Klesstiler og modeller

Hvor lenge skal kjole være på gulvet?

Hvor lenge skal kjole være på gulvet?

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. Hvor slutter gulvlengden?
  2. Hvordan velge den optimale lengden?
  3. Gulvlengde kjole med tog

Moderne kvinner i mote holder ofte påstanden om at en lang kjole er utelukkende en kjole for en høytidelig begivenhet. Men denne oppfatningen er feilaktig. I kjole i gulvet er jenta alltid midt i oppmerksomheten, gir et godt inntrykk på andre. Denne antikken gir jenta kvinnelighet og raffinement. Menn skiller seg alltid ut fra mengden jenter i maxi-klær, så valget bør tas alvorlig.

Hvor slutter gulvlengden?

Den riktige lengden på kjolen til gulvet er svært viktig når du oppretter et vakkert og forførende bilde. Mange jenter tror at maxi kjole skal nå helt gulvet, men dette er ikke helt sant.

Stylister og designere er av den oppfatning at den ideelle maksi-lengden skal være i avstand på to, tre eller fire følelser fra gulvet.

Noen fasjonable kvinner foretrekker kjoler til ankelen, og dette alternativet er passende. Men dette alternativet er ikke egnet for hver kvinne. Bare miniatyr jenter har råd til dekorasjonen med ankellengde.

En kjole til gulvet er et valg for spesielle anledninger når en jente ønsker å skape et effektivt bilde.

Kjole av strenge design bør omhandle gulvet selv. Ditt utseende vil være så elegant og høytidelig som mulig.

Hvordan velge den optimale lengden?

Kvinnens maxi-lengdekjole er vakkert sjelden kjøpt for hver dag, så de føler seg spesielle i dem. For å gjøre antrekket perfekt, må det tas hensyn til valg av optimal lengde.

Under monteringen av en lang kjole er det nødvendig å være styrt av flere regler:

  • Først må du bære sko som du planlegger å ha på seg en kjole på. Disse kan være sko, ballettflater eller sandaler. Kleslengden avhenger mye av skoene. For eksempel, for sandaler med høye hæler, vil lengden være lengre enn når den bæres med ballettsko. Mange butikker og butikker har monteringsrom for enkelhets skyld.
  • Nå er det nødvendig før speilet å nøye se på lengden på kjolen. Ved å vedta en naturlig holdning, kan du se hvordan dette antrekket sitter på deg. Ikke bøy eller buk ryggen din, fordi da kjolen stiger litt, og du kan ikke se den virkelige lengden.
  • Stående i en naturlig posisjon foran et speil, må du nøye inspisere kjole. Klassisk lengde - 2-4 cm fra gulvet. Også, ankel-lengde antrekk er også veldig populært, men mer så blant korte slanke jenter.

Gulvlengde kjole med tog

Lengden på kjolen med løkkene kan være annerledes, fordi den helt avhenger av designerens fantasi. Dette antrekket er ikke egnet for å gå gjennom støvete gater eller i regnet. Hvis kjole med løkker er laget i en lys tone, så kan det miste utseendet på gata.

Det bør forstås at det å gå i en kjole med tog ikke er en veldig enkel sak. Først bør du øve litt hjemme. Ikke glem at toget kan bli bortskjemt av andres uforsiktighet, så du må alltid være oppmerksom.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner