sweatshirts

Crews

Crews

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hva er det
 2. modell
 3. materialer
 4. merker
 5. Mote trender
 6. Populære farger
 7. Hva skal jeg ha på deg?
 8. Spektakulære bilder

Modern olympisk skjorte er et uunnværlig klær for jenter som leder en aktiv livsstil. Den er egnet til å trene uniformer, aktiv fritid i frisk luft og til og med for hverdagsbruk.

Takket være moderne designers innsats er Olympia en reell suksess for dagens sesong.

Hva er det

Olympisk sportsklær heter en strikketøy genser, som er festet med glidelås. Ordet kom til oss fra sovjetiske tider, så sportsjakker begynte å bli kalt etter OL-80.

Skjorten har en liten stand-up krage, lange ermer og mansjetter på et bredt elastisk bånd. OL kan ikke ha en hette, hvis de er til stede, blir de automatisk til hette.

modell

bluse

I kjernen er skjorten en strikkeplagg eller en ulljakke. Men, i motsetning til den klassiske genseren, kan den ikke bli inngått i en garderobe, kombinert med skjorter og bukser. Genseren er egnet for sport eller hverdagsbruk i kombinasjon med jeans eller bukser i sporty stil.

kittel

Denne genseren er plassert som en sport genser, fordi den nødvendigvis ikke har glidelås, hette, lommer og krage. Det er egentlig en vanlig genser, som er laget av mykt strikket stoff.

Med hette

Jakken, som har hette, kalles "hoodie" (fra den engelske hetten). Faktisk er det en hette, det kan være med glidelås og uten den. Det er også mulig å ha to lommer på sidene.

Produkter med en lomme kalles "kengurushki".

isolert

De oppvarmede olympiske skjorter er sydd fra stoffene med en haug, som er ideelle for å spille sport ute i løpet av den kalde årstiden. Utover er de ikke forskjellige fra det vanlige, med unntak av stoffets sammensetning og tetthet.

For jenter

Olimpik komplett med jeans eller sportsbukse er en flott løsning for hver dag i offseasonen. Det er behagelig klær til jenter i alle aldre, det holder ikke bevegelser og lar ikke barnet fryse. Kompliment det med en lys vest på en polstring av polyester, og få et stilig og varmt utseende for barnet ditt.

barnehage

Den lyse olympiske t-skjorten er perfekt for turgåing og å ha det morsomme utendørsspill. Gi preferanse til et produkt laget av naturlige stoffer som holder varmen godt. I slike klær blir babyen komfortabel og komfortabel.

kvinners

Kvinner olympiske skjorter kan brukes ikke bare til sport, de vil sikkert snakke med fans av sporten casual stil. Hvis du verdsetter komfort, frihet og kjærlighet til å lede en aktiv livsstil, vil denne tingen absolutt ikke være overflødig i garderoben din.

sport

Ofte finner du ikke bare logoen til merkevaren, men også ulike idrettskrifter, navnene på sportslag.

La oss se på OL med de mest populære fotballlogoer som er populære blant fans av disse lagene:

 • Bayern München. Komfortabel olympisk skjorte, tradisjonelt laget i røde farger. Komplett med en rubinfarget glidelås og en brodert FC Bayern München klubblogo. Også er det modeller i hvitt.
 • Arsenal. Den røde olympiske trøyen med logoen til FC Arsenal er egnet for sport og hverdagsbruk. Produsert av en spesiell teknologi fra et svært funksjonelt materiale som opprettholder optimal kroppstemperatur under treningen.
 • Chelsea. Den blå olympiske trøyen med emblemet til FC Chelsea vil appellere til ekte fans av denne engelske fotballklubben. Dette er en høy kvalitet og komfortabel sportsjakke hvor du vil være varm og komfortabel.
 • Manchester United. Fans av FC Manchester United tilbys to typer OL å velge mellom. Dette kan være en rød jakke fra hovedskjemaet, eller en blå jakke fra gjestenes skjema. Begge alternativene ser høy kvalitet og stilig ut.
 • Barcelona. Den olympiske trøyen er laget i den tradisjonelle røde og blå fargen til klubben, FC Barcelona-emblemet er brodert på siden av jakken. Også er det senneps-olympiske gensere, som også er til stede på klubbens logo.
 • Spartacus. Siden Sovjetiden var Spartak FCs form rød, tradisjonelt bevart til denne dagen. Det er også svarte olympiske sweatshirts med røde striper.
 • Juventus. Olimpiki FC Juventus er tradisjonelt laget i svart og hvitt med broderte emblem av klubben. Også det er jakker med rosa farge, som passer for gutter og jenter.
 • CSK. Olimpike tradisjonell mørk blå med røde striper. Emblemet til en fotballklubb er brodert på brystet.
 • Zenith. Tradisjonelt har de olympiske leker FC Zenit lyseblå. Det er også hvit-blå og mørk blå jakker.

Også i etterspørselen er OL med logoen til tysk landslag og nasjonale lag i slike land som Russland, Italia, Ukraina, Kasakhstan og mange andre. Tross alt vil hvert land ha sine egne fans i landslaget.

materialer

fleece

I dag er fleece skjorter utrolig populære. De er myke, lette, varme og komfortable, slik at de enkelt erstatter voluminøse gensere eller strikkede gensere. De første fleece gensere ble laget spesielt for idrettsutøvere.

Fleece er holdbar, den "puster", tørker raskt og fortsetter å varme selv etter at den blir våt.

Derfor er fleece olympic skjorter ideell for å spille sport i hallen, utendørs sport av vintersport i friluft.

polyester

Polyester-OL er oftest laget for fotballspillere. Til tross for at det er et kunstig materiale, har det meget gode egenskaper. Det smelter ikke, er ikke gjenstand for krymping og deformasjon, slites ikke ut og tørker raskt. Samtidig puster polyester "og forårsaker ikke allergier, så det er perfekt for sport og rekreasjon.

merker

Fred Perry

Olimpiki engelsk merkevare Fred Perry er veldig populært rundt om i verden. De er egnet til å utøve profesjonell sport og bare for jogging eller trening i morgen på horisontale barer. OL-design Fred Perry er stilig og vedvarende. Det er ikke slående, ser beskjeden og smakfullt ut.

Du kan til og med bruke den i hverdagen, kombinere for eksempel med jeans, Fred Perry merkevare polo og sportssko.

Puma

Den mest berømte olympisten Puma er mer enn førti år gammel. Modellen kalles T7, og til denne dagen er den fortsatt en av de mest populære og populære. På en gang ble det slått av rockers, punks, representanter for hip hop-kulturen. I dag tilbyr moderne dandies og damer å ha på seg Puma sweatshirt med klassiske bukser, skjørt og jevne kjoler.

Ellesse

O-skjorte Ellesse - en klassiker av 80-tallet og 90-tallet. På den tiden var sportsjakker av dette merket slitt overalt, og med noe var de en demonstrasjon av "stil og god smak". I dag er dette merkevarens olympiske skjorter like populære. De er gode for sport, så vel som for hverdagsbruk.

Bosco

Idrettsmerket Bosco har laget uniformer for det russiske olympiske laget i 15 år på rad. Derfor er Olympikene av dette merket spesielt populære blant russerne. Du kan kjøpe både nøytrale sportsjakker og merket "Olympic" med en stor grafisk innskrift "Russland".

Fila

Olimpiki sportsmerke Fila - en annen klassisk 90-tallet. Den originale jakken av dette merket er fortsatt veldig populær i dag, fordi de kan skryte av et ideelt forhold mellom pris og kvalitet. Det er veldig bra, så de olympiske stripene i dette merket er ideelle for sport og hverdagsbruk.

Sergio tacchini

Olimpie Orion Tracksuits fra Sergio Tacchini var den mest populære olympiske skjorte fra 80-tallet.

Dette er en ikonisk ting i de årene, som fortsatt er relevant. Den har en original design, så fans vil like sport-casual.

Reebok

Olimpiks Reebok er veldig populær over hele verden, fordi dette merket er en anerkjent lovgiver av sportsmote. Sportsjakker er utviklet i forbindelse med kjente designere og verdensberømte idrettsutøvere. Olympene er derfor praktiske for sport, og samtidig ser de stilig, fasjonabel og elegant ut.

Stone island

Olimpiki Stone Island merkevare har alltid vært populært og etterspurt blant fans av uformell stil. De er av høy kvalitet og perfekt kuttet, selv om kostnaden av klær av dette merket ikke er alle har råd til. Men du kan være sikker på at skjorten vil tjene deg i mange år.

Kappa

Olimpiki Kappa med merkevarenes logo av merkevaren - silhuetter av en mann og en kvinne som sitter tilbake til hverandre, er gjenkjennelige rundt om i verden. Sports jakker av dette merket er egnet for sport og rekreasjon, preges av kvalitet og komfortabel passform.

Ben Sherman

Olimpiki denne merkevaren er populær over hele verden, de er av høy kvalitet og attraktivt utseende. Hvis du har en god følelse av smak og stil, vil Ben Sherman sports jakker sikkert appellere til deg.

Paul Smith

Klær Paul Smith er populær og gjenkjennelig rundt om i verden. I noen land er merket ikonisk. O-skjorte Paul Smith vil være et utmerket tillegg til bildet i stilen av sport-casual, vil bidra til å demonstrere din status og upåklagelig smak.

Tommy hilfiger

Tommy Hilfiger Olimpyki velger moderne unge rundt om i verden. De ser stilig og demokratisk ut, perfekt kombinert med T-skjorter, jeans og andre uformelle klær.

Burberry

Olimpogka fra det luksuriøse merkevaren Burberry - det perfekte grunnleggende klesplagg.

Til tross for det faktum at det er et sportsklær av klær, ser det veldig godt ut og stilig. Derfor kan du til og med kombinere den med skjorter og bukser, og få et vakkert utseende i casual stil.

Gosh Rubchinsky

Navnet på den russiske motedesigneren Gosha Rubchinsky er kjent for alle skate-stil fans. Olimpiske kvinner av denne designeren kombinerer urbane casual og sport chic.

Hans siste samling heter "1984", den er dedikert til George Orwell. Alle klær er en "remake" på sport uniform av sovjetiske tenåringer.

Mote trender

Olimpiki tilbake i mote. De er fast forankret i hverdagsstil, og er nå en integrert del av uformell stil.

Vintage er spesielt populær, så hvis du har en gammel olympisk skjorte fra 1980-tallet eller 90-tallet i forrige århundre et sted på entresol, kan du trygt legge det inn i garderoben din.

Hvis du ikke har en, kan du finne den i mange moderne designere i retrostil. For eksempel skapte Gosh Rubchinsky en hel samling klær i sovjetiske tider.

Du har også en sovjetisk olympisk skjorte, men du vet ikke hvordan du skal bruke den? Kombiner det med klær fra en grunnleggende garderobe, og legg til noe trendy for bildet. For eksempel, bruk en vintage sweatshirt med enkle jeans og en t-skjorte, fullføre utseendet med stilige ankel støvler, en clutchpose og merkede solbriller.

Populære farger

 • svart O-skjorte kan tjene som en verdig erstatning for en jakke for hver dag. Den passer perfekt i hverdagens grunnleggende garderobe.
 • blå Skjorten vil se bra ut med jeans og andre denim klær i tilfeldige buer.
 • grønn Skjorten er lyst og stilig, det bidrar til å skape et lyst attraktivt utseende for hver dag.
 • rød Den olympiske t-skjorten ser lyst og fengende ut, den er egnet til å heve åndene dine på høst-vintersesongen.
 • blå Skjorten kan også være grunnlaget for et uformelt utseende. Hun vil se bra ut med mørke bukser og lette t-skjorter.
 • gul Olympiika vil forårsake enestående entusiasme og gi en utbrudd av energi. Du kan legge til et tilfeldig utseende til det eller ta det med deg for trening.
 • hvit En skjorte kan være et flott tillegg til et romantisk utseende. For eksempel, bruk den med luftig skjørt og stilige sneakers.
 • Crews blekrosa farger ser øm og feminin i varm rosa egnet for lys dynamisk bue.

Hva skal jeg ha på deg?

T-skjorten vil se bra ut med et blyantskjørt eller jeans. Spesielt gjelder det passende, litt forkortede modeller. Som sko kan du velge joggesko eller sko på en massiv hæl.

Hvis det er varmt ute, bruk en skjorte med korte shorts og sko uten hæl. Det kan være joggesko, slip-ons, joggesko og andre sportssko.

For en oversize vintage sweatshirt, velg skinny jeans som vil fremheve dine smale bein. Fullfør bildet med ankel støvler med hæler eller blonder opp støvler.

En annen trendy trend er en skjorte med en romantisk skjørt til gulvet. Denne kombinasjonen ved første øyekast virker uventet, men kledd slik, vil du definitivt være den mest stilige. Pass på å plukke opp til denne siden sko uten sko.

Spektakulære bilder

 • Hvit avling i kombinasjon med hvit, slank og svart olympisk skjorte ser spektakulær ut. Komplement bildet av stilett sandaler og massive øredobber. Så du kan gå til en fasjonabel fest. Og hvis du bytter ut sandaler med joggesko, får du et stilig utseende for hver dag.
 • Et annet uvanlig utseende etter en spesiell anledning. Olimpiyka, skjørt i flerfargede paljetter og joggesko. Legg til dette bildet stilig tilbehør, og du vil se fasjonable og uvanlige.
Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner