Klesstiler og modeller

Asymmetrisk kjole - tiltrukket av den uvanlige silhuetten

Asymmetrisk kjole - tiltrukket av den uvanlige silhuetten

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Funksjoner av kuttet
 2. moter
 3. Typer av asymmetri
 4. Populære farger
 5. Mote trender
 6. Hva skal jeg ha på deg?
 7. tilbehør
 8. sko

Kjoler med asymmetriske elementer er populære hos kvinner av mote ikke for den første sesongen. De er tiltrukket av bevisst forvirring som antyder brukervennlighet og frihet. I tillegg, på grunn av asymmetrien av kuttet, kan jenta eksponere en viss del av kroppen og tiltrekke seg oppmerksomhet, men det ser ikke ut vulgært og altfor frankt.

Funksjoner av kuttet

Kjoler, kutt av som kan kalles asymmetrisk, har slike fordeler:

 • Outfit gjør jenta mer forførende.
 • Visuelt forbedrer denne kjole silhuetten.
 • Med det riktige valget av asymmetriske detaljer kan en jente i en slik kjole gjemme visse tegnfeil.

moter

Asymmetrisk kjole er et vanlig valg når du trenger et antrekk for en viktig kveld eller på stranden. De viktigste stilene som slike kjoler er presentert er A-formet og flared silhuett, samt en trapeze.

En annen stil som ofte brukes til asymmetriske kjoler, er den antikke kjole-togaen. Figuren i en slik kjole er attraktivt drapert og ser uvanlig forførende ut.

Typer av asymmetri

I en kjole av denne stilen kan det være slike asymmetriske detaljer:

 1. Ermer. Kjoler med en erme ser originale ut og blir ofte valgt til fest eller annen spesiell anledning. Ofte i slike kjoler suppleres asymmetrien av toppen med en ujevn skjæring av skjørtet.
 2. Skjørt. Modeller som har en ujevn hule er mest populære blant asymmetriske kjoler. De trekker oppmerksomheten til jenter som vil vise sine slanke bein, men samtidig vurderer de lengden på minien for utfordrende. Det er ganske mange valg for kjoler med et asymmetrisk hem. Det kan være flere lagde antrekk, som består av skjørt med forskjellige lengder. Hjulet kan være skråt til siden eller baksiden. Det finnes også modeller med originale draperier.
 3. Train. Høydepunktet i slike asymmetriske antrekk er den forkortede fordelen av skjørtet og ryggen så langstrakt at den danner et tog. Slike kjoler er ofte valgt som en spektakulær kveldskjole. De ser best ut på lange jenter som har smale ben.
 4. Utskjæringen. Kjoler med asymmetrisk hals er ofte valgt av jenter med vakre skuldre. Denne versjonen av kjole bidrar til å visuelt korrigere brystets asymmetri, men det er nødvendig å velge modellen svært nøye slik at defekten glattes over og ikke utheves. En av de vanligste varianter av denne typen asymmetri er tilstedeværelsen av en skulderrem på en skulder.

Populære farger

hvit

Slike farger av asymmetriske kjoler er spesielt etterspurt når de ser etter en lett sommerversjon.

Ofte har slike kjoler en asymmetrisk hule og åpen hals. Snøhvit kjoler på en skulder og med en åpen erme på den ene siden er også etterspurt.

svart

Kjole med grov svart bunn kan tjene som en kort og elegant kjole til enhver anledning.

Ved å komplettere det med et lyst belte, hæler og gullsmykker, får du et luksuriøst kveldsutseende. Svarte kjoler på en skulder er også vanlige.

rød

I en lys rød asymmetrisk antrekk vil enhver jente se fantastisk ut, så den brukes hovedsakelig som en cocktail eller kjole.

Rød kjoler av denne stilen er oftest modeller med en skulderrem, med en erme eller med et tog. Ikke mindre spektakulære produkter med skrå hule.

Farge asymmetri

Separat er det verdt å merke seg kjoler med et enkelt kutt, som på grunn av spesielle fargeskjemaer ser asymmetrisk ut.

Slike antrekk er et godt alternativ for kontoret, siden kuttet vil møte kleskode, og fargene vil bidra til å skille seg ut blant andre kontorarbeidere.

Mote trender

Blant antrekkene til denne stilen er de mest populære for øyeblikket modeller med et asymmetrisk skjørt. På den ene siden kan hemmet berøre gulvet eller til og med flytte inn i et tog, og på den andre, bare bena opp eller ned.

Modeller med asymmetri fra toppen er mindre vanlige. De er representert hovedsakelig av kjoler med en erme eller med asymmetri i halsen.

Hva skal jeg ha på deg?

En asymmetrisk elegant kjole kan brukes med en bolero, pels, jakke eller pels. På kjølige sommerkvelder kan casual antrekk med en ujevn hemme suppleres med en myk jakke, denim jakke eller raglan.

Når det gjelder posen, så for kvelden asymmetrisk ved siden av, plukk opp en liten clutch for å matche kjolen. Sommer casual kjoler med asymmetri utfyller konvoluttposen eller en liten veske med en tynn stropp. Kontormodeller er godt kombinert med mellomstore lyse eller svarte lærvesker.

tilbehør

Asymmetriske kjoler er så lyse og uttrykksfulle at de i mange tilfeller ikke kombinerer smykker med dem i det hele tatt. Hvis den øvre delen av en slik kjole er representert av en korsett, er tilstedeværelsen av et kjede eller kjede tillatt. En lang asymmetrisk kjole skal suppleres med bare ringer eller armbånd.

One-shoulder antrekk krever også et minimum av tilbehør. Det vil være nok å sette på lyse øredobber, og å finne et attraktivt armbånd på åpen hånd.

sko

Hvis du velger sko for asymmetriske antrekk, bør du være oppmerksom på klassiske farger (svart, grå, hvit) eller hente sko for å matche kjolen. Flerfarget lyse sko med uttrykksfulle dekor kan kalles upassende valg, overbelastning av bunnen.

Hæl i sko for en asymmetrisk kjole er bedre å velge høy eller erstatte den med en kile. Sko uten hæl er godt kombinert bare med korte asymmetriske antrekk.

kommentarer
 1. Liana
  20.02.2016

  Jeg elsker kjoler med asymmetrisk hule eller på en skulder)

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner