midi lengde.

Skriv ut

I år blir geometriske utskrifter risikoen den mest fasjonable.

Tilhengere av avisutskrifter bør være oppmerksom på samlingen fra Emilio Pucci og Acne Studios.Listen over populære utskrifter inkluderer også abstraksjon, blomster- og blomstertemaer.

farge

hvit

Hvit høstkjole ble født for å glede, forføre og få hver forbipasserende å snu seg rundt.

svart

Kjole trekker straks i den kvinnelige fantasien bildet av Coco Chanel. Gjør det til en regel å alltid være elegant til tross for vær, anledning og humør. Og vil hjelpe deg med denne svarte kjole til høsten.

rød

Vampens farge, la oss legge til burgunder og fargen på edelvin - vi får høstvalget for de unge damene som foretrekker å bære lyse bilder og få oppmerksomheten til omverdenen.

blå

Den blå kjole ser veldig uvanlig ut i høstens farger. Selv om, når ellers å eksperimentere, om ikke i den gyldne årstiden. Prøv på alle nyanser av blått til du finner dine perfekte farger.

Hva å bære

Høstutseendet krever passende sko (støvler, tett snøre, pene halv støvler eller høye støvler). Under høstkjole, selv om den blir laget for sommerstilen, er denne skoen og ingen andre veldig godt egnet.

Ikke glem de mest uvanlige elementene som ser annerledes ut: baskiske, tredimensjonale elementer, skjerf, belter og krager. Med deres hjelp kan en kjole se helt annerledes ut.

Høsten krever eksperimentering, emosjonell risting, nye farger og stiler. Alt dette er gjemt i høst kjoler.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner