Farger av kjoler

Havgrønn kjole

Havgrønn kjole

bli med i diskusjonen

 
innhold
 1. Hvem passer?
 2. Kombinasjon med andre farger
 3. lengde
 4. Hva skal jeg ha på deg?
 5. Tilbehør og smykker
 6. sko
 7. Sminke opp
 8. manikyr

Hvem passer?

Fargen på sjøbølgen er utrolig vakker. Det er mettet, men ikke dystert, som svart. Aggresjon, som i rødt, er ikke til stede i den. Det er derfor han er så elsket av designere.

Sjøbølgen er preget av allsidighet, og derfor går det bra med både varme og kalde nyanser.

Kjole sjøgrønn bør være i garderoben til hver kvinne. Hvis du er eier av rødt hår, vil marine farge understreke sin brennende essens. Dessuten kan den brukes helt når du lager et bilde uten å supplere det med andre fargeløsninger.

Men slik at bildet ikke er kjedelig, må du nøye velge garderoben, sammenligne forskjellige bilder og fargekombinasjoner.

For unge blondiner anbefaler vi lette eller mettede og lyse havutsikt. Og for brunetter og brunehår, med solbrun og mørk hud, perfekt nyanse av sjøbølge, kalt neon. Han vil utrolig vektlegge dybden på grå og blå øyne.

Kombinasjon med andre farger

Et annet navn for celadon er cyan. Den kombinerer blå og grønn til en. Derfor er alle kombinasjoner innenfor dette fargespekteret passende, det vil si den marine fargen og fargen kornblomst blå, turkisblå, grønn

Perle, grå, beige - en kombinasjon av ømhet og eleganse.

Bronse, gull og sjø ser litt uvanlig ut, men fargene er ganske kompatible. Etter å ha lagt dem med tilbehør til de tilsvarende nyanser, vil vi motta veldig interessant ensemble.

Cyan og sjokolade nyanser er delikatesse, mykhet og varme.

Ekspressivitet og følelsesmessighet gir solfylte farger - oransje og gul, og kontrast, lysstyrke og uttrykk - korall.

Cowberry, burgunder, fiolett og cyan tandem - for de som foretrekker mørke farger.

Kombinasjonen av sjøbølge med svart og hvit er en klassiker som alltid er relevant og vinn-vinn.

lengde

kort

En marineblå mini-kjole laget av strikkeplagg kan ikke være monofonisk, men med en utskrift (geometrisk eller blomstret). Plukk opp til ham sko med brune nyanser, avhengig av årstiden. Om høsten og vinteren - dette er ankel støvler eller støvler, på vår og sommer - sko eller sandaler.

Lange ermer og en bustier kroppsdel ​​legger til skjønnhet og eleganse til en blonderkjole. Dette antrekket kan brukes til hverdagen og til spesielle anledninger. Bare legg det med passende tilbehør. Et utrolig imponerende utseende med røde klassiske sko på en hæl og de samme dekorasjonene.

midi

Strikk kjole av medium lengde mørk skygge er ideell for et uformelt utseende. Det utstråler femininitet og adel. Det kan trygt brukes på kontoret og en tur.

Lang til gulvet

Utrolig vakre sjøkjoler i Empire-stilen. Høy midje forlenger visuelt formen og gjør det slankere.

Sjøgrønne lange kjoler er en fantastisk chic kveldskjole. De kan være med eller uten stropper. Elegant blomsterdekorasjon med rhinestones kompletterer antrekket, og det trenger ikke tilbehør. Plisser og gardiner legger til raffinement.

Hva skal jeg ha på deg?

Ved første øyekast kan det virke som om det er vanskelig å velge de tilhørende elementene i garderoben for kjolen til den sjøgrønne fargen. Men det er det ikke. Det er ideelle kombinasjoner, som følger med som du understreker smaken og stilenes upåklagelighet, blir sentrum for oppmerksomhet. Disse inkluderer hvitt og sølv.

Sko og håndveske med hvit farge er selvfølgelig kombinert med en marine kjole, men fra et slikt sett vil det være vanlig. Det samme kan sies om svart. Bildet ditt mangler fortanke.

Mer interessant alternativ med brune nyanser - beige, sjokolade, kaffe.

En uvanlig og lyse aksent er gitt med lyse gule flekker. Det eneste punktet: ikke alle skygge av sjøbølge passer de. Derfor vær forsiktig.

For en offisiell feiring, gi preferanse til kjøttfargede sko. De vil være mer fordelaktig, mer representativ og dyrere å se enn hvite.

Tilbehør og smykker

Valget av smykker er diktert til oss av kjolen selv og, selvfølgelig, årsaken som ligger foran. Kjole gir kjole til gulvet. Hvis den er laget av sateng, shimmers i kveldslampen, er kuttet originalt og uvanlig, så er overflod av lyse og store tilbehør upassende her. En liten clutchpose i fargen på gull eller bronse og det samme fottøyet er nok.

Sprøytet skinn er et ideelt materiale for håndvesker og sko. Han kombinerer overraskende en festlig stemning og respektabelt utseende. Halskjede til dette bildet skal være kort. Perle tråd vil være hjertelig velkommen.

Til kveldsbøyle er tilbehør godt, som er nært i fargen til sjøbølgen. Dette - kornblå blå, smaragdgrønn, blå.

Legg merke til munterhet og positiv oransjehjelp. Men det burde ikke være for mye! Et lyst belte og sandaler vil være nok. De samme kravene gjelder for koraller, fersken og mangofarge. Båndet og armbåndet (eller perlene) vil perfekt sette av ømheten på sjøbølgen.

sko

En lysegult, oransje eller til og med fuchsia sko vil passe til den delikate chiffon kjole eller sundress. Hvis du ikke er festet med lyse aksenter, så stopp valget på sjøbølgen eller kornblå blå sko eller sandaler. Pass på å legge til lyse dekorasjoner og passende tid på dagen sminke.

Satin kjole er i harmoni med sko, metallens farger er bronse eller gull. Perle smykker og kobling vil gi bildet tillit og prakt.

Beige-farget høyhælte sko og en celadon-farget kjole - en tandem for en sosial begivenhet eller offisiell hendelse.

Sminke opp

Fargen på sjøbølgen er fantastisk. Det tiltrekker øyet og griper deg fra den generelle menneskemassen. Men en kjole er ikke nok. For å gjøre bildet fullstendig, velg riktig sminke. Fokuset er på øynene.

 • Øynene i det svarte området - er bildet av en femme fatale. Glatte overganger fra gråtoner til svarte er mulige, med tanke på deres egne styrker og svakheter. Ikke bruk fettete svarte linjer hvis du er eier av små, smalte øyne. Legg merke til konturene på øyelokkene og det indre hjørnet med sølvskygger. Effekten vil bli fantastisk. De kan også brukes til å skape bluss under brynene. Dette gir et friskt og åpent utseende.
 • Øyne i brun og beige farge. Denne paletten kan gi en titt på seksuell sløvhet eller uskyld. Alt avhenger av nyanser. Naturlig skjønnhet vil aldri miste sin relevans. Og i denne forbindelse er naken nyanser perfekt med en sjøgrønn kjole. Den mørkeste sjokoladefargen påføres langs lashlinjen på øvre øyelokk. Dette vil gi klarhet. Hvis øynene dine er brune, så er den brune paletten for deg. Unngå bare rødlige og rødaktige fargetoner.
 • Øyne i fiolette toner. Lilla og sjøbølge - dette er en elegant kombinasjon. Det viktigste øyeblikket for slik sminke er den uklanderlige grunnlaget. Violette nyanser vil forverre og fremheve tegn på tretthet eller mangler.
 • Øyne i grønne toner. Dette alternativet er ikke for alle. Den er ideell i to tilfeller. Det første alternativet er hvis skyggen av kjolen er mer grønn enn blå eller blå. Det andre tilfellet er eiere av grønne eller hasseløse øyne. Kaldgrønn brukes til de beskrevne tilfellene.Dens varme nyanser er beregnet på brune øyne jenter med mørkt hår.
 • Øyne i rosa toner. Maritim kjole og rosa - en kombinasjon som blåser uskyld. Rosa bør være lys og subtil. I kombinasjon med kjoleens lysstyrke i aqua farge, gir det naivitet til bildet.
 • Øyne i blå toner. Det viktige poenget er at den blå og blå paletten skal være turkis. Blondinen ser veldig imponerende ut. Hvis du bestemmer deg for sminke i et lyst område, så merk at det blå skal være i mål, og overgangsskygger, minst tre. Overganger er skyggelagte for å sikre en jevn overgang fra en tone til en annen.

Som et eksempel, gir vi sminke til ferien i turkise farger. Selvfølgelig bør den kombineres med fargen på kjolen din.

Vi tar palettets tre primære farger: lys, mørk og overgangsperiode. Klare linjer er laget med en tynn børste. Du trenger applikatorer og børster for skygge.

Lys skygger ligger under øyenbrynene og fjæren ned. Overgående toner påføres over den bevegelige delen av øvre øyelokk. I de mørkeste tonene trekkes en linje som legger vekt på snorlinjen. Alt er skyggelagt til det ytre hjørnet av øyet. En tredjedel av nedre øyelokk og innsiden av øynene er lettet med perlemor.

Den siste scenen - leppestift. Skyggen er fersken, sjokolade eller blekrosa. Det må kombineres med huden din. Blush er matchet til fargen på leppestift.

manikyr

Cyan er en edel farge, fargerik, luksuriøs og fet. Ethvert bilde vil være håpløst feil hvis kvinnen har en stygg eller manikyr som ikke passer inn i fargespekteret. Det er nødvendig å ta hensyn til saken der du legger på en sjøgrønn kjole.

Festen er en lys og morsom begivenhet. Derfor må manikyret være så glitrende og dristig. Ikke bruk neglelakk en nyanse med en kjole, det er bedre å 1-2 nyanser mørkere. Lakk av rød, burgunder, rosa og crimson farge går bra med en kort, lekfull cocktailkjole. Men han er helt uakseptabel for en lang kveldskjole.

Perfekt og allsidig fransk manikyr. Den kan dekoreres med rhinestones. Spikene på neglene trenger ikke å være hvite. De kan ha en annen farge, men må være i harmoni med kjolen.

Et forretningsmøte dikterer sin kleskode. Klassisk kjole og perle eller nøytral manikyr vil være det perfekte alternativet.

Gull, sølv og perler ser alltid fordelaktig ut med en havgrønn kjole.

kommentarer
 1. lena
  26.01.2016

  Sjøgrønne kjoler er rolige og elegante. Fargetonen er veldig dyp. men går for nesten alle. Jeg elsker disse kjolene. Kult utvalg av bilder!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner