Klesstiler og modeller

Kjoler med raglan ermer - gjemmer feil og legger til sjarm

Kjoler med raglan ermer - gjemmer feil og legger til sjarm

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. funksjoner
 2. Hvem passer?
 3. Stiler og modeller
 4. Strikket Raglan Kjole
 5. Hva skal jeg ha på deg?

Mange ting og stiler av kvinners garderobe ble lånt fra militære uniformer. Bukser, bukser, brede belter med store spenner, en lue, kalt en hette - alt dette er et eksempel. Den raglan ermet er også tatt fra menns militære klær. Nærmere bestemt lånte han seg fra en generals klær, som i løpet av kampene mistet en hånd. Denne generelle ble kalt Raglan, og han hadde en uniform med slike ermer for å skjule denne mangelen på hans kropp.

funksjoner

Essensen av raglan ermer er at de er skåret ut sammen med ryggen og med hylle av produktet, det vil si er ermene og skulderdelen av klærne en eneste helhet. I produkter med slike ermer er det ingen skuldersøm, og i stedet kan det være en øvre søm på ermet.

Klær med slike ermer ser veldig uvanlig ut, interessant og tiltrekker seg dermed oppmerksomhet. Til tross for det faktum at når du syr slike ermer, brukes det vanligvis mer stoff enn når du sykker vanlige, ser de ganske enkelt og enkelt ut.

Hvem passer?

Kjoler, gensere, T-skjorter og bluser med ermer av denne typen passer for mange kvinner. De skal like vakkert dekorere både brede og smale skuldre. Spesielt vil de se bra ut på fete jenter. Siden de brede ermene vil maske klumpete skuldre og armer. En buet søm som forbinder ermene med produktet, og går fra halsen til ermhullet, reduserer visuelt brystvolumet.

For jenter med silvertype i invertert trekant, er kjoler med dype eller mellomstore V-hals krage og korte raglan ermer eller tre fjerdedeler optimal. I dem vil skuldrene virke mindre uttalt og smalere. For jenter med en figur som en trekant, tvert imot, er det å foretrekke å ha på seg raglan kjoler med en grunnlang. Slanke ermer vil visuelt bidra til å utvide skuldrene. Raglan-antrekk anbefales ikke for slanke jenter med en rektangulær silhuett.

Stiler og modeller

Ofte med raglan ermer er det trapezium stil kjoler og kjede kjoler. Det finnes ulike varianter av ermer av Raglan cut. De avviger fra hverandre i dybden og konfigurasjonen av øret, lengden og bredden på selve ermet, og tilstedeværelsen eller fraværet av mansjetter eller elastikkbånd på håndleddene. Slike ermer kan være på kjoler, bluser, T-skjorter og gensere fra forskjellige stoffer. De kan i sin tur være gratis, montert eller rett.

De mest egnede kuttstablene for Raglan-produkter er: båtkutt, Angelica, rundet under halsen og halsen i V. Sammen med brede og avrundede ermer øker det visuelt silhuettens topp, noe som er spesielt viktig for jenter med små bryster.

Ofte er det kjoler med snørebånd eller tynne bånd rundt porten. De er designet for å sikre at jentene kan justere halsdybden for seg selv. For å redusere dybden av halsen må du trekke dem ned, og for å øke litt oppløses. Kjoler med slike ermer og angelica halsen gjør bildet veldig forførende og romantisk.

Som allerede nevnt, brukes forskjellige stoffer til sying av produkter med slike ermer. Disse er hovedsakelig tynne og myke materialer som lett passer til kroppen og hindrer ikke bevegelse. Farger av stoffer og utskrifter på dem kan også være forskjellige: monofoniske, fargerike, blomster eller abstrakte former.Det er interessant at produkter med slike ermer kan være både hverdag og seremonielle, men i alle fall vil en kvinne i slik stil klær se mild, luftig og skille seg ut fra den generelle bakgrunnen.

Strikket Raglan Kjole

Strikket kjole med raglan ermer er en veldig behagelig, varm og koselig ting. Spesielt denne kjole er relevant i kaldt vær.

Utskåret halsbånd, turtle hals og båt hals er betraktet som den mest egnede cutout stiler for en slik kjole. Slike kjoler kan kjøpes eller strikkes av deg selv. På internett er det nok annen informasjon om hvordan man skal strikke en strikket raglan kjole med egne hender. Derfor, hvis du har tid og ønske, vil det være enkelt for deg å gjøre det.

Hva skal jeg ha på deg?

Med tanke på at raglan ermer gjør den øvre delen av silhouetten mer voluminøs, bør du prøve å gjøre underdelen av antikken enklere og smalere. Lengden på kjolen kan være forskjellig, men antrekkene med smal bunn og mini og midi ser mye mer imponerende ut.

Sko for kjoler av denne kutten er bedre å velge en klassiker. Det er ønskelig at fargen deres er forskjellig fra fargen på kjolen. Avhengig av antrekk, kan du hente sko eller stilett sandaler.

Fra tilbehør kan du ha et stilig belte for å matche skoens farge og ganske mange smykker. Godt kombinert med slike kjoler lange og store øredobber. De kan kombineres med en tynn kjede eller halskjede, så vel som med armbånd eller store armbåndsur.

kommentarer
 1. Vita
  24.02.2016

  Jeg liker kjoler med blonder eller gjennomsiktig raglan ermer - bildet blir mer interessant og til og med mystisk.

 2. alina
  23.02.2016

  Jeg har nå bestemt meg på kveldskjole til bursdagen min - det vil definitivt være med en raglan ermet.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner