Farger av kjoler

Kroppskjole - for et provoserende bilde

Kroppskjole - for et provoserende bilde

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hvem passer?
 2. Naken effekt
 3. lengde
 4. Spektakulære kombinasjoner
 5. Hva skal jeg ha på deg?
 6. tights
 7. sko
 8. Tilbehør og smykker

Kjoler med hudfarge blir stadig mer populære hver dag. Og dette er ikke overraskende overraskende. Den naturlige skyggen av beige farge oppdateres, gjør bildet så feminint og elegant som mulig. Kjolen i kjøtttone kan være både kontor og offisiell, samt elegant, festlig.

Kroppskjole, som vår hud, kan ha flere nyanser: fra nesten hvitt til lysebrunt. Den er lett kombinert med mange elementer i den grunnleggende garderoben, noe som gjør den allsidig.

Hvem passer?

Kaldt nyanser av kjøttfarget dress kvinner fargetype "vinter" og "sommer". Vanligvis har en slik kjole en lys grå eller smoky patina. Den passer godt til offisielle forretningsmøter.

Den kjøttfargede kjole er vellykket kombinert med "clean face" sminke, som legger vekt på naturlige egenskaper, noe som gjør dem mer uttrykksfulle. Det viser seg hverdags, men uttrykksfulle og fasjonable "bue".

På en dato kan du ha en kjøttfarget kroppskjole. Det gjør enhver kvinne enda mer forførende og attraktiv. Make-up for en spesiell anledning gjør det mer fengende, med vekt på øynene. Leppene skal dekkes med en nøytral glans med effekten av "vannglatt overflate". Dette vil gi dem sensualitet og volum.

Naken effekt

I tillegg gir kjøttfargede kjoler deg den såkalte "naken effekten". Sammenføyning med huden, gir denne kjole en følelse av fullstendig nakenhet. Hollywood-stjerner bruker ofte denne teknikken på den røde løperen, og ønsker å understreke deres ideelle former.

En slik effekt gir alltid beundring i rekkene til det mannlige publikum. En av de første wow-effektene følte den berømte Hollywood-skuespillerinnen Marilyn Monroe.

Hennes berømte kjole med naken effekt, brodert med mange rhinestones, forlot ingen seer likegyldig.

Men kjole med effekten av "naken" har en annen side - det tolererer ikke slapphet i bildet eller se bort fra sin egen kropp. Det ser alltid ut til å være dyrt og elegant, men kan markere alle feilene i figuren, selv små. En kjole med "naken effekt" er det beste valget for spesielle anledninger, og er neppe egnet for hverdagsbruk.

Det er ikke fornuftig å henge på deg flere tilbehør i form av store ornamenter. Håret bør være godt preparert og pent kjedet.

En kreativ frisyre eller en kompleks, intrikat frisyre vil føre til en dissonans med et elegant bilde som alltid skaper en kjole med tilsvarende effekt.

Panty slanger for ham å plukke opp er ikke vanskelig. De bør også merkes "naken effekt", noe som garanterer en følelse av naturlighet, nesten vektløshet.

Overraskende, ikke noe kroppslig kjole med virkning av nakenhet forteller ikke andre at du er på utkikk etter en partner, men tvert imot demonstrerer din status og uavhengighet. Høye hæler og plattform - et must-have tillegg til kvinners sko for en så fengende og elegant kjole.

Klassisk forførelse: blonder kjole med kjøttforing

En annen utrolig forførende effekt gjør det mulig å oppnå en kjole med kjøttfarget fôr.

Hvis toppen er sydd, for eksempel fra svart blonder, skaper det følelsen av at jenta hadde på seg en gjennomsiktig, elegant kjole rett på hennes nakne kropp. Det ser ut som ekstravagant og provoserende.

Hvis du vil oppnå denne effekten, vil du ikke finne et bedre alternativ.

lengde

Lang til gulvet

Langblå kjole med beige skygge, dekorert med gnister eller fjær, vil være egnet for enhver skjønnhet som ønsker å imponere andre. Valget til fordel for en slik modell er ofte laget av kongelige personer for deres sosiale arrangementer.

midi

Kroppskjole kan være hverdags, hvis den er laget, for eksempel fra myk kashmir eller merinoull, har en akseptabel middelslengde og en enkel tekstur.

Mørkegrå støvler eller høye svart støvler er et godt valg for en kul vinter. Et volumetrisk strikket skjerf hjelper til med å fullføre utseendet.

kort

Produsenter tilbyr korte kjoler av kroppsfarger i overflod. De kan ha en rekke teksturer, da de lager kjoler fra en rekke materialer, for eksempel silke, viskose, blonder, ull og til og med lær.

Noen ganger i en modell kombinerer designeren enkelt flere nyanser med beige farge, noe som gjør dem mer originale.

Overfloden av ruffles og frills gjør bildet nesten barnslig. En slik kjole ville være upassende for en moden, holdt kvinne. Men unge jenter kan trygt inkludere det i garderoben din.

Spektakulære kombinasjoner

Fashionistas kombinerer ofte beige med andre lysere farger. Dette gjør at du kan gjøre bildet livlig.

De fleste nyanser av rødt (spesielt kirsebær og lingonberry) ser flott ut i kombinasjon med kjøttfarget.

Hva skal jeg ha på deg?

Det er ikke vanskelig å lage et lyst ensemble med en beige kjole, da den kan konkurrere med en liten svart kjole i sin universalitet. Hvis kjole har en enkel konsis kutt, så vil den tjene deg på kontoret og på festen.

Kombinere den med en lys bolero eller en sjøgrønn jakke, vil enhver brunett bli forvandlet uten anerkjennelse og bli stjernen til festen.

En denim jakke brodert med store perler eller lyse paljetter vil gjøre en vakker duett med en liten kjole av hudtone. Denne "bow" er egnet for å gå til klubben, karaoke eller kino.

Oransje sko og et belte vil gjøre ensemblet fargerikt og livlig. Men en hvit eller svart jakke og veske er et godt selskap for en kjole for å skape et formelt forretningsutseende.

tights

Strømpebukser av naturlige nyanser passer for enhver kjole. De er nesten usynlige på kvinnelige ben, men de justerer fargene godt og er behagelige å ta på. Svart tette strømpebukser passer beige kjole i den kule høsten og vinteren.

sko

Det enkleste alternativet når du velger de riktige skoene - det støvler eller sko av en lignende nyanse. Beige lakk ser elegant og dyrt ut. Legg til en zest på bildet vil hjelpe "farge" båtene "våt asfalt."

På sommeren er hvite sandaler på en solidsål eller plattform spesielt bra.

Denim wedge sandaler og en denim jakke er perfekt matchet med en naturlig baby-farget luftig kjole. En slik transformasjon vil tillate en ung jente å bli en ekte dukke.

Bildet av en dødelig skjønnhet vil alltid utfylle hårnålens farge på "moden kirsebær". Hvis den valgte modellen av den kropslige kjole har en sporty stil, så kan det ikke uten fasjonable joggesko på plattformen.

Originale utseende sneakers gull eller sølv, dekorert med rhinestones.

Skinnkjole av naturlig skygge vil harmonisk se med svarte sko på en plattform.

Tilbehør og smykker

Lyse aksenter i form av tilbehør av kirsebærfarge eller andre passende nyanser av rødt vil alltid bidra til å skape et unikt bilde. Lette tilbehør skal ikke være for mye, så ikke glem følelsesproblemet. I seg selv er den beige fargen nøytral og kan lett kombineres med de fleste lyse farger.

Noble og sofistikert ser på en beige bakgrunn forskjellige versjoner av brun. Skyggen av mørk sjokolade har en spesiell eleganse.Ta en nærmere titt på armbånd, klokker, perler og annet tilbehør av denne fargen. Så du vil skape en fantastisk kombinasjon med den hudfarvede kjole.

kommentarer
 1. Helena
  09.02.2016

  Ofte er kroppslige kjoler ikke synlige fjernt, og det ser ut til at jenta er naken)) Veldig provoserende. Jeg elsker meg selv kroppslige kjoler i kombinasjon med kontrasterende blonder, som her på bildet om kroppsplaten.

 2. Irene
  06.02.2016

  Kroppskjole med svart blonder - et veldig festlig alternativ, men ubøyelig)

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner