Klesstiler og modeller

Smale kjoler - eleganse og eleganse

Smale kjoler - eleganse og eleganse

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Å passe
 2. lengde
 3. Mote modeller og stiler
 4. Strikking og hekling
 5. For full
 6. Lacy
 7. strikket
 8. sommer
 9. bryllup
 10. kveld
 11. Ved oppgradering
 12. farge
 13. Skriv ut
 14. Hva å kombinere

I hver jentas garderobe er det en innredet kjole som hun har på seg med glede. Et slikt antrekk sitter som en hanske. Det handler om disse kjolene i dag, vi skal snakke.

Å passe

Fitted kjoler passer for nesten alle. Det viktigste å velge en stil på en figur:

 1. Hvis du har brede skuldre, vil en kjole med et mykt skjørt og montert topp passe, slik et antrekk vil også gjemme store hofter.
 2. Vakre bein vil presentere i alle skjønnhet de korte monterte modellene.
 3. Kappe kjole vil bidra til å skjule feilene i magen.
 4. En asymmetrisk bodice i en kjole vil legge til et ekstra par centimeter i høyden.

lengde

lenge

Den lange kjole på figuren er oftest brukt som en kjole.

Passformen på bodice og de myke klossene i stoffet vil gi ditt utseende femininitet og romantikk.

En fullt utstyrt kjole som passer til kroppen din, vil fremheve hver kurve i kroppen din, og avsløre dyder og legge til kjærlighet i bildet ditt.

kort

En mer sommer og uformelt alternativ er en kort semi-montert kjole. For hver dag vil en kjole av uklare farger med et mykt eller flakket skjørt passe deg.

Toppet kan dekoreres på forskjellige måter: ermene er korte og tre fjerdedeler lange, med brede eller smale kleshengere, eller til og med uten dem, med en rund, oval, rektangulær eller v-hals.

Når det gjelder cocktail kjoler, er det samme løsninger, men stilen kan være forskjellig. For eksempel kappe kjole med åpne skuldre og hals på siden eller i decollete, dekorert med lacing eller guipure.

Et annet alternativ: en kjole av gresk stil med et tynt belte i livet og en v-hals, dannet av krysset mellom stoffet.

Ikke glem klassikerne, som ga oss den legendariske kvinnen Coco Chanel - en liten svart kjole - en av de allsidige antrekkene til forretnings- og kveldsklær.

midi

Middelslange kjoler er allsidige, de kan brukes hver dag, for forretningsmøter, for fester eller for ungdomsfest.

Dekorasjonen av bodice, nakke, ermer og kjolenes kjede kan være meget variert, så du bør forholde seg til modellen med innstillingen der du befinner deg i dette antrekket.

Mote modeller og stiler

Med ermet

Modeller av tilpassede kjoler kan ha en rekke ærmer:

 • rett linje;
 • er montert;
 • lommelykt;
 • flaggermus
 • kleshenny.

Lengden på ermet varierer også: hylsen kan være kort, tre fjerdedeler lang eller lang. Sistnevnte er perfekte for en kul sesong eller dag.

Du kan finne kvelden og uformelle kjoler med en interessant ermet som passer for deg.

direkte

Kjole på figuren vil perfekt sitte på slanke jenter, fremheve hver kurve i kroppen og understreke alle fordelene.

V-neckline legger til et høydepunkt på bildet og gir brystet et gunstig lys. Den lange, tettsittende ermen passer godt til dine hender og vil se veldig elegant ut.

Når det gjelder lengde, vil en kort kjole og en kjole av middels lengde vise beina i forførende lys, og hvis du velger en lang kjole, kan den samme effekten oppnås med et kutt fra midten av låret.

havfrue

Mermaid Silhouette kjoler passer for sekulære partier, ulike feiringer og andre kveldshendelser. De dekker figuren på knærne, og gjør bildet elegant, romantisk og attraktivt.

En interessant tunge i bunnen vil ikke etterlate noen likegyldige og gjøre deg til dronningen på kvelden.

blusset

Gresk kjoler og i Empire-stilen, montert på toppen og flakket til bunnen, ved hjelp av en over høy midje vil gjemme feilene i magen og skjule ufullkomne hofter.

Kombinasjonen av et flared skjørt med forskjellige versjoner av den monterte toppen gjør at du kan lage interessante modeller.

Med en full skjørt

Fitted kjoler med flared skjørt og middels lengde kan presenteres i stilstil og gir deg et lyst og uvanlig utseende på festen.

Og hvis et slikt antrekk er laget i samme farge, så er det perfekt som en kveldskjole.

Lange kjoler med et mykt skjørt i prinsessenes silhuett ser alltid luksuriøse og rike ut: åpne skuldre og nakke legger til seksualitet og frigjøring, men viser samtidig storhet og selvbeherskelse.

T-skjorte kjole

Sporty jenter vil like en montert kjole skjorte som kan brukes nesten hver dag.

I tillegg til den behagelige kuttet og stilen, er en annen fordel med denne kjolen at den kan brukes som en selvstendig antrekk, og også kombinert med leggings eller jeans.

skjæring

En avskåret midje-tilpasset kjole vil fremheve midjen din og visuelt gjøre den smalere. Den fluffete skjørtet vil gjemme hoftene og understreke slimmen av beina. Perfekt for både kveld og hver dag.

En to-tone modell av en kjole med høy midje og dekorert fløyte er veldig populær nå.

Strikking og hekling

Perfekt for kjølig tid heklet kjoler og strikking. En rekke interessante mønstre understreker verdigheten og skjuler feil.

Det viktigste å huske er at slike kjoler legger ekstra centimeter i midjen og gjør deg litt bredere.

For full

I motsetning til alle stereotyper ser halvfemte kjoler på fete jenter, og i kombinasjon med brede belter eller forskjellige boleros, skjuler de noen feil og gjør figuren slankere.

Den monterte toppen vil fremheve skjønnheten i det frodige brystet, et tynt belte vil vise midjen, og en lang rett skjørt vil skjule ufullkomne hofter med myke folder. Ved hjelp av bolero og ermer, kan du skjule håndens fylde, og det brede beltet skiller klart midjen.

Lacy

Den luksus, rikdom og storhet av bildet ditt vil vise den edle blonder. Ekstremt delikat og elegant utseende tilpassede blonderkjoler og kjoler med blonderinnsatser.

Snøre åpner hemmelighetens gardin, noe som gjør bildet ditt mer mystisk og ønskelig. Et skjørt i gulvet med blonder vil gi bena enda mer slankhet, og en bodice med blonder på beige bakgrunn vil skape en følelse av nakenhet og vil tiltrekke entusiastiske syn på andre.

En kort blonder kjole med en montert topp vil hjelpe til med å skape et lekfullt og lekende utseende for en ung jente, vil vise beinets skjønnhet, og en tettsittende langermet vil gjøre hendene mer grasiøse og mer raffinerte.

strikket

Den strikkede kjole vil ideelt sett sitte på figuren. Uten tvil vil det være en av de mest favoritt antrekkene, takket være stoffets egenskaper og velvalgt stil.

Direkte kjole på figuren vil vise alle dine fordeler, men vil ikke kunne skjule noen feil. Derfor passer dette antrekket til jenter og kvinner med feilfri figur.

Men en kjole med en montert bodice og en full skjørt vil gjemme seg fra nysgjerrige øyne et par ekstra centimeter på magen og hofter.

Strikket kjole i gulvet er perfekt for spesielle anledninger og turer til teatret.

Restraint og eleganse - dette er det som vil gi deg en kjole montert på toppen og flyter i myke bretter av strikkevarer

sommer

Sommeren versjon av den tilpassede kjole vil være en lyst eller lyst monofonisk antrekk.Kjoler med flared skjørt vil passe for å gå på kino, på stranden, i en restaurant og på besøk til venner, og en streng kjole skjorte eller kjole vil passe for å gå på jobb.

Du kan gå til et diskotek eller en fest i en tett liten kjole, eller i en kjole med kort og full skjørt. Lengre rettkjoler passer for mer formelle uttak og arrangementer.

bryllup

Den mest populære stilen til et bryllup er, var og vil være prinsessenes stil - en montert kjole med eller uten korsett og et langt puffet skjørt.

Men for de som ikke vil være som alle andre, vil det være mange kjoler til bruder som ikke passer til tradisjonelle normer. I dag blir en slank gresk brudekjole blitt populær, noe som vil hjelpe deg til å se guddommelig på den viktigste dagen i livet ditt.

Hvis du har fluffy skuldre, kan du bruke en tilpasset kjole med et mykt skjørt av medium lengde. En åpen topp vil gjøre skuldrene dine visuelt bredere.

kveld

Veldig forsiktig bør du velge en kveldskjole. Siden den korte kjole er en av de mest populære kjoleene, bør du være oppmerksom på at det ikke alltid er mulig å dukke opp i den ved den offisielle resepsjonen. Derfor vil en lang kjede kjole være en verdig erstatning for en kort kjole.

Når det gjelder design og dekorasjon av kjolen, kan kjolen være dekorert med steiner og rhinestones, blonder og semitransparente stoffinnsatser, utsparinger og kutt, samt en rekke designhylser som mest vil vise fordelene med kroppen din og passe deg.

Ved oppgradering

Å velge en kjole for oppgradering, må også være oppmerksom på de ulike modellene av monterte kjoler som kan brukes ikke bare på kveldsdelen av avgangsfestet, men også være tilstede i den høytidelige herskeren.

I tillegg til monterte lange kjoler, kan du velge en kjole i silhuetten av en prinsesse med et mykt skjørt av medium lengde og pastellfarger. Åpen skuldre kan skjules under et gjennomsiktig sjal eller skjerf, samt velge en egnet bolero.

farge

svart

Konstant favoritt blant opprør av farger er svart. Restraint og alvorlighetsgrad, officiousness og høytidelighet, tradisjon og innovasjon - alt dette kombinerer elegant svart farge.

Kjoler av denne fargen vil aldri miste deres relevans og anerkjennelse. Du er velkommen til å kombinere dem med lyse leppestift og svarte sko, plukk opp vesken din for å matche situasjonen.

blå

Nobleblå og alle nyanser er ikke dårligere enn svart farge i popularitet. Det er den dype blå farge av forretningsklær eller kjole som vil understreke skjønnheten hos den kvinnelige kroppen, og fokuserer oppmerksomheten på hudens farge.

Fargen på en sjøbølge gir deg et bilde av friskhet og letthet, og mørkblå farge vil understreke alvorlighet og alvor av eieren av en kjole.

hvit

En annen klassisk fargeutstyr vil gi deg uskyld og renhet, ømhet og sjarm. Alle varme nyanser av beige og melke er også inkludert her, fordi de skaper en uklarhet og ungdom rundt jenta med myk blending.

rød

Lys rød farge er fargen på lidenskap og lyst, dette er det som understreker antrekket med skarlet farge i bildet ditt. Men ikke alle nyanser av rødt ser ut som pretensiøs og vulgær.

Burgund - fargen på modenhet og selvbeherskelse, egnet for eldre kvinner. En lys og sorgløs rosa - slå en ung jente til en Barbie dukke. Og samtidig vil delikat rosa farge gi uskyld og jomfru til eieren av en slik kjole.

Skriv ut

I tillegg til monofoniske kjoler, bør du ikke miste synet av kjoler med interessante farger. Den tilpassede kjolen kan etterligne fargen på huden av en leopard eller være prikket med blomster.

Ikke forsøm folk og geometriske mønstre. Ikke glem den alltid populære kjole med polka prikker.

Hva å kombinere

For en kjole med ermer velger vi en stropp av en viss bredde: tynn så tynn som mulig, bredere.Et slank, nøytralt farget belte passer til den strenge formelle kjolen.

Mote er også smalt belte, som kan vikle midjen to ganger.

Bildet suppleres med en clutchpose. Også ikke glem dekorasjonene. Sko er valgt avhengig av situasjonen.

Blant de mange kjoler vil alltid være populær slank kjole - et symbol på femininitet, ømhet og skjønnhet. Bruk det med glede!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner