sweatshirts

gensere større

gensere større

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. modell
  2. Tips for å velge
  3. Hva skal jeg ha på deg?

Sweatshirts i store størrelser er etterspurt på grunn av deres praktiske og praktiske egenskaper. Utformingsfunksjonen til genseren er at den passer perfekt til enhver form. I begynnelsen var genseren en del av menns garderobe, men ble etter hvert en viktig egenskap for kvinneklær.

modell

Herreskjorter i store størrelser presenteres i form av tykke stoffskjorter. Noen presenterte modeller - med glidelås, andre - uten det. De kan brukes over pullovere eller turtlenecks, samt over undertøy.

Hettegensere er syet av forskjellige materialer: tykt eller tynt strikkevarer, fleece, velsoft. Noen modeller er laget av vevde stoffer i den kalde årstiden.

Sweatshirts i store størrelser med hette kan brukes av både kvinner og menn. De kalles "Hoodie". De er stilige i utseende, så vel som de mest komfortable og komfortable å bære. Denne modellen er en flott løsning for folk som leder en aktiv livsstil.

Det store spekteret av sweatshirts i store størrelser tilbyr alternativer med hette, nedre krage eller stand-up krage. Menn foretrekker sweatshirts, som har en bred elastisk elastikk fra strikkevarer på bunnen av produktet. Det gir en tettsittende passform og beholder varme.

Mannlige og kvinnelige modeller er forskjellige i design. Designere bruker ulike elementer for å dekorere sweatshirts: logoer, ornamenter, broderi, striper, glidelåser, lommer og mye mer. Hver modell ser originalt og stilig ut. Uansett hvilken type figur, kan du velge modellen som passer perfekt til alle feilene i figuren din, og legger vekt på fordelene.

Tips for å velge

Sweatshirt har et fritt kutt, så det passer godt på figuren og bidrar til å skjule feil.

Menn og kvinner med overvekt må nøye nærme seg størrelsen på genseren. Det bør ikke være stramt, men det bør heller ikke være for løst heller.

Noen få regler å følge når du velger sweatshirts for full:

  • Sweatshirt skal dekke hoftene. Det vil bidra til å korrigere figuren, for å skjule de fulle hoftene, og silhouetten din vil vises lenger.
  • Du bør ikke kjøpe en sweatshirt flere størrelser større, fordi effekten av baggy bare gjør vondt.
  • Tilstedeværelsen av et stort antall dekorative elementer bør unngås, ellers vil figuren virke enda mer massiv.
  • Modeller med stor krage vil bidra til å skjule en dobbel hake og brede skuldre.

Hva skal jeg ha på deg?

Sweatshirt er perfekt for å skape en sporty eller uformell bue. Mange foretrekker å ha på seg sweatshirts i kombinasjon med jeans. Praktisk og komfortabelt alternativ.

For sport eller gå i naturen kan du bære sportsbukser.

Jeans og sweatshirt er en flott tandem som ser stilig ut og er bemerkelsesverdig for sin bekvemmelighet. Komfortabel joggesko eller sneakers, en stilig veske vil hjelpe deg med å skape et uovertruffen utseende for hver dag.

Sweatshirt kan bæres over en skjorte med rette bukser for å illustrere en forretningsutseende. En skjorte krage som ser ut fra under en hoody vil legge til eleganse til utseendet. Når du velger sko, bør kvinner være oppmerksomme på komfortable sko med en liten, stabil hæl.

I den kalde årstiden kan en hette brukes under en jakke eller pels. Hun vil fungere som en genser. Og i varmt vær brukes en jakke som en jakke.

Tilbehør vil legge til et elegant utseende. Men det er verdt å huske at vesken ikke skal være veldig liten, slik at bildet ser harmonisk ut. Smykker skal være moderate.En stilig sportsdrake vil være et flott tillegg til en sportsbukke.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner