Klesstiler og modeller

Tulip kjole - inspirert av blomster

Tulip kjole - inspirert av blomster

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hvem passer?
 2. Typer av kutt
 3. stoffer
 4. Med ermer
 5. Med lommer
 6. Populære farger
 7. lengde
 8. Er stilen egnet for full?
 9. Hva skal jeg ha på deg?
 10. tilbehør
 11. sko

Tulip kjoler er veldig populære og attraktive. Navnet på stilen er forbundet med den flotte likheten av kjolen med tulipanblomst, som vender opp og ned.

I midjen er tulipan kjoler smale, i øvre lårområde skjærer skjørtet av slike kjoler, og til hemmet smals det. For å legge til volum i skjørtet, er det enten samlet i plisser i midjen, eller suppleres med ulike elementer og innsatser.

Kjoler av denne stilen kan tjene som en dagligdags antrekk og klær til feiringen. De bidrar til å skjule fyltene i hofter og øke visuelt bena, så vel som å fokusere på livet.

Hvem passer?

Tulipakken er knyttet til vår, ømhet og ungdom, så det blir oftest valgt av unge jenter. Det ser like bra ut både på en ung dame med overdreven tynnhet, og på en jente med flotte former.

Uten tvil vil den beste stilen "Tulip" se på kvinner, hvis figur ligner et rektangel og en timeglass, spesielt med slanke ben.

 • Det volumetriske skjørtet bidrar til å gjøre "invertert triangel" form mer harmonisk.
 • En jente med en "trekant" silhuett bør velge en modell som har voluminøse ermer eller draperi rundt halsen.
 • Brennbare jenter vil se best ut i en kjole som har en åpen topp.
 • Hvis jenta har en epleform, vil en tulipan kjole være et upassende valg for henne.

Typer av kutt

Den mest populære halsen som finnes i en tulpjekjole er V-formet. I noen modeller er det dannet på grunn av lukttilstedeværelse. Andre vanlige utklipp i kjoler av denne stilen er ovale og runde. Også det er modeller med en rektangulær hals.

stoffer

For å sy sommermodeller av tulipan kjoler, chintz, chiffon og bomullstoff brukes.

Strikketøy eller ull brukes til uformelle kjoler som brukes på kjølig vær. Hvis antrekket er ment for feiring, brukes fløyel, brokade, sateng, silke og andre dyre stoffer til å gjøre det.

Med ermer

Lengden på ermene i en tulipan kjole kan være forskjellig. Det er modeller med både lange ermer og kortere ermer. I dette tilfellet kan det være både smale ermer og puffhylser. Kjoler av slik stil med rufser på skuldre er svært populære.

Produkter med brede eller tynne stropper er i stor etterspørsel. Det er også modeller av kjoler der skuldrene forblir helt nakne.

Med lommer

Noen modeller av tulipanekjole har innvendige lommer. Disse elementene bidrar til å legge til volum i hofter.

Populære farger

svart

En svart tulipan kjole er et vellykket alternativ til en svart kappe kjole. Denne antikken er streng nok til å bli brukt som klær på kontoret.

Hvis rhinestones eller paljetter brukes i dekorasjonen av en svart tulipan kjole, kan denne modellen brukes på klubben eller på en fest. Det samme gjelder modeller med minilengde.

De som ønsker å trekke oppmerksomheten mot den smale midjen, kan du plukke opp et kontrastbånd til lakonsortet sammen med denne stilen. Den monokromatiske svarte antikken av typen "tulipan" med et lyst belte, for eksempel av en skarlet eller gylden farge, ser vakker ut.

blå

Det blå gamma er presentert i tulipan kjoler i forskjellige nyanser - fra blåttblått til mørkt denim og indigo. Mørkeblå antrekk av "tulipan" -stilen er slanke og bidrar til å skjule fulle hofter.Kroppen av slike kjoler er ofte representert ved en V-hals.

En brun lærrem eller et svart belte passer godt til en blå tulipanekjole.

hvit

Hvite tulipan kjoler ser mild og feminin, så de kan tjene som en vakker brudekjole.

For å utelukke foreningen med brudekjoler, i hvite kjoler av en slik stil kan det være innføyninger av andre farger, for eksempel svart trim på hem og hals. Også en hvit tulipan kjole kan brukes med et lyst belte.

beige

Pastell nyanser bidrar til å få et forsiktig utseende. Tulip kjoler av denne fargen brukes ofte som uformelle klær, og hvis du legger til dem med interessant tilbehør, får du et romantisk utseende. Best av alt, vil et brunt eller svart belte passe den beige kjole av denne stilen.

rød

En lysrød tulipstil-kjole er slitt på en romantisk dato, en prom eller en annen feiring.

Hvis en slik kjole har et flerskiktsskjørt, ser modellen ut luftig. Satinrød tulipart kjole med tynne stropper vil være et godt valg for en fest eller annen viktig begivenhet.

lengde

Lengden på kjolen av tulpanet er valgt i henhold til veksten. Jo lavere jenta, desto kortere er modellen hun har råd til. Dette krever imidlertid den ideelle formen på beina.

lenge

Lang tulipan kjoler har vanligvis en ankel lengde til midten. De er representert hovedsakelig av kveldskjoler fra dyre stoffer med en vakker finish. De vanligste er svarte og røde og hvite lange kjoler av denne stilen.

midi

Kjoler med lengde litt under knærne, ser perfekt ut på lange jenter. De er ofte diskrete casual kjole opsjoner med ermer av forskjellige lengder.

kort

Kort tulipskjoler er de vanligste og ettertraktede fashionistas. De er valgt for både daglig slitasje og som antrekk. Legg merke til at kjoler som er litt lengre enn kneet, er best for jenter av gjennomsnittlig høyde. Også, en kjole med en mini tulipskjørt skal bæres av korte damer.

Er stilen egnet for full?

Tulipanekjole ser ganske attraktiv på jenter med kurvete, spesielt hvis du bruker høyhælte sko med dette antrekket. Det beste valget for overvektige kvinner vil være en modell med lukt. Også et godt alternativ for overvekt ville være en tulipan kjole med medium eller lang ermet.

Hva skal jeg ha på deg?

Bruk en tulipan kjole med en kort jakke eller jakke som ikke dekker hoftene.

En av de mest vellykkede tilleggene er et belte eller stropp, hvis farge vil kontrastere med klærens tone. Dens tykkelse er valgt med tanke på livet på jenta - eieren av en tynn midje kan bruke et bredt belte, og hvis du vil visuelt gjøre midjen tynnere, bør du velge et belte med mindre tykkelse.

tilbehør

Grasiøse øredobber, armbånd og tynne kjeder vil være passende smykker til en side av en slik stil. Du kan legge dem med et skjerf og en pose med et tynt belte eller en liten clutch.

sko

Best av alt, sko som har hæler passer tulipan stil kjole. Dessuten, jo lengre kjole, jo tynnere og høyere skal hælen på skoene være. For en kjole med en gjennomsnittlig lengde på tett stoff, er høyhæl støvler et godt valg.

kommentarer
 1. Rita
  22.02.2016

  Denne stilen legger til mye volum. Det er bedre å kjøpe et ikke-hevende stoff, fordi det er rynket hele tiden på grunn av brettene.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner