sweatshirts

Nominale hetter

Nominale hetter

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. modell
  2. Hva skal jeg ha på deg?

En personlig sweatshirt er en utmerket grunn til ikke bare å skille seg ut fra mengden, men også å bli eier av en helt unik ting. Personlig sweatshirt er en fantastisk gave til slektninger, venner, kolleger. Et personlig sweatshirt kan gis av noen grunn og uten det. Personlig sweatshirt - trenden til den nye sesongen!

modell

Ideen om å dekorere klær med ditt navn eller etternavn dukket opp relativt nylig, men viste seg snart å være på toppen av populariteten. Det hele startet med T-skjorter, nå kan du møte andre klær, inkludert sweatshirts.

Hoodies kan dekoreres med for- eller etternavn. Ofte legger de til et personlig nummer i analogi med form av fotballspillere, hockeyspillere og andre idrettsutøvere. Påskriften er oftest plassert på baksiden av gensere. Skrifttypen og størrelsen på bokstavene kan være forskjellige.

Som regel gjør slike hoodies den mest enkle og koncise kuttet i en farge. En utskrift, dekor eller kompleks kutt vil avlede fra innskriften, som i dette tilfellet er aksentet i bildet.

Store inskripsjoner ser bra ut på gensere i svart, mørkblå, hvit, grå, rød, gul, oransje, turkis. Bokstaver og tall skal være kontrast - hvit, svart eller rød.

Alfanumeriske utskrifter med hologrameffekt ser veldig interessant ut.

En egen kategori i nominelle sweatshirts er opptatt av parrede modeller. De utføres som regel i samme stil, men kan variere i fargen på bokstaver eller innredning. Paired sweatshirts vil være en flott gave til et par forelsket i årsdagen for dating, forlovelse, bryllup eller annen grunn.

Hva skal jeg ha på deg?

Sweatshirt er en uunnværlig egenskap for hverdag og sport. Den passer perfekt til jeans og joggebukser, leggings, leggings, strømpebukser.

Best av alt, hvis de medfølgende klærne vil være monotont, for ikke å distrahere oppmerksomheten fra selve genseren.

Som sko er det også bedre å velge sportsalternativer - joggesko, sneakers, slip-ons, etc.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner