Farger av kjoler

Hva skal jeg ha med en gul kjole?

Hva skal jeg ha med en gul kjole?

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. sko
  2. tilbehør
  3. tights
  4. yttertøy

Den gule kjole er designet for å øke stemningen, ikke bare for eieren, men også for folkene rundt seg. Denne fargen regnes som en sommerskygge, men i enkelte variasjoner kan den brukes på vinter eller i sesong.

Gul tone krever spesiell oppmerksomhet. På den ene siden passer det nesten alle, men krever kombinasjoner med andre nyanser.

sko

For hver stil med gul kjole og enhver situasjon må du velge riktig sko.

For sommermodellen av kjolen, støvler-gladiatorer eller koraller, oransje og fuchsia-farget sandaler, klassiske sko eller mokasiner er best egnet.

Sko med en blomst eller sommerfarge trykk er velkommen under den gule kjole.

Under trapezekjole er det best å sette på skarpe, spisse leiligheter eller sko som har en spenne. Å velge fargene på skoen for å matche krageens tone, kan du skape et vinnende alternativ.

Flared, montert modell blander seg vakkert med elegante mørkfarvede pumper med åpen tute.

Under kjole i safari stil er det bedre å velge sandaler, hvis farger ideelt sett kombineres med et snev av et belte. Sandalsålen må være flatt eller på kilen slik at du kan gå en lang tur.

Hvis du velger halvsportsandaler på en liten firkanthæl, vil dette antrekket være egnet for utendørs bruk eller for kontorarbeid.

Sko av brun, melk og beige farge er egnet for kontor.

tilbehør

Med hva å bære en gul kjole for å skape et spektakulært bilde?

Lærbelte og silkebånd vil være et flott tillegg til kjolen, uten begrensninger på valg av farge. Men spennen skal ikke være stor.

For det høytidelige arrangementet er det bedre å kombinere en kjole med lyse blå og røde dekorasjoner. For eksempel kan du velge et lakkert belte i en farge, en stilig elegant kobling og vakre sko.

Svart og gult - en klassiker, spesielt relevant i kveldens bilde.

Snakeutskrift går bra med en gul kjole, men gule sko er ikke det verste alternativet for sosiale arrangementer.

Ikke store øredobber, armbånd og halskjeder laget av hvitt metall med krystaller og rhinestones, ulike kostyme smykker, bare gullprodukter er forbudt, vil passe på kvelden kjole.

Restauranten er bedre å ha på seg en kjole med perle smykker eller sølv tilbehør. En bolerojakke vil legge til raffinement til bildet.

Hvit og lys rosa tilbehør vil gi et romantisk utseende.

For en tur, for eksempel med en gul kjole, er det bedre å bære ballettflater, og fra ovenpå legges en strikket cardigan, en denimjakke.

På dagtid kan du eksperimentere med blå sandaler og store smykker, grønn clutch og sko.

Det brune beltet vil utfylle den gule kjole, samt tilbehør til sjokolade nyanser og kaffefarge. Velg fra tre smykker perler eller rav øredobber. Bytt sko med blonder skinn støvler, og velg en bred brimmed lue som en lue.

Å skape et forretningsbilde er bedre å velge en enkel kjole og dekorere den med et skjerf.

Lysstyrken av gul vil bli dempet av lys grå og perle tilbehør. En fin aksent vil være et lær vevet belte, det vil legge eleganse til hele bildet.

Et slikt antrekk er å skape en kontorstil, bedre å bære med solide, faste og ikke skinnende strømpebukser.

Briller er best å velge med rød, brun eller gylden kant.

tights

Med valg av strømpebukse bør du være forsiktig. Strømpebukse for hudtone eller strømpebukse for en eller to toner mørkere ville være et ideelt alternativ for en gul nyanse kjole.Grå strømpebukser kan kombineres med sitronfargetøy. Nøye gjennomtenkt bilde gir deg mulighet til å bruke svarte strømpebukser som vil se bra ut med en gul kjole.

For eksempel, for en tett kjole med et luksuriøst tulipskjørt og en høy midje fra sko, vil støvlene være mer egnet, du kan ha et stilig skjerf og lærjakke, svarte strømpebukser vil være et flott tillegg.

yttertøy

En kjede kjole eller en kjole i den originale nye stilen kan suppleres med en klassisk jakke. I kombinasjon med bildet er det bedre å velge sko med elegant liten veske.

En svart blazer / cardigan vil være et flott antrekk valg for å fullføre utseendet på en gul kjole. I seg selv er svart ganske allsidig.

Forresten, jakken og cardigan kan være av forskjellige lengder for å passe perfekt til kjole og lengde og farge. Denne kombinasjonen er ganske mulig, bare dette bildet er ikke for alle.

Hvis vi snakker om tidlig vår / høst, er det ganske riktig å sette på en pelsvest fra oven på en gul kjole.

Et lærbelte med et lite spenne vil være en flott dekorasjon som perfekt forsterker midjen. Fra sko er det bedre å velge ankel støvler for å matche kjolen.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner