sweatshirts

Hoodies Thrasher

Hoodies Thrasher

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. Om forekomsten
  2. modell

Om forekomsten

Historien om et slikt populært og legendarisk merke begynte tilbake i 1981 med et lite magasin som skrev om den nyeste skateboardkulturen.

Arrangørene av bladet bestemte seg imidlertid for ikke å begrense seg til sportsnyheter, intervjuer med proskatere, anmeldelser av musikknyheter og dekning av skateparkaktiviteter. Og nå under etiketten Thrasher allerede tilgjengelig: en proprietær nettbutikk, nettside, radioprogram og innendørs skateboard-senter i San Francisco (California, USA). Hvert år holder selskapet skateboardkonkurranser.

Lanseringen av en personlig klær og tilbehør gjorde et enkelt ungdomsmagasin et verdensberømt selskap.

I utgangspunktet ble klær designet for skatere, men etter 35 års arbeid belyser merkevaren ikke bare moderne trender i gaten og sportsmodellen, men setter også vektoren for deres utvikling.

Alle de nyeste trender passerer ikke av Thrasher-teamet. Takket være den konstante kommunikasjonen fra butikken med kunder og bladet med fans, er merkevarespillet alltid oppdatert med alle de siste endringene og nye trender innen ungdomskultur.

I butikkens sortiment er det unike T-skjorter, T-skjorter, lange ermer og mye tilbehør, fra klistremerker til vesker, skjerf og solbriller.

Bedriftsforretningen oppdateres jevnlig med nye samlinger, det er en linje med kvinneklær, og mer nylig kan du kjøpe T-skjorter til de yngste fashionistene.

modell

Modellenes stil, som forventet, er sporty og uformell.

Klær kombinerer grunnleggende farger og originale stiler, noe som gjør det mulig å skape et virkelig unikt bilde ved hjelp av en kombinasjon.

Til tross for det stadig voksende spekteret av klær og tilbehør, har Thrasher alltid vært og vil alltid være den opprinnelige genseren.

Design og utvikling av nye modeller utvider utvalget. For øyeblikket i katalogen finner du et stort utvalg, med bevaring av stil. For eksempel kvinneklær.

Eller en lys barnesamling designet for barn i ulike aldre.

Ting er vakre for sine enkle og varierte kombinasjoner, egnet for "hver dag." Unge mennesker i det 21. århundre setter pris på bekvemmeligheten og holdbarheten til klær, daglig løk skal passe til deres ekstremt aktive livsstil. De stopper aldri og er alltid fulle av energi og mester designere Det virker som Thrasher vet nøyaktig hva som vil hjelpe en ung til å forbli seg overalt og være fasjonabel både på jobb, skole og på en fest med venner.

Når du velger et sted å kjøpe en merkevare, bør du være forsiktig, så nylig har representanter fra den kinesiske klærindustrien ofte forsøkt å kopiere den unike stilen til denne populære modellen. Faktisk kan du finne mange falske Thrasher-ting, men det er et ekte genser fra slitesterkt og behagelig stoff som vil gi mye glede når du bærer, og blir en favoritt klær. I dag er Thrasher-tingene ikke bare klær, men en slags passekart til verden av moderne ungdomskultur.

Vokt dere for feil!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål.Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner