Klesstiler og modeller

Kjole med bellskjørt - romantikk i alt

Kjole med bellskjørt - romantikk i alt

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. funksjoner
 2. Litt historie
 3. Hvem passer?
 4. Med ermer
 5. lengde
 6. Tips for å velge
 7. Hva skal jeg ha på deg?

Kvinners garderobe inkluderer absolutt kjoler, presentert i forskjellige stiler. En av de mest attraktive, romantiske og feminine kan kalles en kjole, hvor skjørtet ligner en bjelle. Kvinner har på seg slike antrekk i mer enn et århundre, og vi vil nå finne ut hvorfor de er etterspurt av kvinner av moten i dag.

funksjoner

Kjoler, høydepunktet som er klokkeskjørtet, er veldig behagelig og praktisk. De har tradisjonelt slanky topp og flared ned skjørt. I denne stilen kan du se forretnings- og kveldskjoler.

De vanligste sommermodellene med bellskjørt. Deres bruk gir komfort i varmen, siden den nedre delen av slike kjoler ikke berører beina. Men vinterversjoner av kjoler av denne stilen er heller ikke uvanlige.

For sying av antrekk av denne typen, bruk materialer som har en ganske stiv tekstur. Dette kan være ull, sengetøy, skinn, bomull eller andre lignende stoffer. En funksjon av bunnen av kjoler med en klokke kjol er utvidelsen uten draperier og folder, slik at noen utskrifter på slike antrekk ser attraktive ut og ikke smelter ut.

Litt historie

De første kjoler, hvor skjørtet lignet en omvendt klokke, begynte å bli brukt på 1700-tallet. Under dem var de dunne krinolinskjørtene, så antrekkene var voluminøse og attraktive. Slike kjoler til høytidelige anledninger ble laget med lange tog.

Over tid begynte lengden på kjoler med et bjellkjørt å synke, og den stramme snøre og tette korsetten er en ting fra fortiden. Dagens antrekk av denne stilen er fastholdt i sin form, og deres kutt er veldig lakonisk. I tillegg er disse kjoler veldig populære blant jenter som ønsker å skape et romantisk og feminint bilde.

Hvem passer?

Den største fordelen med denne stilen på kjoler er muligheten til å gjemme jentene på jenta, slik at disse antrekkene ser bra ut på skjønnheter med for smale hofter, og på kvinner hvis hofter har en betydelig mengde.

 • Hvis jentas figur ligner på en pære, vil den mest volumdelte delen av det bli skjult ved hjelp av en bjellkjørt.
 • For de kvinnene hvis skuldre er ganske brede (figuren ligner bokstaven T), vil antrekket av denne stilen legge til volum på bunnen, noe som vil gjøre silhouetten mer proporsjonal.
 • Når det gjelder jenter med en "timeglass" -figur, anbefales de ikke å bære en kjole med kjørt, for i en slik kjole vil deres vakre proporsjoner bli skjult.

Med ermer

Kjoler, hvor skjørtet ligner en bjelle, kan være med stropper, så vel som med lange eller korte ermer. Hvis klesmodellen er festlig og elegant, kan den øvre delen representeres av en korsett, og ermene mangler.

lengde

kort

Antrekk av denne stilen med mini kjørt er vanligvis kjøpt for sommersesongen. Best av alt i en kort kjole med et skjørtskjørt ser tynne jenter som har smale ben. Ultrashort kjoler bør imidlertid unngås, da de kan visuelt utvide hofter.

midi

Kjoler av denne stilen med knelengde anbefales for både tynne jenter og vakre kvinner med frodige hofter. Modeller med en gjennomsnittlig lengde er svært populære, hvor midjen er litt overvurdert.

lenge

Kjoler med klokke kjørt til gulvet er praktiske og komfortable. Vanligvis er det sommeren antrekk laget av naturlige lette stoffer. Oftest presenteres de i et lyst utvalg. Det er interessant å se og dra på, hvor overdelen er monotont, og den lange skjørtet er fargerikt (og omvendt).

Tips for å velge

Hvis du velger lengden på kjolen med et bjellkjørt, bør du vurdere utseendet på jentens ben. Den slankere og mer attraktive de blir, jo kortere kjolen kan du kjøpe. Når det gjelder kuttet, vurder først øvre del av kroppen din. Hvis nakken din kan kalles pent, og hendene dine er vakre, kan du trygt velge et antrekk med en dyp rund, trekantet eller firkantet hals. Hvis brystet ditt er lite, se på modellene som har en lys topp og har dekorativt trim i halsen.

Fargen på denne kjolen er valgt i henhold til personlige preferanser. For sommerkjoler er de mest populære lyse eller lyse farger. I en hvit kjole med et skjørtskjørt vil en jente se frisk og ung ut. Røde kjoler til smak av dristige og ekstravagante skjønnheter, og i en svart kjole av denne stilen vil jenta se mystisk og strengt ut.

Hva skal jeg ha på deg?

For en kjole med skjørtbell, kan du bære cropped jakker og jakker, samt monterte blazere. Med en kveldsmodell av denne kjole ser det bra bolero med lange ermer. På samme tid, hvis fargene på kjolen er varierte, bør tillegget være monofonisk.

Håndvesken i denne stilen er valgt for å passe til formålet. Hvis det er en forretningskjole, passer en romslig, casual pose til den, og en elegant kobling bør velges for den elegante kjole.

tilbehør

En overdreven mengde smykker til kjolen med en klokke kjol er unødvendig. Antrekket og så ser festlig og lyst ut. Et lite kjede eller lange perler, samt mellomstore øredobber, er nok.

Med lignende kjoler kan du bære et lærbelte i fargen på kjolen. Hvis beltet har en kontrasterende nyanse, vil det bidra til å markere midjen.

sko

Når du velger sko som passer til denne stilen, bør du også vurdere formålet med kjolen:

 • Hvis dette er en forretningsstilsmodell, vil sko med middels hæl gå bra med det.
 • Hvis du har en kjole med en klokke kjol, kan du ha en stilett.
 • Det er tillatt å bære sandaler eller ballettflater for denne typen kjole der du skal på en dato eller en tur.
 • For varme modeller vil høye støvler av klassisk stil passe godt.
Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner